Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αλλά τι σημα έχει το δίλιτρο

Βασικά θα έπρεπε όλοι οι άλλοι κατασκευαστές να βλέπουν τι κάνει η Hondαρα και να μαθαίνουν

• Like 2
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imr είπε

Ποσο το εδωσες τελικα? βρηκες ιδιωτη?

Ναι συμφορουμιτης , λίγο παρακάτω από ότι ζητούσα, μία χαρά

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι συμφορουμιτης , λίγο παρακάτω από ότι ζητούσα, μία χαρά

Άντε να δούμε για το καινούργιο τωρα!

• Like 1
Δημοσ.

Nέες σελίδες δόξας (συγνώμην, αναζήτησης αυτοκινήτου) ανοίγονται. Να ανοίξουμε βιβλίο στοιχημάτων στις πόσες σελίδες θα φτάσει μέχρι να κλειδώσει το νήμα!

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, kalmik είπε

Nέες σελίδες δόξας (συγνώμην, αναζήτησης αυτοκινήτου) ανοίγονται. Να ανοίξουμε βιβλίο στοιχημάτων στις πόσες σελίδες θα φτάσει μέχρι να κλειδώσει το νήμα!

Καλά δεν έχουν μείνει και πολλές επιλογές 

Αν πάμε μόνο σε hatchback κάτω από 24.000€ 

Εχουμε το παλιό Leon fr που έχει τα πάντα μηχανικό στα 20500

Το καινούριο που μάλλον εκθεσιακό θα έχει τέλος του μήνα , όποτε πάμε Οκτώβρη για παράδοση 

Το Ford Focus , με ενδιαφέρει το αυτόματο με ηλιοροφή στα 23500 αν υπάρχει 

Δεν ξέρω αν παίζει κάτι άλλο που να με ενδιαφέρει , εκτός αν σκάσει κανα καλό μεταχείρo με λίγα χλμ όπως το focus

ολα τα hatchbacks

A3 , Σειρά 1 , a class , golf 150hp ξεφεύγουν 

i30 πλαστικούρα 

Kia ceed gt line ωραίο 22000

Seat Leon fr 150 , είτε παλιό είτε νέο 

Ford Focus St line ωραίο αλλά 1.0 , αυτόματο με ηλιοροφή το ψήνω 

Renault Megane μου είναι αδιαφορο

Opel Astra αδιάφορο 

Λίγες επιλογές στα hatchback πάντως , και έτσι όπως πάνε τα suv ανησυχώ αν πάρω hatchback όταν έρθει η στιγμή να το πουλήσω αν θα φεύγει 

Απο SUV πάντως θα κοιταγα Skoda Karoq , C3 aircross αυτόματο με τα 130 που θα έρθει και έχει aisin κιβώτιο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαρεσει που βάζεις πάλι στην λίστα SUV 😛

Ford puma είδες?

Xceed?

Δεν έχω δει κανένα από κοντά αλλά διαβάζω καλά λόγια και για τα 2

Επεξ/σία από imr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsofras είπε

99% Δευτέρα γίνονται τα χαρτιά

Α και για όσους είχαν την απορία , πήγα τράπεζα σήμερα , δεν έχει ποινή , απλά 50ε που ήταν το τόκος της 1ης δόσης που δεν πρόλαβα να την δώσω γιατί είναι στης 22 του μήνα

Ωραία να πάμε στη τρίτη σεζόν γιατί η δεύτερη είχε αρχίσει να κάνει κοιλιά!😁

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, imr είπε

Κατέχει που βάζεις πάλι στην λίστα SUV 😛

Ford puma είδες?

Xceed?

Δεν έχω δει κανένα από κοντά αλλά διαβάζω καλά λόγια και για τα 2

Ναι και τα 2 ωραίο το puma αλλά στενάχωρο

Το Xceed πολύ όμορφο και ποιοτικό αλλά 22k με τον 1.0

Λοιπόν είχα συμβούλιο με την γυναίκα

Μετά από πολλές σκέψεις, δείχνει ότι το μεγαλύτερο θέμα ήταν η αλλαγή από αυτόματο σε μηχανικό.

Για 5 χρόνια που δεν είχα τον συμπλέκτη, μαζί με τεμπέλη είχα μάθει σε διαφορετική θέση οδήγησης.

Είναι αρκετά πιθανό , αν το 2008 ήταν αυτόματο να μην είχα τα πρόβληματα που αναφέρω.

Επίσης κατέληξα ότι τελικά πήρα λάθος απόφαση που πούλησα το δικό μου, έπρεπε να πάω σε κάποιον που ξέρει το κιβώτιο, να τα φτιάξω όλα και να το κρατήσω.

Πιστεύω ότι αν ξαναεπαιρνα το δικό μου σε μηχανικό θα είχα διπλή απογοήτευση και θα ήταν μεγάλο λάθος.

Οπότε μετά από όλο αυτό το διάστημα και τις συζητήσεις, αποφάσισα να πάω μόνο σε αυτόματο

Κάνω 4000 χλμ τον χρόνο , οπότε άντε να έχω θέμα στην δεκαετία στην χειρότερη

Σύμφωνα με την παραπάνω λογική, θεωρώ καλή επιλογή τι C3 aircross σε αυτόματο της aisin που έχει τα πάντα σχεδόν από εξοπλισμό

Άλλη επιλογή το focus st line αυτόματο που είναι και αυτό με μετατροπέα ροπής και 8 χρόνια εγγύηση

Θα δω τι άλλες επιλογές-εξοπλισμοι παίζουν σε αυτόματα

Τα γκάζια τα αφήνουμε πάμε για αυτόματο, άνεση , εξοπλισμό

20 λεπτά πριν, tzampatzis είπε

Ωραία να πάμε στη τρίτη σεζόν γιατί η δεύτερη είχε αρχίσει να κάνει κοιλιά!😁

Τρίτη και τελευταία

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, el00019 είπε

εγώ λέω να μετρήσουμε πόσοι από όσους γράφουν στο θέμα τελικα πήραν αυτοκίνητο πριν από τον TS

Εγω παντως ζηλεψα και πηρα μηχανή χαχαχα.

Τσοφρα, οσο το ξεψυριζεις τοσο χειροτερο γινεται οπως εχεις καταλάβει. Οσο περισσότερο ψάχνεις τοσο περισσότερα αρνητικα βρίσκεις. Παρε κατι που σου αρεσει να βλέπεις, τοσο εσωτερικά οσο και εξωτερικά, με εναν κινητήρα που να καλύπτει τα θελω σου και τις αναγκες σου, και ολα τα αλλα σε ολα τα αυτοκινητα ειναι πανω κάτω ίδια. *

*Αναφερομαι ανά κατηγορία τιμής.

• Like 2
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σιγουρέψου για τη δύναμη, μη πας σε 110-120 άλογα και ξενερώσεις.

Το παίρνω απόφαση σιγά σιγά ότι όλα δεν μπορώ να τα έχω, και επειδή είδα στο 2008 ότι τελικά το τελευταίο που με πείραξε ήταν η δύναμη, θα κοιτάξω να καλύψω ότι μπορώ από τα θέλω μου

Διάβασα ότι θα έρθει και το aircross με 130 άλογα , θα κάνω αύριο μία λίστα με πιθανά μοντέλα σε αυτόματα και το συζητάμε

• Like 1
Δημοσ.

Στα SUV το αυτόματο κιβώτιο και ο τεμπέλης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μπορεις να χαλαρώσεις λίγο από την θέση οδήγησης (καρέκλα). Θα έπρεπε να είναι στο βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα. 

στο 2008 που πήρες δεν είχες τίποτα από τα 2 νομίζω...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε

Στα SUV το αυτόματο κιβώτιο και ο τεμπέλης παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο γιατί μπορεις να χαλαρώσεις λίγο από την θέση οδήγησης (καρέκλα). Θα έπρεπε να είναι στο βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα. 

στο 2008 που πήρες δεν είχες τίποτα από τα 2 νομίζω...

Σωστός

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...