imr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, tsofras είπε Σε μικρό , άνετο με 300+ λίτρα Πορτ μπαγκαζ μέχρι τα 16000€ έστω και διετίας μεταχειρισμένο ή καινούριο με εγγύηση τι έχουμε? Βλέπω ότι δεν με ικανοποιεί απολυτως τίποτα Γυρίζω στην αρχική σκέψη που είχα για κάποιο μικρό που τουλάχιστον να είναι ξεκούραστο , τούρμπο για να βολευτω και εδώ μέσα με μπαγκαζιερα για τα λίγα ταξίδια που κάνω Όσο περισσότερα μπλιμπλικια τόσο καλύτερα Φάση C3 ας πούμε με τα 110 άλογα Και αν θέλω κάτι περισσότερο σε καμία διετία που θα έχω ξεχρεωσει όλα τα άλλα βλέπω τότε αν υπάρχει κάτι. Γιατί σκέφτομαι στην φάση που είμαι και το Leon να πάρω το δικό μου θα ξενερώσω πάλι. Οπότε ξαναλέω μικρό άνετο για τα προβλήματα μου, τούρμπο για να πάει φορτωμένο σε κανά ταξίδι Όσο φθηνότερο με εξοπλισμό τόσο καλύτερα, ποιότητα την αφήνω στην ακρηυ, ασφάλεια να έχει Θα πάω να κάνω test drive το Ibiza και το Polo Παίζει και ένα Ibiza FR με 10.000km στα 15000 Γιατί πάω πολύ σφικτος και δεν με καλύπτει τίποτα, σε 2 χρόνια θα πάω με άλλο αέρα με συν 650€ τον μήνα από ότι τώρα Σας έκαψα , αλλά για πείτε Ξαναλέω Φθηνό , διετίας max με εγγύηση για 2 χρόνια , άνετο και τούρμπο Ιδανικά θα ήταν να δώσω το 2008 να βάλω και άλλα 2000€ που μάζεψα και να πάω να πάρω κάτι με 10000€ για 2 χρόνια, ούτε δάνεια ούτε τίποτα Το ιδανικο θα ηταν να κρατησεις καναν χρονο το 2008. Και σε εναν χρονο με 10000 χλμ παλι το ιδιο θα το πουλησεις Αν πας σε μικρο θα σου λειψουν οι χωροι 3
tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 κοίτα Stock center βελμαρ. είναι λίγο πιο ακριβοί αλλά έχουν πολλά από τις αντιπροσωπείες της βελμαρ και από Hertz και τα αμάξια τους είναι εντός εγγύησης 1
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, imr είπε Το ιδανικο θα ηταν να κρατησεις καναν χρονο το 2008. Και σε εναν χρονο με 10000 χλμ παλι το ιδιο θα το πουλησεις Αν πας σε μικρο θα σου λειψουν οι χωροι Αρχίζω να το σκέφτομαι και αυτό μαζί με όλα τα άλλα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πέσω στην τιμή, στις αρχές με έπιασε μια κωλοπιλαλα και όταν μου είπε και ο άλλος 16000€ σήμερα το σκέφτηκα είναι η αλήθεια. Αλλά έτσι πάω 2500€ κάτω και πέφτω αρκετά πλέον και σε κατηγορία και στα πάντα. Θα το αφήσω 17500 και θα αρχίσω να το κουνάω μήπως και το συνηθίσω , αν κάτσει σε αυτή την τιμή έχει καλώς αλλιώς μένω για 2 χρόνια με αυτό και αν είμαι άνετος το πάω ανταλλαγή για το επόμενο. 2.500€ για 10 ημέρες είναι πολλά, χίλιες φορές ταξίδι με το c3 ή να το δίνω στην γυναίκα μου και για εδώ μέσα δεν με χαλάει Και αν δω ότι με πρήζουν και πολύ σε μία εβδομάδα θα την κατεβάσω Thx guys 2
chill Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, lightsout είπε Μόλις γύρισα από Suzuki και Skoda. Το SX4 σκέτη απογοήτευση, πλαστικίλα, κακή συναρμογή και γεροντίλα. Αντιθέτως, εκπλαγήκαμε ευχάριστα από τα SKODA. Είδαμε Karoq και Kamiq. Καμία σχέση με τα SKODA του παρελθόντος. Πολύ ωραία αυτοκίνητα και τα δύο, το δε Kamiq πολύ ωραίο σχεδιαστικά μέσα-έξω. Το Karoq απλά τεράστιο, με πορτμπαγκάζ που μπορείς να χώσεις και την πεθερά μέσα. Οι όροι που βλέπω να διαφημίζουν ισχύουν πράγματι; 0% επιτόκιο το 1 χρόνο, προνομιακό εν συνεχεία 0% προκαταβολή 1η δόση 6 μήνες μετά
tsofras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, chill είπε Οι όροι που βλέπω να διαφημίζουν ισχύουν πράγματι; 0% επιτόκιο το 1 χρόνο, προνομιακό εν συνεχεία 0% προκαταβολή 1η δόση 6 μήνες μετά Βλέπω αν το κλείσεις online έτσι είναι και άλλα 681€ έκπτωση με τελική τιμή 21851 χωρίς τέλη και έξοδα Πολύ καλή τιμή και διακανονισμός Ψιτ πως είναι η θέση οδήγησης ? @Noobios
imr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tsofras είπε Αρχίζω να το σκέφτομαι και αυτό μαζί με όλα τα άλλα. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πέσω στην τιμή, στις αρχές με έπιασε μια κωλοπιλαλα και όταν μου είπε και ο άλλος 16000€ σήμερα το σκέφτηκα είναι η αλήθεια. Αλλά έτσι πάω 2500€ κάτω και πέφτω αρκετά πλέον και σε κατηγορία και στα πάντα. Θα το αφήσω 17500 και θα αρχίσω να το κουνάω μήπως και το συνηθίσω , αν κάτσει σε αυτή την τιμή έχει καλώς αλλιώς μένω για 2 χρόνια με αυτό και αν είμαι άνετος το πάω ανταλλαγή για το επόμενο. 2.500€ για 10 ημέρες είναι πολλά, χίλιες φορές ταξίδι με το c3 ή να το δίνω στην γυναίκα μου και για εδώ μέσα δεν με χαλάει Και αν δω ότι με πρήζουν και πολύ σε μία εβδομάδα θα την κατεβάσω Thx guys Ετσι ειναι αρκετα πιο συμφερον εφοσον δεν παιξει επιστροφη στην αντιπροσωπεια, αλλαξε το με το c3, δοκιμασε σιγα σιγα μηπως το συνηθησεις και το αλλαζεις σε κανα χρονο.
tsofras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, imr είπε Ετσι ειναι αρκετα πιο συμφερον εφοσον δεν παιξει επιστροφη στην αντιπροσωπεια, αλλαξε το με το c3, δοκιμασε σιγα σιγα μηπως το συνηθησεις και το αλλαζεις σε κανα χρονο. Κάτσε γιατί είδα το από πάνω και μου μπήκαν ιδέες, το 6 μήνες μετά σημαίνει ότι σε 9 εγώ θα είμαι οκ με το δάνειο της ανακαίνισης και θα είμαι άνετος Θα πάω να το κάνω test drive Το μυαλό μου είναι σαν ρουλέτα όπου κάτσει η μπίλια ανα λίγα λεπτά
lightsout Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, chill είπε Οι όροι που βλέπω να διαφημίζουν ισχύουν πράγματι; 0% επιτόκιο το 1 χρόνο, προνομιακό εν συνεχεία 0% προκαταβολή 1η δόση 6 μήνες μετά Δεν μας προτάθηκε αυτό το χρηματοδοτικό αλλά το κλασσικό με 6,9% επιτόκιο και προκαταβολή.
Noobios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, tsofras είπε Βλέπω αν το κλείσεις online έτσι είναι και άλλα 681€ έκπτωση με τελική τιμή 21851 χωρίς τέλη και έξοδα Πολύ καλή τιμή και διακανονισμός Ψιτ πως είναι η θέση οδήγησης ? @Noobios @tsofras Η θέση οδήγησης του Karoq είναι πολύ ωραία και άνετη. Κάθεσαι λίγο πιο ψηλά λόγω suv κατηγορίας αλλά όχι τίποτα υπερβολικό να μην ξέρεις που αρχίζει το αμάξι σου και που τελειώνει. Καθισματαρα πολυθρόνα άνετη. Τεμπέλης ρυθμιζόμενος σε παρά πολλές θέσεις ανεβαίνει μέχρι πολύ ψηλά δηλαδή. Συνεχιζω να είμαι σούπερ ευχαριστημένος με όλο το αμάξι σα σύνολο κινητήρα, δύναμη, χώροι, εμφάνιση, ποιότητα κύλισης, κλίμα, infotainment. Δυο βδομαδες και 1500χλμ ήδη. Μονο αρνητικό που ξαναείπα τις προάλλες μιας και ρωτάς για την θέση οδήγησης είναι ότι το κάθισμα δεν έχει πολύ καλή πλευρική στήριξη θεωρώ. Κατα ταλλα το παρκάρω στο πάρκινγκ και πάντα γυρνάω να το χαζέψω λίγο και εκεί καταλαβαίνω ότι πήρα αμάξι που γουστάρω. 4 1
imr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, tsofras είπε Κάτσε γιατί είδα το από πάνω και μου μπήκαν ιδέες, το 6 μήνες μετά σημαίνει ότι σε 9 εγώ θα είμαι οκ με το δάνειο της ανακαίνισης και θα είμαι άνετος Θα πάω να το κάνω test drive Το μυαλό μου είναι σαν ρουλέτα όπου κάτσει η μπίλια ανα λίγα λεπτά Κοιταξε οσο και να μην σου αρεσει δεν υπαρχει νοημα στο να το πουλησεις αμεσως. Μονο αν καταφερεις την αντιπροσωπεια για επιστοφη. Οτι λεφτα ηταν να χασεις για τον πρωτο χρονο τα εχασες, δωστου λιγο χρονο, κοιταξε μηπως το θελει η γυναικα σου και βρες το επομενο αυτοκινητο με την ησυχια σου. 2
kostasbm Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 @tsofras ρωτησες στη τραπεζα ποσα θα δωσεις για πιθανη εξωφληση του δανειου ??? για ρωτα μη βρεθεις προ εκπληξεων......γιατι ενας φιλος εκανε κατι παρομοιο και νομισε οτι θα δωσει 10 που πηρε κι τελος αλλα πληρωσε και ποινη προωρης εξωφλησης.....η τραπεζα που δανεισε τα χρηματα της το εκανε για συγκεκριμενο διαστημα 24 η 36 μηνων ητοι τα εχει δανειστει απο το ταμειο της και εχει υπολογισει οτι στο ταμειο της θα μπουν στο τελος τοσα χρηματα(συν τοκους)... για ρωτησε και πες να δουμε τι σου ειπαν..............
lightsout Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Noobios είπε @tsofras Η θέση οδήγησης του Karoq είναι πολύ ωραία και άνετη. Κάθεσαι λίγο πιο ψηλά λόγω suv κατηγορίας αλλά όχι τίποτα υπερβολικό να μην ξέρεις που αρχίζει το αμάξι σου και που τελειώνει. Καθισματαρα πολυθρόνα άνετη. Τεμπέλης ρυθμιζόμενος σε παρά πολλές θέσεις ανεβαίνει μέχρι πολύ ψηλά δηλαδή. Συνεχιζω να είμαι σούπερ ευχαριστημένος με όλο το αμάξι σα σύνολο κινητήρα, δύναμη, χώροι, εμφάνιση, ποιότητα κύλισης, κλίμα, infotainment. Δυο βδομαδες και 1500χλμ ήδη. Μονο αρνητικό που ξαναείπα τις προάλλες μιας και ρωτάς για την θέση οδήγησης είναι ότι το κάθισμα δεν έχει πολύ καλή πλευρική στήριξη θεωρώ. Κατα ταλλα το παρκάρω στο πάρκινγκ και πάντα γυρνάω να το χαζέψω λίγο και εκεί καταλαβαίνω ότι πήρα αμάξι που γουστάρω. Λογικό να το χαζεύεις γιατί είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Καλορίζικο και καλοταξιδο! Ποιον κινητήρα φοράει?
zio10 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Πως γίνεται ρε παιδιά να είναι ίδια η τιμή σε δύο βδομάδες και σε ένα χρόνο; Δε πιστεύω ότι ισχύει αυτό.
tsofras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, kostasbm είπε @tsofras ρωτησες στη τραπεζα ποσα θα δωσεις για πιθανη εξωφληση του δανειου ??? για ρωτα μη βρεθεις προ εκπληξεων......γιατι ενας φιλος εκανε κατι παρομοιο και νομισε οτι θα δωσει 10 που πηρε κι τελος αλλα πληρωσε και ποινη προωρης εξωφλησης.....η τραπεζα που δανεισε τα χρηματα της το εκανε για συγκεκριμενο διαστημα 24 η 36 μηνων ητοι τα εχει δανειστει απο το ταμειο της και εχει υπολογισει οτι στο ταμειο της θα μπουν στο τελος τοσα χρηματα(συν τοκους)... για ρωτησε και πες να δουμε τι σου ειπαν.............. Δεν έχει ποινή και έχω την εντύπωση ότι έχει καταργηθεί 27 λεπτά πριν, lightsout είπε Λογικό να το χαζεύεις γιατί είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Καλορίζικο και καλοταξιδο! Ποιον κινητήρα φοράει? 1.5 150 6 λεπτά πριν, zio10 είπε Πως γίνεται ρε παιδιά να είναι ίδια η τιμή σε δύο βδομάδες και σε ένα χρόνο; Δε πιστεύω ότι ισχύει αυτό. Έχει λογική γιατί τι πρώτη μέρα τι πρώτος χρόνος περίπου τα ίδια λεφτά χάνει. Επίσης αν σε κάποιο διάστημα σταματήσει η προσφορά και από 19.000 πάει στα 20500 τότε θα είναι πιο ελκυστικό γιατί θα είναι 3000€ κάτω από το νέο που είναι σεβαστό ποσό. Απλά όσο το κρατάω και το κυκλοφορώ έχω το άγχος για κανά τρακάρισμα, γρατσουνιές, φθορά που θα ρίξουν και άλλο την μεταπωλητικη του αξία Τα πόδια σου είναι σε ορθή γωνία @Noobios 2
Noobios Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, lightsout είπε Λογικό να το χαζεύεις γιατί είναι πολύ ωραίο αυτοκίνητο. Καλορίζικο και καλοταξιδο! Ποιον κινητήρα φοράει? 1.5TSI 150hp 250Nm Ροπη 23 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν έχει ποινή και έχω την εντύπωση ότι έχει καταργηθεί 1.5 150 Έχει λογική γιατί τι πρώτη μέρα τι πρώτος χρόνος περίπου τα ίδια λεφτά χάνει. Επίσης αν σε κάποιο διάστημα σταματήσει η προσφορά και από 19.000 πάει στα 20500 τότε θα είναι πιο ελκυστικό γιατί θα είναι 3000€ κάτω από το νέο που είναι σεβαστό ποσό. Απλά όσο το κρατάω και το κυκλοφορώ έχω το άγχος για κανά τρακάρισμα, γρατσουνιές, φθορά που θα ρίξουν και άλλο την μεταπωλητικη του αξία Τα πόδια σου είναι σε ορθή γωνία @Noobios Ορθη γωνια δεν θα ελεγα γιατι ειμαι 1,95 και ειναι ψιλοδυσκολο αυτο αλλα ειναι καλα δεν ειναι διπλα στο τιμονι οπως θα ηταν σε ενα χατσμπακ πχ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις