St3liosGr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Ευχαριστώ για τις προτάσεις φίλε μου, πετρέλαιο το ξέρω ότι δεν θέλω το έχω πει από την αρχή. Καλός ο Κορεάτης, Ιάπωνας αλλά την ποιότητα στα πλαστικά και την ομορφιά δεν την βρίσκεις. Εγώ κάνω 5000χλμ τον χρόνο, και 10 χρόνια να το κρατήσω στα 50.000 χλμ πόσα προβλήματα να βγάλει αν δεν έχει κατασκευαστικό πρόβλημα? Οπότε προτιμώ κάτι που να μου αρέσει Τι θα πάρω ακόμη το σκέφτομαι Καλή φάση φίλε μου αλλά εγώ δεν θέλω να υποχρεωθω σε κανέναν να μου δανείσει 9.000€ ούτε για 3 ημέρες, και αν κάνει πίσω ο πωλητής μετά τι θα γίνει? Θα έχω το άγχος να το διώξω για να επιστρέψω τα λεφτά, χίλιες φορές να μην το πουλήσω Και συμφωνώ, το είχα πει και στην αρχή , αυτό το ποστ δεν θέλω να γίνει debate Οκ μαζί σου !! Απλά σε οποιαδήποτε περίπτωση, αν έχεις συνεννοηθεί με την peugeot που λογικά έχει την παρακράτηση κυριότητας θα μπορεί να σου δώσει το χαρτί και να άρει την παρακράτηση στο υπουργείο την ίδια μέρα. Στην δική μου περίπτωση έτσι έγινε, οπότε δεν βλέπω τον λόγο να μην μπορεί να το κάνει και η peugeot . Αν γίνει την ίδια ημέρα και έχεις βρει αγοραστή όλα είναι πιο εύκολα!! 1
tutuyo Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, theoilia είπε Μια ερώτηση προς τους γνωρίζοντες; Στα καινούργια βενζίνης euro 6b βάζουν φίλτρα αντίστοιχα με τα DPF των ντίζελ για να πιάνουν τους ρύπους;Αν ναι να περιμένουμε αντίστοιχα προβλήματα; Ναι οι euro 6d temp έχουν επιπρόσθετο φίλτρο για τον περιορισμό των καυσαερίων αλλά δεν χρειάζονται ούτε την διαδικασία αναγέννησης του dpf, ούτε το επιπρόσθετο ad blue Γενικά το φίλτρο των βενζινοκινητήρων είναι πιο ώριμη τεχνολογία με συνέπεια να μην χρειάζεται επιπρόσθετες ενέργειες Και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω καμία σχέση σε κόστος με το φίλτρο των ντίζελ Γενικά η βενζίνη επιτυγχάνει καύσεις με χαμηλότερα καυσαέρια, είναι καθαροτεροι ως κινητήρες Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2020 από tutuyo 1
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για Mini Countryman αυτόματο μεταχειρισμένο τι λέτε ? Έχω δει κάνα δυο με κάτω από 40000κλμ στα 21000 - 22000€ φοραει ZF κιβώτιο ? διάβασα ότι είναι αξιόπιστα Το vitara cvt είναι ? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από tsofras
terry308 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, tsofras είπε Για Mini Countryman αυτόματο μεταχειρισμένο τι λέτε ? Έχω δει κάνα δυο με κάτω από 40000κλμ στα 21000 - 22000€ φοραει ZF κιβώτιο ? διάβασα ότι είναι αξιόπιστα Το vitara cvt είναι ? Δεν κάνεις μια βόλτα από την DS να δεις εάν μπορείς να κάνεις κάποια ανταλλαγή; Στα χρήματα αυτά βγαίνει το ds3 😎🤐 Έβλεπα πριν το βίντεο του ds7 crossback e tense ❤️ (55.000€) Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2020 από terry308
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, terry308 είπε Δεν κάνεις μια βόλτα από την DS να δεις εάν μπορείς να κάνεις κάποια ανταλλαγή; Στα χρήματα αυτά βγαίνει το ds3 😎🤐 Έβλεπα πριν το βίντεο του ds7 crossback e tense ❤️ (55.000€) Και εγώ έβλεπα το ds3 , ίδιος κινητήρας ίδιο περίπου κιβώτιο , μέσα δεν μου αρέσει και έχει και αυτό το πτερύγιο καρχαρία στην πόρτα έξω που κόβει ορατότητα μέσα . Δεν ξέρω απογοητεύτηκα και από το κιβώτιο , δεν νομίζω να πάω σε γαλλικό πάλι , και έχω πάλι σκέψεις για αυτόματο αλλά κοιτάω να δω αν υπάρχει κάποιο που να έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από το DSG Ας έχει και 100.000 χλμ , 20 χρόνια θέλω να τα κάνω, δεν θα το έχω το αμάξι 1
Thanos1921 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Κάτι σαν αυτό; https://www.car.gr/25648496-volkswagen-golf-1-5-tsi-150ps-generation#modal Κοντά στα χρήματα που θα δώσεις το 2008, κοντά σε επιδόσεις με το λεόν και τίμιο σε εξοπλισμό. Στις διαστάσεις που ζητάς, χειροκίνητο και θα κρατήσει αρκετά την αξία του για όταν θα το δώσεις. 1
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Thanos1921 είπε Κάτι σαν αυτό; https://www.car.gr/25648496-volkswagen-golf-1-5-tsi-150ps-generation#modal Κοντά στα χρήματα που θα δώσεις το 2008, κοντά σε επιδόσεις με το λεόν και τίμιο σε εξοπλισμό. Στις διαστάσεις που ζητάς, χειροκίνητο και θα κρατήσει αρκετά την αξία του για όταν θα το δώσεις. Το έχω δει εδώ και καιρό αυτό, να σου πω την αλήθεια αν εξαιρέσουμε τα GTI δεν μου άρεσαν ποτέ τα golf, αρκετά συντηρητική σχεδίαση έξω και μέσα, και είναι σχεδόν όλα ίδια . Εδω πήγα να δω το καινούριο και είχε και το προηγούμενο η έκθεση και προσπαθούσαμε με τον πατέρα μου να καταλάβουνε που είναι η διαφορά . Επισης η τσέπη μου είναι για τα φθηνά του group seat η skoda Αλλά δεν ξέρω έχω αρχίσει να έχω σκέψεις αν θέλω να ξαναπάω σε vw group
zio10 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Πάει και το leon δηλαδή;; Δεν ξέρω μήπως πρέπει να ξαναδείς το civic, δε νομίζω τα λίγα εκατοστά μήκος παραπάνω να κάνουν τόση διαφορά και είναι πολύ ωραίο αμάξι!
HALF EVIL Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 @tsofras έχεις σκεφτεί τη λύση να μετακινήστε με ταξι;;
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, HALF EVIL είπε @tsofras έχεις σκεφτεί τη λύση να μετακινήστε με ταξι;; Άσε μου σε έχει γίνει εμμονή ιδέα , κοιμάμαι-ξυπναω και σκέφτομαι αμάξια, θα αρρωστήσω στο τέλος Περνάνε στιγμές που λέω να πάω να το δώσω στον έμπορα 16000 να ηρεμήσω γατί δεν πάει άλλο, το βλέπω και κάτω παρκαρισμένο και στεναχωριέμαι , πήγαμε για μπάνιο εχθές και φορτώσαμε το c3 για να μην το κινήσω και σκεφτόμουν κρίμα η αμαξαρα. Από την άλλη λέω γιατί να χάσω 2500€ για 10 ημέρες ας το πάρω απόφαση να τελειώνω Μετά σκέφτομαι τι να πάρω πάλι με όλη αυτή τη διαδικασία μου έχουν κάτσει τα SUV στο μυαλό και πάλι κοιτάω τέτοια Κοιτάω και αυτόματα γιατί είχα συνηθίσει και με χάλασε το μηχανικό και ειδικά αυτό που είναι χάλια σε αίσθηση Δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση που βιώνω ειλικρινά Ξαναλέω είμαι και σπίτι κοντά 3 μήνες οπότε όλο αυτό έχει διογκωθεί στο μυαλό μου σαν ένα τεράστιο πρόβλημα , ενωυ δουλεύω από το σπίτι οπότε δεν έχω καν ανάγκη το αμάξι εκτός από ένα Σ/Κ Χάλια κατάσταση λέμε, ούτε στον εχθρό σου
paylidis Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Να ξαναπω τη γνωμη μου; κρατα το ενα χρονο και δωσε του ευκαιρίες... βαλε του και μεμβρανες να ομορφυνει λιγο ακομη... στο κατω κατω και σε ενα χρονο να το πουλησεις πανω κατω τα ίδια με αυτα που σου δινουν οι εμποροι θα παρεις... 2
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, paylidis είπε Να ξαναπω τη γνωμη μου; κρατα το ενα χρονο και δωσε του ευκαιρίες... βαλε του και μεμβρανες να ομορφυνει λιγο ακομη... στο κατω κατω και σε ενα χρονο να το πουλησεις πανω κατω τα ίδια με αυτα που σου δινουν οι εμποροι θα παρεις... Κάτσε μόλις είχα τηλέφωνο, παίζει να κάτσει η πώληση 1
Masma Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, tsofras είπε Άσε μου σε έχει γίνει εμμονή ιδέα , κοιμάμαι-ξυπναω και σκέφτομαι αμάξια, θα αρρωστήσω στο τέλος Περνάνε στιγμές που λέω να πάω να το δώσω στον έμπορα 16000 να ηρεμήσω γατί δεν πάει άλλο, το βλέπω και κάτω παρκαρισμένο και στεναχωριέμαι , πήγαμε για μπάνιο εχθές και φορτώσαμε το c3 για να μην το κινήσω και σκεφτόμουν κρίμα η αμαξαρα. Από την άλλη λέω γιατί να χάσω 2500€ για 10 ημέρες ας το πάρω απόφαση να τελειώνω Μετά σκέφτομαι τι να πάρω πάλι με όλη αυτή τη διαδικασία μου έχουν κάτσει τα SUV στο μυαλό και πάλι κοιτάω τέτοια Κοιτάω και αυτόματα γιατί είχα συνηθίσει και με χάλασε το μηχανικό και ειδικά αυτό που είναι χάλια σε αίσθηση Δεν υπάρχει αυτή η κατάσταση που βιώνω ειλικρινά Ξαναλέω είμαι και σπίτι κοντά 3 μήνες οπότε όλο αυτό έχει διογκωθεί στο μυαλό μου σαν ένα τεράστιο πρόβλημα , ενωυ δουλεύω από το σπίτι οπότε δεν έχω καν ανάγκη το αμάξι εκτός από ένα Σ/Κ Χάλια κατάσταση λέμε, ούτε στον εχθρό σου Τελικά πως πάει με τα τηλέφωνα για το αμάξι ? Σε παιρνουν πολλοι?
theoilia Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Ρε μπας και να πας να δεις και να οδηγήσεις και αυτό; http://ssangyong.gr/tivoli/
tsofras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, Masma είπε Τελικά πως πάει με τα τηλέφωνα για το αμάξι ? Σε παιρνουν πολλοι? Με έχουν πάρει πάνω απο 10 άτομα , την έχουν παρκάρει στο car 42 . Όλοι έχουν το κόλλημα με την αποπληρωμή , παζάρι κανα 2 μου έκαναν Πήρα τηλέφωνο και στην Peugeot σήμερα δεν γίνεται σε μία ημέρα μου είπαν θέλει 2 ημέρες , το παλικάρι που με πήρε σήμερα με είχε πάρει και την Παρασκευή Μου ζήτησε αριθμό πλαισίου για να το ελέγξει , μου είπε ότι ενδιαφέρεται σοβαρά και θα με ξαναπάρει να κανονίσουμε αφού το κοιτάξει , του είπα να φέρει να υπογράψουμε και ιδιωτικό συμφωνητικό , του έστειλα και ένα link απο το lindedin που έχω απο όταν άνοιξε ,έτσι για να ξέρει λίγο με ποιον μιλάει. Τώρα αναμένω 14 λεπτά πριν, theoilia είπε Ρε μπας και να πας να δεις και να οδηγήσεις και αυτό; http://ssangyong.gr/tivoli/ Το είχα δεί (όχι απο κοντά) νομίζω απο πλευράς κινητήρα το παράτησα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις