Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tutuyo είπε

νεος αερας στο θεμα😀

ενταξει η μπεμπα που εβαλες ειναι αλλη κατηγορια αυτοκινητου και αυτο φαινεται και στην τιμη. 2 ερωτησεις να κανεις στο εαυτο σου.

Προφανως θα εχει αυξημενο κοστος συντήρησης, μπορεις να το υποστηρίξεις?

25κ για μεταχειρισμένο αξιζουν? Πολλά λεφτά...

28000 κάνει καινούριο με αυτή την έκδοση νομίζω και έχει κάτω απο 10.000 χλμ

Την συντήρηση δεν ξέρω , εδω μου έχουν πει αρκετοί ότι δεν έχει διαοφορά

Άκυρο πάντως γιατί διάβαζα εχθές και έχει DCT ,δεν έχει της aisin με torque converter 

2 ώρες πριν, giorgos_di είπε

Είναι πετρέλαιο και τα 2. Άρα έχουν turbo, άρα ροπάκλα από χαμηλά. Συγκεκριμένα 270Nm από τις 1600. Μόνο τα άλογα περιορίζονται λίγο στα 116.

Δίκιο έχεις αλλά πετρέλαιο δεν θέλω , με τα χιλιόμετρα που κάνω θα έχω προβλήματα με τις αναγεννήσεις κ.ο.κ

Εντάξει μην το δέσετε και κόμπο , απλά είπα αν αξίζει να ανέβω λίγο παραπάνω

Οπότε συνεχίζω αναζήτηση για αυτόματο , hatchback

2 ώρες πριν, terry308 είπε
A3 Sportback 30 TFSI Manual S line €26.180 για τον 1.0 , ο 1.5 πάει 29.000 η βασική με DSG #not αλλά thanks man , είναι όμορφο πάντως
  • Like 2
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, tsofras είπε
A3 Sportback 30 TFSI Manual S line €26.180 για τον 1.0 , ο 1.5 πάει 29.000 η βασική με DSG #not αλλά thanks man , είναι όμορφο πάντως

θα γινω γραφικος αλλα ΜΗΝ κοιτατε τιμοκαταλογους και τιμες στο ιντερνετ... Εαν σου αρεσει και σκοπευεις να περιμενεις δε χανεις κατι να περιμενεις... Εκτιμω οτι θα παιξει το 1.5 αυτοματο γυρω στα 26,5-27 οταν κυκλοφορησει (και ειναι και Mild hybrid που σημαινει λιγοτερα τελη ταξινόμησης-τελη κυκλοφοριας κλπ)

Επεξ/σία από paylidis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

θα γινω γραφικος αλλα ΜΗΝ κοιτατε τιμοκαταλογους και τιμες στο ιντερνετ... Εαν σου αρεσει και σκοπευεις να περιμενεις δε χανεις κατι να περιμενεις... Εκτιμω οτι θα παιξει το 1.5 αυτοματο γυρω στα 26,5-27 οταν κυκλοφορησει

Κοιτάς ρε μαν για να δείς τι παίζει , στα 29.000 ας πούμε πόσο κάτω να το πάνε για να πώ ότι αξίζει να πάω απο εκεί να το δώ? 4.000+ γιατί δεν έχει μέσα στα αυτά μεταλλικό , πινακίδες , ταξινόμηση

Οποτε και 3.000 κάτω να το δίνουν πάλι πολλά είναι

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsofras είπε

Κοιτάς ρε μαν για να δείς τι παίζει , στα 29.000 ας πούμε πόσο κάτω να το πάνε για να πώ ότι αξίζει να πάω απο εκεί να το δώ? 4.000+ γιατί δεν έχει μέσα στα αυτά μεταλλικό , πινακίδες , ταξινόμηση

Οποτε και 3.000 κάτω να το δίνουν πάλι πολλά είναι

ενδεικτικα το δικο μου τιμοκαταλογο με μεταλλικο και τα εξτρα πακετα που φοράει εχει περιπου 35000 και το παιρνω ελαχιστα κατω απο 30000, οποτε μπορεις να περιμενεις κατι γυρω στα 26 για αυτο που ζητάς θεωρω...

Το Α class το εχεις δει/αποκλεισει;

Δημοσ.

Αντικειμενικά άσχημη εξωτερικά η νέα 1. Αν δεν είχε την μαυρομπλε προπέλα δε θα του έδινε κανείς σημασία. Κρίμα και είμαι παραδοσιακός υποστηρικτής της μάρκας.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φάνε κράξιμο για το σχεδιασμό να το γυρίσουν στο μέλλον στις γρίλιες που βλέπαμε στις 02 series και στην Ε21 πριν από 45 χρόνια. 😛

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, paylidis είπε

ενδεικτικα το δικο μου τιμοκαταλογο με μεταλλικο και τα εξτρα πακετα που φοράει εχει περιπου 35000 και το παιρνω ελαχιστα κατω απο 30000, οποτε μπορεις να περιμενεις κατι γυρω στα 26 για αυτο που ζητάς θεωρω...

Το Α class το εχεις δει/αποκλεισει;

E πάει ψηλά και αυτό με εξοπλισμό της προκοπής και να μην έχει την μικρή οθόνη μέσα

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tsofras είπε

E πάει ψηλά και αυτό με εξοπλισμό της προκοπής και να μην έχει την μικρή οθόνη μέσα

Δε ξερω για το Hatchback ακριβως τιμες για να ειμαι ειλικρινης αλλα απο την εικονα που εχω εκτιμω ότι με 25 παιρνεις το Α180 με τις μεγαλες οθόνες... (για αυτόματο δυσκολο βεβαια). για το sedan εχω μια καλη εικονα αλλα δε θα σε ενδιαφερει

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

1800 - 120 άλογα??? Είπαμε να μην κοιτάμε μόνο τα νούμερα, αλλά είναι τραγική η αναλογία 

Ενώ αν ήταν 1000 turbo με 120 άλογα και ίδια ροπή όλα οκ ? 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Speculoos είπε

Αντικειμενικά άσχημη εξωτερικά η νέα 1. Αν δεν είχε την μαυρομπλε προπέλα δε θα του έδινε κανείς σημασία. Κρίμα και είμαι παραδοσιακός υποστηρικτής της μάρκας.

Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φάνε κράξιμο για το σχεδιασμό να το γυρίσουν στο μέλλον στις γρίλιες που βλέπαμε στις 02 series και στην Ε21 πριν από 45 χρόνια. 😛

Αντικειμενικά άσχημη? Υποκειμενικά εννοείς!

Εγώ τη βρίσκω πολυ πιο ωραία και απο την Α class και απο το νεο Α3.

• Like 2
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, zourman1981 είπε

Ενώ αν ήταν 1000 turbo με 120 άλογα και ίδια ροπή όλα οκ ? 

E φαντάζομαι ότι για ασφάλειες , εφορίες κτλ. το αναφέρει ότι για αυτά τα κυβικά είναι λίγα τα άλογα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, ideal09 είπε

@tsofras Το πουλήσαμε το Peugeot;

99% Δευτέρα γίνονται τα χαρτιά

Α και για όσους είχαν την απορία , πήγα τράπεζα σήμερα , δεν έχει ποινή , απλά 50ε που ήταν το τόκος της 1ης δόσης που δεν πρόλαβα να την δώσω γιατί είναι στης 22 του μήνα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 5
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tsofras είπε

99% Δευτέρα γίνονται τα χαρτιά

Α και για όσους είχαν την απορία , πήγα τράπεζα σήμερα , δεν έχει ποινή , απλά 50ε που ήταν το τόκος της 1ης δόσης που δεν πρόλαβα να την δώσω γιατί είναι στης 22 του μήνα

Ποσο το εδωσες τελικα? βρηκες ιδιωτη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ge-lyk είπε

1800 - 120 άλογα??? Είπαμε να μην κοιτάμε μόνο τα νούμερα, αλλά είναι τραγική η αναλογία 

Για πετρέλαιο δεν είναι τραγική η αναλογία μιας και ο 1.6TDI του Group βγάζει 116 άλογα. Γενικά η Mazda βγάζει αρκετά μεγάλους σε χωρητικότητα κινητήρες αλλά με μικρή κατανάλωση. Παίρνεις Mazda δίλιτρο και καίει σαν 14άρι, ενώ με τα 1000cc turbo σου καίνε σαν δίλιτρο μόλις τα ζορίσεις. Δεν θεωρώ κακή την 2η επιλογή αλλά ούτε και την πρώτη. Ο καθένας αποφασίζει τι είναι καλύτερο για τις δικές του ανάγκες.

Επεξ/σία από giorgos_di
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...