Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, koeltzakoatl είπε

Στα SUV το αυτόματο κιβώτιο και ο τεμπέλης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μπορεις να χαλαρώσεις λίγο από την θέση οδήγησης (καρέκλα). Θα έπρεπε να είναι στο βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα. 

στο 2008 που πήρες δεν είχες τίποτα από τα 2 νομίζω...

Συμφωνω αλλα στο 2008 και αυτοματο να ηταν και τεμπελη να ειχε, ειναι τοσο μαλακια η θεση οδηγησης που δεν το εσωζε.

Σε καθε περιπτωση δεν νοείται σε μοντελο του 2020, η θεση οδηγησης να ειναι αντικειμενο συζητησης. Ακομη και το γεγονος οτι ειναι αντικειμενο συζητησης δειχνει οτι υπαρχει μια στρεβλωση, κατι κατσαρο😉

Ο ανθρωπος εχει παει στο φεγγαρι και η Peugeot δεν μπορει σε ενα δημοφιλες μοντελο παραγωγης να προσφερει τα βασικα -  EPIC FAIL

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Συμφωνω αλλα στο 2008 και αυτοματο να ηταν και τεμπελη να ειχε, ειναι τοσο μαλακια η θεση οδηγησης που δεν το εσωζε.

Σε καθε περιπτωση δεν νοείται σε μοντελο του 2020, η θεση οδηγησης να ειναι αντικειμενο συζητησης. Ακομη και το γεγονος οτι ειναι αντικειμενο συζητησης δειχνει οτι υπαρχει μια στρεβλωση, κατι κατσαρο😉

Ο ανθρωπος εχει παει στο φεγγαρι και η Peugeot δεν μπορει σε ενα δημοφιλες μοντελο παραγωγης να προσφερει τα βασικα -  EPIC FAIL

Πάντως έχει πουλήσει και πουλάει πολύ καλα... Εγω δεν έχω άποψη για το αυτοκίνητο αλλά μιας και είμαι σε έρευνα αγοράς θα το δω και θα σας πώ μια άποψη. 

Επεξ/σία από Masma
  • Like 1
Δημοσ.

καλημέ

13 ώρες πριν, tsofras είπε

Καλά δεν έχουν μείνει και πολλές επιλογές 

Αν πάμε μόνο σε hatchback κάτω από 24.000€ 

Εχουμε το παλιό Leon fr που έχει τα πάντα μηχανικό στα 20500

Το καινούριο που μάλλον εκθεσιακό θα έχει τέλος του μήνα , όποτε πάμε Οκτώβρη για παράδοση 

Το Ford Focus , με ενδιαφέρει το αυτόματο με ηλιοροφή στα 23500 αν υπάρχει 

Δεν ξέρω αν παίζει κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει , εκτός αν σκάσει κανα καλό μεταχείρo με λίγα χλμ όπως το focus

ολα τα hatchbacks

A3 , Σειρά 1 , a class , golf 150hp ξεφεύγουν 

i30 πλαστικούρα 

Kia ceed gt line ωραίο 22000

Seat Leon fr 150 , είτε παλιό είτε νέο 

Ford Focus St line ωραίο αλλά 1.0 , αυτόματο με ηλιοροφή το ψήνω 

Renault Megane μου είναι αδιαφορο

Opel Astra αδιάφορο 

Λίγες επιλογές στα hatchback πάντως , και έτσι όπως πάνε τα suv ανησυχώ αν πάρω hatchback όταν έρθει η στιγμή να το πουλήσω αν θα φεύγει 

Απο SUV πάντως θα κοιταγα Skoda Karoq , C3 aircross αυτόματο με τα 130 που θα έρθει και έχει aisin κιβώτιο 

την Giulietta γιατί δεν την βλέπω πουθενά ρε παιδιά????

Δημοσ.
Μόλις τώρα, procostas1 είπε

καλημέ

την Giulietta γιατί δεν την βλέπω πουθενά ρε παιδιά????

Γιατί είναι μοντέλο που βγήκε πριν αρκετά χρόνια και είναι λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Γιατί είναι μοντέλο που βγήκε πριν αρκετά χρόνια και είναι λες και δεν έχει αλλάξει τίποτα

νομίζω πως ερχόμενος απο ένα αυτοκίνητο σαν το leon fr θα πρέπει να της δόσης  μια ευκαιρία (test drive) ...

εκτός βέβαια αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, procostas1 είπε

νομίζω πως ερχόμενος απο ένα αυτοκίνητο σαν το leon fr θα πρέπει να της δόσης  μια ευκαιρία (test drive) ...

εκτός βέβαια αν δεν σου αρέσει εμφανισιακά...

Την είχα δεί πριν πάρω το leon (5 χρόνια) πριν πάρω το Astra J (4 χρόνια)

Είναι μοντέλο που βγαίνει απο το '10 νομίζω , και το facelift δεν έχει και καμία διαφορά της προκοπής

Οπότε είναι 10ετίας .....

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Την είχα δεί πριν πάρω το leon (5 χρόνια) πριν πάρω το Astra J (4 χρόνια)

Είναι μοντέλο που βγαίνει απο το '10 νομίζω , και το facelift δεν έχει και καμία διαφορά της προκοπής

Οπότε είναι 10ετίας .....

παραμένει όμορφο αλλά ακριβό ρε παιδιά

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Masma είπε

παραμένει όμορφο αλλά ακριβό ρε παιδιά

ε καλά δεν είναι και τόσο ακριβό όταν η γκόλφο ξεκινάει απο 20κ και το focus απο 19κ ......

• Like 1
Δημοσ.

Bασικά παραμένει όμορφο και καλό.

Μερικές σελίδες πριν είχε μπει η έκδοση Executive ( ; ) που είναι υπερπλήρης με 20.500.

Ένα αμάξι που φοράει 1600κ.εκ πετρέλαιο με πραγματική κατανάλωση κάτω από 6, 32 κιλά ροπή με 100ε τέλη, με πολλαπλούς συνδέσμους πίσω και αίσθηση γρανίτη στο δρόμο.

Και στην ίδια τιμή όλα τα ψοφιμάκια b-suv που κάποτε που τα λέγανε crossover δεν τα έπαιρνε κανένας με ημιάκαπτους και 100 άλογα τρικύλινδρα.

Απλά πρέπει να κλείσεις τα αυτιά στις σειρήνες των SUV και να πάρεις ένα πραγματικά καλό αυτοκίνητο είτε αυτό το λένε Giulietta είτε Focus είτε Civic.

Μην πέφτετε στη λούπα του μάρκετιν.

• Like 7
Δημοσ.

Είμαι ανάμεσα στα

Ford Focus ST Line αυτόματο

Νέο Seat Leon FR 1.5 150 DSG (όταν με το καλό το δώ μέχρι τέλος του μήνα)

Θα ρίξω μία ματιά και στο νέο Citroen C4 γιατί δείχνει ενδιαφέρον απο τις φωτό

Κακά τα ψέμματα δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει κάτι άλλο

Τα 2 πρώτα πληρούν τα περισσότερα απο αυτά που ψάχνω

Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζω και να ψάχνω άλλο γιατί βαρέθηκα και εγώ τόσο καιρό

Οπότε αν με το καλό φύγει το αμάξι Δευτέρα , σε μία εβδομάδα το πολύ έρχεται το Leon

Το βλέπω , αν μου κάνει όπως θα το δώ μαζί με την τιμή και τον εξοπλισμό το κλείνω έστω και DSG

Αν όχι πάω στο Focus

Άντε μετά απο 147 σελίδες φτάσαμε στην τελική τριάδα ( 2 για την ακρίβεια αλλά βάζω και το C4 γιατί δεν το έχω δεί και κουπεδίζει αρκετά , αν έχει και την ανάρτηση του C5 και το aisin κιβώτιο θα είναι καλή περίπτωση σαν σύνολο φαντάζομαι και αυτό)

Δημοσ.

Η giulietta καταργειται απο την alfa romeo οπως και το mito, γι'αυτο τωρα εδιναν με 0% επιτοκιο. Μην παρεις αμαξι το οποιο καταργειται.

Επισης να φυγεις απο leon να πας σε giulietta δεν θα δεις καμια διαφορα. Ισως το leon στριβει και καλυτερα.

Γενικα απο αυτα που ειδα οτι κοιτας, σε οδηγικη συμπεριφορα ειναι κατωτερο απο το leon. Ειδικα για κατι corsa και clio που διαβασα ειναι για γελια. Entry level αμαξια, που ειναι στο επιπεδο του ibiza. Το leon ειναι ενα φτηνοτερο audi a3 στην οδηγηση.

Αν θελεις να πας σε κατι αλλο το μονο χωρις να δωσεις υπερογκα ποσα του τυπου 30k για να παρεις a3 ή mercedes A class ή 25k για  golf, τοτε πιστευω μονο με ford focus ST line θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα με το leon. Οτιδηποτε αλλο θα σε απογοητευσει ερχομενος απο leon με 180 αλογα.

• Like 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, tsofras είπε

Είμαι ανάμεσα στα

Ford Focus ST Line αυτόματο

Νέο Seat Leon FR 1.5 150 DSG (όταν με το καλό το δώ μέχρι τέλος του μήνα)

Θα ρίξω μία ματιά και στο νέο Citroen C4 γιατί δείχνει ενδιαφέρον απο τις φωτό

Κακά τα ψέμματα δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει κάτι άλλο

Τα 2 πρώτα πληρούν τα περισσότερα απο αυτά που ψάχνω

Δεν υπάρχει λόγος να το κουράζω και να ψάχνω άλλο γιατί βαρέθηκα και εγώ τόσο καιρό

Οπότε αν με το καλό φύγει το αμάξι Δευτέρα , σε μία εβδομάδα το πολύ έρχεται το Leon

Το βλέπω , αν μου κάνει όπως θα το δώ μαζί με την τιμή και τον εξοπλισμό το κλείνω έστω και DSG

Αν όχι πάω στο Focus

Άντε μετά απο 147 σελίδες φτάσαμε στην τελική τριάδα ( 2 για την ακρίβεια αλλά βάζω και το C4 γιατί δεν το έχω δεί και κουπεδίζει αρκετά , αν έχει και την ανάρτηση του C5 και το aisin κιβώτιο θα είναι καλή περίπτωση σαν σύνολο φαντάζομαι και αυτό)

Ford Focus ST Line παρα πολύ όμορφο στην έκδοση αυτή και απο προσωπικη εμπερία σίγουρα ένα απο τα πιο fun to drive hatchback 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Masma είπε

Ford Focus ST Line παρα πολύ όμορφο στην έκδοση αυτή και απο προσωπικη εμπερία σίγουρα ένα απο τα πιο fun to drive hatchback 

Περιμένω να μου στείλουν στοιχεία για το αμάξι , αν έχει 8 ή 7 χρόνια εγγύηση μάλλον θα πάω σε αυτό και θα τελειώνω να έχω και το κεφάλι μου ήσυχο απο το DSG και να νιώσω ότι πήγα και σε κάτι διαφορετικό , γιατί το Leon δεν παύει να μοιάζει αρκετά με αυτό που είχα μέσα

Θα πάω το απόγευμα να το δώ κιόλας , ευτυχώς είναι κοντά μου

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...