Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, Liapisftw είπε

Εγώ μετανιωσα που πήρα το scirocco χειροκίνητο λόγο των βλαβών που άκουσα.. πλέον οι νέοι κωδικοί mechatronic είναι ανώτεροι και δεν βγάζουν τόσα προβλήματα, θα άλλαζα και σε ενισχυμένα δισκάκια και τέλος.

Το επόμενο αμάξι σίγουρα dsg/stronic άμα αποφασίσω να επενδύσω σε αμάξι με τους καιρούς που ζούμε..

Μετα το σιροκο πηρες αλλο?

Τα πρωτα παντως 7ρια ειχαν θεματακια, τα ελυνες εντος εγγυησης βεβαια

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, imr είπε

Μετα το σιροκο πηρες αλλο?

Τα πρωτα παντως 7ρια ειχαν θεματακια, τα ελυνες εντος εγγυησης βεβαια

Το σκέφτομαι για s3 / TTS.. το scirocco δεν έχει 1 μήνα που το έδωσα. Απλά δεν μου φαίνεται καλή ιδέα εν μέσω κορονοϊού και χιλίων δύο συγκυριών να δώσω τόσα χρήματα πλέον.. Με βλέπω να κρατάω ένα golf gt mk5 που έχω και έχει ο Θεός αργότερα.. 😂

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Liapisftw είπε

Το σκέφτομαι για s3 / TTS.. το scirocco δεν έχει 1 μήνα που το έδωσα. Απλά δεν μου φαίνεται καλή ιδέα εν μέσω κορονοϊού και χιλίων δύο συγκυριών να δώσω τόσα χρήματα πλέον.. Με βλέπω να κρατάω ένα golf gt mk5 που έχω και έχει ο Θεός αργότερα.. 😂

Υπάρχει κατάστημα στην Αθήνα που τα μετατρέπει σε dsg, εξιδεικευεται σε vw 

Κόστος δε ξέρω 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Masma είπε

Παιδιά εγω πάντως τώρα που ψάχνω για αμάξι θα το ήθελα το αυτόματο αλλά η τιμή ξεφεύγει.. 1.500-2.000 πανω είναι...😔. Είναι μεγάλη ευκολία! 

+1  και να ηταν διπλου συμπλεκτη παει στο καλο. τα απλα εχουν τοσο πχ το ASG του γκρουπ.

και δεν βρισκεις ευκολα  για test drive.

τι γνωμη εχετε για το edc της ρενο;

Δημοσ.

Για Mini countryman αυτόματο του 18/19 τι γνώμη έχετε?

Από ότι είδα φοράει κιβώτιο με μετατροπέα ροπής της BMW ,ε από ομορφιά είναι Mini, χώρους έχει, χαρακτήρα έχει

Για την ανάρτηση διαβάζω κάποια σχόλια αλλά δεν ξέρω σε ποια έκδοση αναφέρονται συγκεκριμένα

Από αξιοπιστία γενικά τι λέει?

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tsofras είπε

Από ότι είδα φοράει κιβώτιο με μετατροπέα ροπής της BMW ,ε από ομορφιά είναι Mini, χώρους έχει, χαρακτήρα έχει

Για την ανάρτηση διαβάζω κάποια σχόλια αλλά δεν ξέρω σε ποια έκδοση αναφέρονται συγκεκριμένα

Δεν απαντώ στα της αξιοπιστίας, αλλά αν είχε λίγο διαφορετικό ταμπλό .. θα ήταν τέλειο.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, tsofras είπε

Εμένα έχει φίλος μου cooper απλό πιο παλιο 1.6 και άλλος φίλος countryman και οι δυο έχουν χρυσώσει τα συνεργεία. Δεν το γενικεύω το θέμα αλλά από αυτά που έχω ακούσει από αυτούς προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Δεν απαντώ στα της αξιοπιστίας, αλλά αν είχε λίγο διαφορετικό ταμπλό .. θα ήταν τέλειο.

Καλά γούστα είναι αυτά εμένα μου αρέσει αρκετά, αλλά ακούω και εγώ τόσα χρόνια θέματα για τα Mini και είπα να ρωτήσω

35 λεπτά πριν, Noobios είπε

Εμένα έχει φίλος μου cooper απλό πιο παλιο 1.6 και άλλος φίλος countryman και οι δυο έχουν χρυσώσει τα συνεργεία. Δεν το γενικεύω το θέμα αλλά από αυτά που έχω ακούσει από αυτούς προσωπικά δεν θα ασχολιόμουν. 

Που πονάει δλδ το αμάξι?

Δημοσ.

Σου είπα δεν το γενικεύω αλλά οι δικοί μου χωρίς να τα θυμάμαι όλα αναλυτικά είχαν θέμα με το τιμόνι το υδραυλικό με τρόμπες νερού με κιβώτιο και ηλεκτρικά διαφορά. 

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Noobios είπε

Σου είπα δεν το γενικεύω αλλά οι δικοί μου χωρίς να τα θυμάμαι όλα αναλυτικά είχαν θέμα με το τιμόνι το υδραυλικό με τρόμπες νερού με κιβώτιο και ηλεκτρικά διαφορά. 

Thanks man πάει και αυτο

Αντε πάμε πάλι να δούμε 

Τουλαχιστον σιγά σιγά αρχίζω να καταλαβαίνω τι θέλω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Christos Vvs είπε

Έχε κατά νου και αυτό πάντως....

https://www.autoblog.gr/2020/06/16/epishmo-citroen-c4-kai-e-c4/

Ωραίο φαίνεται , για να δούμε τιμές και εξοπλισμούς 

Αν έχει ανάρτηση , θέση σαν του C5 και είναι μικρότερο θα είναι πολύ καλή επιλογή 

ποτε έρχεται όμως ξέρουμε ?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ωραίο φαίνεται , για να δούμε τιμές και εξοπλισμούς 

Αν έχει ανάρτηση , θέση σαν του C5 και είναι μικρότερο θα είναι πολύ καλή επιλογή 

ποτε έρχεται όμως ξέρουμε ?

30 Ιουνίου είναι η επίσημη παρουσίαση και αν θυμάμαι καλά Σεπτέμβριο με Οκτώβρη θα ξεκινήσει η διάθεση στην αγορά, κοντά με το Leon δλδ...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν προτείνω όλοι όσοι παρακολουθούν με μανία το νήμα, να φτιάξουμε φράξια (όπως λέγαν παλιά οι σύντροφοι...) μέσα στο insomnia, κάτι σαν forum μες στο forum.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kalmik είπε

Λοιπόν προτείνω όλοι όσοι παρακολουθούν με μανία το νήμα, να φτιάξουμε φράξια (όπως λέγαν παλιά οι σύντροφοι...) μέσα στο insomnia, κάτι σαν forum μες στο forum.

Και θα ονομαστεί  η Κόκκινη Φράξια των Ανικανοποίητων.  (ΚΦΑ)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...