Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsofras είπε

To έχω δεί , προτιμώ το δικό μου σε όλα

Αν κοιτάει μπροστά καλά θα κάνει , στα 26 εγώ πήρα το Opel Astra H GTC 1.6 180hp , το τουμπάνιασα κίολας στα 250 , στα 28 έγινα μπαμπάς , στα 29 το πούλησα γιατί δεν βόλευε το καρεκλάκι με 2 πόρτες

Αν το είχα σκεφτεί δεν θα είχα χάσει πάλι τα 12.000 απο την πώληση σε 3 χρόνια και τα 3.000 της βελτίωσης

Για αυτό και γώ πήρα Estate στα 25 μου. Κι αρέσει και στην κοπέλα μου γιατι το φορτώνουμε στο ΙΚΕΑ 😅

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

...α,ρε κρίση καταραμένη. Έγιναν "υπεράνω" και στην Toyota. 

Τί εννοείς?

Πάντα πήγαιναν μπάλα αυτοί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Τί εννοείς?

Πάντα πήγαιναν μπάλα αυτοί.

12 λεπτά πριν, ge-lyk είπε

...α,ρε κρίση καταραμένη. Έγιναν "υπεράνω" και στην Toyota. 

Κανει μια premiumιλα στις αντιπροσωπειες τωρα τελευταια

Στην Peugeot των ΒΠ, οταν παζαρεψα το 3008, σιγα το παζαρι δλδ, περισσοτερο για κανα δωρο εξτρα πηγαινα ακουσα τον πωλητη να μου λεει "Μα αγοραζετε premium προιον κυριε, δεν υπαρχουν περιθωρια κι αλλης εκπτωσης"😆

Επεξ/σία από tutuyo
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Μα αγοραζετε premium προιον κυριε, δεν υπαρχουν περιθωρια κι αλλης εκπτωσης"😆

Καλά το έχασαν τελείως αυτοί?

Πάλι καλά δηλαδή που σε αποκάλεσαν και κύριε και δεν σε πέταξαν έξω με τις κλωτσές:lol:

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Στην Peugeot των ΒΠ, οταν παζαρεψα το 3008, σιγα το παζαρι δλδ, περισσοτερο για κανα δωρο εξτρα πηγαινα ακουσα τον πωλητη να μου λεει "Μα αγοραζετε premium προιον κυριε, δεν υπαρχουν περιθωρια κι αλλης εκπτωσης"😆

Καλά η διαφορά έγκειται στο "ΒΠ" και όχι στην πολιτική της εταιρείας στο κομμάτι των δώρων/έκπτωσης 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, BufferOverflow είπε

Τελικα μπηκε και η πανοραμικη ηλιοροφη που ειχα κανει παραγγελια ενω το αυτοκινητο ηταν ηδη σε παραγωγη. 

1 ώρα πριν, tsofras είπε

Ανοιγόμενη ή απλά πανόραμα ?

Πάντως εκτός απο το αυτόματο , αν συνηθίσεις με ηλιοροφή δύσκολα πας με χωρίς μετά

Μόνο το φώς που περνάει μέσα αρκεί

First world problems κανονικά, αλλά όντως η ηλιοροφή είτε είναι απλά ένα τζάμι είτε ανοίγει κάνει αρκετή διαφορά στο αμάξι. Eίχαμε στο C3 απλά το τζάμι και πραγματικά σου έδινε την αίσθηση ότι διπλασίαζε το αυτοκίνητο. Έχουμε κανονική ηλιοροφή τώρα στο Volvo και όταν μπαίνουμε στην A που δεν έχει μια κλεισούρα τη νοιώθουμε. Όχι ότι δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε ή να οδηγήσουμε, μη λέμε βλακείες, μια χαρά πηγαίνουμε.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προβληματίζομαι ότι αν πάρω hatchback θα το βάλω στον ποπο μου όταν χρειαστεί να το πουλήσω έτσι όπως βλέπω την αγορά

Επίσης σκέφτομαι επειδή θα έχω μία άλφα χασουρα μήπως κοιτάγα και κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο τύπου Vitara , sx4, kamiq που να μου έρθει μία ή άλλη ώστε να μην χρεωθώ περισσότερο.

Το παλιό Leon έχει 20500 οπότε ήδη είμαστε +2000€ από το Peugeot , αν βάλω και 2000€ χασουρα πάω στα +4000€ από το αρχικό budget

Τα μειών στα στροφιλικια μπορώ να τα συνηθίσω από τα SUV, την θέση του 2008 όχι

Τι λέτε?

Πολύ λίγες επιλογές σε hatchback ρε γμτ ακόμη και σε μεταχειρισμένα , γιαε κάθε 1 hatchback που βλέπω βρίσκω αντίστοιχα 3 SUV

Προφανώς για 140+ άλογα

Κοιτάω και για μικρά με ράγες μήπως βρω τίποτα

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Μόλις γύρισα από Suzuki και Skoda.

Το SX4 σκέτη απογοήτευση, πλαστικίλα, κακή συναρμογή και γεροντίλα.

Αντιθέτως, εκπλαγήκαμε ευχάριστα από τα SKODA. Είδαμε Karoq και Kamiq. Καμία σχέση με τα SKODA του  παρελθόντος. Πολύ ωραία αυτοκίνητα και τα δύο, το δε Kamiq πολύ ωραίο σχεδιαστικά μέσα-έξω. Το Karoq απλά τεράστιο, με πορτμπαγκάζ που μπορείς να χώσεις και την πεθερά μέσα.

• Like 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lightsout είπε

Μόλις γύρισα από Suzuki και Skoda.

Το SX4 σκέτη απογοήτευση, πλαστικίλα, κακή συναρμογή και γεροντίλα.

Αντιθέτως, εκπλαγήκαμε ευχάριστα από τα SKODA. Είδαμε Karoq και Kamiq. Καμία σχέση με τα SKODA του  παρελθόντος. Πολύ ωραία αυτοκίνητα και τα δύο, το δε Kamiq πολύ ωραίο σχεδιαστικά μέσα-έξω. Το Karoq απλά τεράστιο, με πορτμπαγκάζ που μπορείς να χώσεις και την πεθερά μέσα.

Και εμένα μου άρεσαν πολύ και τα 2, αν το kamiq με τα 150 δεν ήταν dsg θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Και εμένα μου άρεσαν πολύ και τα 2, αν το kamiq με τα 150 δεν ήταν dsg θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά

Όντως.

Σε hatchback/crossover, είδα χθες το Kia Xceed και ψιλο-έμεινα μ@λ@κας από την εξέλιξη της εταιρείας. Πολύ καλή πρόταση για την κατηγορία του και νομίζω είναι στο στυλ που κοιτάς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, tsofras είπε

Προβληματίζομαι ότι αν πάρω hatchback θα το βάλω στον ποπο μου όταν χρειαστεί να το πουλήσω έτσι όπως βλέπω την αγορά

Επίσης σκέφτομαι επειδή θα έχω μία άλφα χασουρα μήπως κοιτάγα και κάποιο ελαφρώς μεταχειρισμένο τύπου Vitara , sx4, kamiq που να μου έρθει μία ή άλλη ώστε να μην χρεωθώ περισσότερο.

Το παλιό Leon έχει 20500 οπότε ήδη είμαστε +2000€ από το Peugeot , αν βάλω και 2000€ χασουρα πάω στα +4000€ από το αρχικό budget

Τα μειών στα στροφιλικια μπορώ να τα συνηθίσω από τα SUV, την θέση του 2008 όχι

Τι λέτε?

Πολύ λίγες επιλογές σε hatchback ρε γμτ ακόμη και σε μεταχειρισμένα , γιαε κάθε 1 hatchback που βλέπω βρίσκω αντίστοιχα 3 SUV

Προφανώς για 140+ άλογα

Κοιτάω και για μικρά με ράγες μήπως βρω τίποτα

Αν ψηθείς για vitara περιμένω feedback, εμενα με έχει ψήσει παρα πολύ, έχω πάει και το έχω δει και από κοντα..το φετινό μοντέλο πέραν του mild hybrid έχει και καλύτερο εσωτερικό από παλαιότερα μοντελα...test drive μονο δεν κατάφερα να κάνω ακόμη...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tutuyo είπε

Το ιδιο μου ειπαν και στην dacia αλλα επειδη ειναι ηδη φτηνο, δεν παει πιο κατω 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μικρό , άνετο με 300+ λίτρα Πορτ μπαγκαζ μέχρι τα 16000€ έστω και διετίας μεταχειρισμένο ή καινούριο με εγγύηση τι έχουμε?

Βλέπω ότι δεν με ικανοποιεί απολυτως τίποτα

Γυρίζω στην αρχική σκέψη που είχα για κάποιο μικρό που τουλάχιστον να είναι ξεκούραστο , τούρμπο για να βολευτω και εδώ μέσα με μπαγκαζιερα για τα λίγα ταξίδια που κάνω

Όσο περισσότερα μπλιμπλικια τόσο καλύτερα

Φάση C3 ας πούμε με τα 110 άλογα

Και αν θέλω κάτι περισσότερο σε καμία διετία που θα έχω ξεχρεωσει όλα τα άλλα βλέπω τότε αν υπάρχει κάτι.

Γιατί σκέφτομαι στην φάση που είμαι και το Leon να πάρω το δικό μου θα ξενερώσω πάλι.

Οπότε ξαναλέω μικρό άνετο για τα προβλήματα μου, τούρμπο για να πάει φορτωμένο σε κανά ταξίδι

Όσο φθηνότερο με εξοπλισμό τόσο καλύτερα,  ποιότητα την αφήνω στην ακρηυ, ασφάλεια να έχει

Θα πάω να κάνω test drive το Ibiza και το Polo

Παίζει και ένα Ibiza FR με 10.000km στα 15000

Γιατί πάω πολύ σφικτος και δεν με καλύπτει τίποτα, σε 2 χρόνια θα πάω με άλλο αέρα με συν 650€ τον μήνα από ότι τώρα

Σας έκαψα , αλλά για πείτε

Ξαναλέω

Φθηνό , διετίας max με εγγύηση για 2 χρόνια , άνετο και τούρμπο

Ιδανικά θα ήταν να δώσω το 2008 να βάλω και άλλα 2000€ που μάζεψα και να πάω να πάρω κάτι με 10000€ για 2 χρόνια, ούτε δάνεια ούτε τίποτα

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...