Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Κολοκυθια τουμπανα. Η αλλιως με τη ριγανη

Η GM ειχε ενα τεραστιο αποθεμα που δεν μπορουσε να διαθεσει και σε συνδυασμο με το οτι η Peugeot ηταν ενα βημα πριν την πτωχευση,  το ντηλ παγωσε.

Μετα συνεβη αυτό

ΗΔΗ απο το 2018 (τι εννοεις ΘΑ φορανε?), τα μοντελα της Opel φορανε κινητηρες της Peugeot,  οπως και τα Citroen (ολο το PSA) οχι επειδη "εφριξαν οι ειδικοι" αλλα για λογους ομοιογενοποίησης της παραγωγης. Ο Ecoflex της Opel  στα Corsa E(σε συνεργασια με Fiat) ειναι εξαιρετικος.

Παραλληλα και η ιδια η Opel συνεχιζει να κατασκευαζει τους δικους της κινητηρες και τους διαθετει πχ στο νεο Astra

Για πολλα αλλα μπορεις να "κατηγορησεις" την Opel, ελλειψη φαντασιας, σχεδιαστικη μουντιλα αλλα σιγουρα οχι για την ποιοτητα των κινητηρων της

Μπορει οντως,δεν το ειχα παρατηρησει, αλλα να εχουν τοσο μεγαλη διαφορα?Τι σοι τιμολογηση ειναι αυτη

ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ....Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ CORSA  ΣΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Η ΛΙΣΤΑ.....ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ...ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ, AIR CONDITION...ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, KAINE ΛΑΔΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ....ΚΙ ΑΛΛΑ....AYTA TA ΒΛΕΠΑΜΕ Ή ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ....ΕΣΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.....ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ, ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ..

34 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μήπως λές το hatchback εσύ ? Γιατί το sedan είναι σε προσφορά με τον 1.5 και όχι το hatchback , και ο @sargus το sedan αναφέρει

Η οθόνη όντως χάλια , είδα στο facelift την έστρωσαν κάπως , εκτός και αν είναι σε άλλο επίπεδο εξοπλισμού

Γιατί όλες αυτές οι 138 σελίδες υπάρχουν επειδή είχα Seat Leon FR 1.8 180 DSG (διπλού συμπλέκτη) και βαρέθηκα τους γερανούς και να το φτιάχνω

Οπότε μία φοβία την έχω

ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DSG?

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

To C3 aircross είναι αρκετά τίμια επιλογή , αλλά είναι πολύ αδιάφορο οδηγικά .

Τίποτα απλά έπεσα στην λούμπα με τα SUV και τα έχω κάνει σαλάτα γιατί θέλω τα θετικά και των 2 , αλλά κανένα αρνητικό και απο τα 2 !!!

Θέλω να έχω παραπάνω απόσταση απο το έδαφος για να μην έχω το άγχος μην βρώ κάτω (SUV)

Θέλω να έχω περισσότερους χώρους σε πορτ μπαγκαζ (SUV)

Θέλω να μπαινω - βγαίνω εύκολα που έχω και την μέση μου και να μην σκύβω (SUV)

Θέλω αυτή την εκδρομική διάθεση που σου βγάζει ένα SUV

Αλλά

Θέλω να μην είναι όρθια η θέση οδήγησης γιατί με κουράζει (Hatchback) αλλά δεν με χάλασε η ψηλή θέση οδήγησης απο άποψη ορατότητας (SUV)

Θέλω να μπαίνει στις στροφές με κάποια ασφάλεια και να νιώθεις ότι το αμάξι είναι βιδωμένο κάτω (Hatchback)

Θέλω οδηγική απόλαυση (Hatchback)

Βέβαια τα πρώτα θέλω , χιλιομετρικά είναι λιγότερα απο τα δεύτερα .

2 - 3 φορές τον χρόνο θα χρειαστώ περισσότερους χώρους

Άλλες φορές έχω την ανάγκη για χαλαρή οδήγηση όπως σε ένα ταξίδι , άλλες φορές θέλω να πάρω το αμάξι και να πάω έτσι μία βόλτα να γουστάρω

μπερδεψούρα , αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι ένα hatchback θα μου βγάλει τα γούστα καλύτερα.

Απο την άλλο ακόμη και τα hatchback συνεχίζουν και τα μεγαλώνουν

Οπότε λές γιατί να πάρω το νέο Leon που είναι 4.4m με 380 λίτρα πορτ μπαγκαζ και να μην πάρω το Karoq με 520 και καλύτερους χώρους ?

Το πρώτο έχει το κλίμα στην οθόνη , το 2ο στα 22500 και δεν έχει καν led φώτα

To παλιό μου στα 20500 έχει τα κουμπάκια του , led φώτα , ηλιοροφή , 150 άλογα αλλά είναι μοντέλο 8 ετών

Και με όλο αυτόν τον αχταρμά έχουμε φτάσει 138 σελίδες , πουλάω το αμάξι , και ακόμη δεν ξέρω ποια απόφαση θα ήταν η καλύτερη για το νέο

Θες subaru xv

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Darth Vaider είπε

ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ....Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ CORSA  ΣΦΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ Η ΛΙΣΤΑ.....ΑΠΟ ΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ...ΑΠΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΕΣ, AIR CONDITION...ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ, KAINE ΛΑΔΙ ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ....ΚΙ ΑΛΛΑ....AYTA TA ΒΛΕΠΑΜΕ Ή ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΟΙ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ....ΕΣΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ.....ΟΣΩΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΠΟΘΕΜΑ, ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.....ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ..

ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ DSG?

Έχω ακούσει και εγώ για πολλές ζημιές στα opel. Πάντως της γυναίκας μου το astra H δεν έχει βγάλει την παραμικρή βλάβη. Βέβαια είναι τελείως αναισθητο οδηγικά αυτοκίνητο. Τόσο που κάνει τα Toyota να φανταζουν σαν παθιάρικα κατασκευασματα υψηλών συγκινήσεων...😆

• Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sargus είπε

Έχω ακούσει και εγώ για πολλές ζημιές στα opel. Πάντως της γυναίκας μου το astra H δεν έχει βγάλει την παραμικρή βλάβη. Βέβαια είναι τελείως αναισθητο οδηγικά αυτοκίνητο. Τόσο που κάνει τα Toyota να φανταζουν σαν παθιάρικα κατασκευασματα υψηλών συγκινήσεων...😆

Εγώ που είχα το H GTC πάντως sport έκδοση 1.6 180 , το αμάξι ήταν τούμπανο στα πάντα , πολύ ευχαριστημένος σε όλα

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, drgeri79 είπε

θα τρολλαρω λιγο τη συζητηση...

Ακριβώς , γιατί τρολ ?

Έτσι έχω μάθει και εγώ να βρίσκω την θέση οδήγησης και αν τα κάνω όλα αυτά βρίσκουν τα πόδια μου στο τιμόνι ή τεντώνω τα χέρια μου και το τιμόνι είναι στα μπράτσα μου

4 λεπτά πριν, terry308 είπε

Το κοίταγα πριν που το πέτυχα σε άρθρο . ωραίο είναι , τιμές δεν ξέρουμε με τα 150 ή 130 αν το φέρει

Δημοσ.

μα για αυτό...δε παίζει να μην υπάρχει θέση να σε βολεύει!!

απλά δε την βρήκες ακόμα 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, drgeri79 είπε

μα για αυτό...δε παίζει να μην υπάρχει θέση να σε βολεύει!!

απλά δε την βρήκες ακόμα 

Ξέρω γω ρε μαν , θα σου πώ σε 3-4 ημέρες αν δεν φύγει το αυτοκίνητο γιατί δεν μπορώ να το βλέπω κάτω και να ανοίγω την πόρτα και να βγαίνει η καινουργίλα  , θα την διαγράψω την αγγελία και θα το κρατήσω. Έχω βάλει στόχο την εβδομάδα , μετά το παίρνω απόφαση και το κρατάω.

Απλά είπα ευκαιρία αν φύγει ώστε να καλύψω και τα κενά που έχω με αυτό (θέση οδήγησης , κιβώτιο , κινητήρας , αναδιπλούμενοι καθρέφτες , τεμπέλης , τουλάχιστον 30 άλογα επάνω)

Αν δεν κάτσει μέχρι Παρασκευή , κατεβάζω αγγελία και πάω να φτιάξω όπως μπορώ ότι με χαλάει να γλυκαθώ (τεμπέλης , λεβιές , πρόγραμμα και τον σταυρό μου για να βρώ θέση οδήγησης. Μπορεί να κολλήσω και ένα μεγαλύτερο τιμόνι πάνω απο αυτό :D )

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, bjj-p είπε

σπορτ bucket καθισμα και ανεση δεν πανε μαζι.

Δεν ισχύει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταφερα να διαβασω ολο το θεμα. Ηταν το δευτερο πιο δυσκολο πραγμα που εχω κανει στην ζωη μου.😛

Φιλε tsofras το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι ψαχνεις το τελειο (με πολυ συγκεκριμενο μπατζετ) ακομα και στην παραμικρη λεπτομερεια. Αυτο δεν προκειται να το βρεις ποτε, οσο και να ψαχνεις, στο εγγυωμαι. Αν πας στα 30.000 ισως. Και αυτο συμβαινει σε ολα σχεδον τα πραγματα. Αν καποιος ψαχνει την τελεια τηλεοραση στα 700 ευρω, για παραδειγμα, ουτε αυτος προκειται να την βρει.

Περα απο αυτο ομως νομιζω οτι δεν θελεις πραγματικα να παρεις αυτοκινητο, αλλα περισσοτερο με κατι να ασχολεισαι. Και κακως που προχωρησες στην αγορα, διοτι θα χασεις καποια χρηματα και ειναι κριμα γιατι τα εχεις δουλεψει. Φιλικα στο λεω!

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Καταφερα να διαβασω ολο το θεμα. Ηταν το δευτερο πιο δυσκολο πραγμα που εχω κανει στην ζωη μου.😛

Φιλε tsofras το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι ψαχνεις το τελειο (με πολυ συγκεκριμενο μπατζετ) ακομα και στην παραμικρη λεπτομερεια. Αυτο δεν προκειται να το βρεις ποτε, οσο και να ψαχνεις, στο εγγυωμαι. Αν πας στα 30.000 ισως.

Περα απο αυτο ομως νομιζω οτι δεν θελεις πραγματικα να παρεις αυτοκινητο, αλλα περισσοτερο με κατι να ασχολεισαι. Και κακως που προχωρησες στην αγορα, διοτι θα χασεις καποια χρηματα και ειναι κριμα γιατι τα εχεις δουλεψει. Φιλικα στο λεω!

Ήρωας!

Για το σχόλιο που έκανες τείνω να συμφωνήσω.

Αλλά κουράστηκα πλέον ψυχολογικά , αν το πουλήσω μέχρι Παρασκευή έχει καλώς.

Αλλιώς σε κανά χρόνο πάλι.

Από την άλλη αν κάτσει και το πουλήσω , μπλέξαμε....

Αν είχα 28k θα αγόραζα την νέα σειρά 1 αυτόματη και θα ήμουν κομπλέ

Κάτω από εκεί δεν ξέρω

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ήρωας!

Για το σχόλιο που έκανες τείνω να συμφωνήσω.

Αλλά κουράστηκα πλέον ψυχολογικά , αν το πουλήσω μέχρι Παρασκευή έχει καλώς.

Αλλιώς σε κανά χρόνο πάλι.

Από την άλλη αν κάτσει και το πουλήσω , μπλέξαμε....

Κάτω από εκεί δεν ξέρω

Εγω να φανταστεις δεν ασχολουμαι με αυτοκινητα, περα απο τα βασικα. Αλλα κανει μπαμ στα ματια μου αυτο που σου ειπα, γιατι το εχω παθει και γω αρκετες φορες με αλλα προιοντα. Ψαχνω ψαχνω, δεν βρισκω τιποτα που να με καλυπτει απολυτα στα χρηματα που δινω, και στο τελος η παιρνω κατι και το μετανιωνω η δεν το παιρνω ποτε.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μπααα..

Θα άρχιζες πάλι τα "είναι 3κύλινδρο", "ειναι χαμηλό" "το τιμόνι βρίσκει στα αυτιά μου", "το μπαγκαζ είναι μικρό" κτλ. κτλ. 

Είσαι επινοητικός! Κάτι θα του βρεις!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...