majnun Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, tsofras είπε To έχω δεί , προτιμώ το δικό μου σε όλα Αν κοιτάει μπροστά καλά θα κάνει , στα 26 εγώ πήρα το Opel Astra H GTC 1.6 180hp , το τουμπάνιασα κίολας στα 250 , στα 28 έγινα μπαμπάς , στα 29 το πούλησα γιατί δεν βόλευε το καρεκλάκι με 2 πόρτες Αν το είχα σκεφτεί δεν θα είχα χάσει πάλι τα 12.000 απο την πώληση σε 3 χρόνια και τα 3.000 της βελτίωσης Θα είχες τρία χρόνια ένα αμάξι που θα έψαχνες να το πουλήσεις στις 3 μέρες
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, majnun είπε Θα είχες τρία χρόνια ένα αμάξι που θα έψαχνες να το πουλήσεις στις 3 μέρες Σωστό και αυτό , γενικά είμαι τύπος που προτιμώ να μετανιώσω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα ( απλά το πρώτο κοστίζει γενικά στη ζωή αλλά δεν σε αφήνει με το "αν το είχα κάνει" ) 1
Masma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, majnun είπε Γιατί να πάρεις οικογενειακό αμάξι στα 28 σου; Παρε κανά μικρό, μανιτζέβελο, ψευτοσπορ να βρεις την υγεία σου Καλά δεν το παώ με βάση την οικογένεια. δεν βιάζομαι καθόλου απλά παντα είχα μια αγάπη σε SUV μικρά και μεγάλα. Όπως λεχω αναφέρει είμαι από ενα Mitsubishi colt 150ps και σίγουρα θέλω κα΄τι μεγαλύτερο και όχι 3θυρο. Οπότε hatch-bag - BSUV κοιτάω.
majnun Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Σωστό και αυτό , γενικά είμαι τύπος που προτιμώ να μετανιώσω για κάτι που έκανα παρά για κάτι που δεν έκανα ( απλά το πρώτο κοστίζει γενικά στη ζωή αλλά δεν σε αφήνει με το "αν το είχα κάνει" ) Είναι το κυριολεκτικό τίμημα της γνώσης 2 λεπτά πριν, Masma είπε Καλά δεν το παώ με βάση την οικογένεια. δεν βιάζομαι καθόλου απλά παντα είχα μια αγάπη σε SUV μικρά και μεγάλα. Όπως λεχω αναφέρει είμαι από ενα Mitsubishi colt 150ps και σίγουρα θέλω κα΄τι μεγαλύτερο και όχι 3θυρο. Οπότε hatch-bag - BSUV κοιτάω. Μegane θα κοιταζα γιατι σχεδόν το χαρίζουν και αν δεν έχεις κολλήματα Giulietta. Τεστ-ντραιβ στην 5αδα που θα καταλήξεις για να ξέρεις τι παίρνεις. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από majnun 1
cgioris Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ παιδιά προσωπικά πάνω από 11-12.000 ευρώ δε θα έδινα για αυτοκίνητο. Ειδικά τα SUV που μόνο λάστιχα να αλλάξεις θέλεις πόσα λεφτά, χώρια τα service και οι ακριβότερες ασφάλειες. Η καλύτερη λύση κατ’ έμε είναι ένα μικρό και οικονομικό με όσο το δυνατόν λιγότερα μέσα ηλεκτρονικά, ειδικά αν δεν έχεις γκαράζ. Πλέον και στα ταξίδια τα μικρά πηγαίνουν αξιοπρεπώς και είναι αρκετά ασφαλή. Ας φτάσω και μια ώρα αργότερα στον προορισμό μου, δε χάθηκε ο κόσμος μία στις τόσες. Και αν σκαλώσω πίσω από καμία νταλίκα και χρειάζομαι φοβερή ιπποδύναμη για επικινδυνη προσπέραση, προτιμώ να αραξω στην άκρη, να πιω τον καφέ μου και να συνεχίσω αργότερα. Και πόσα ταξίδια να κάνει στο κάτω κάτω ο μέσος Έλληνας; Και δε θα έπαιρνα ούτε δάνειο να το πληρώσω στο τέλος χρυσό. Από την άλλη βεβαια, σέβομαι απόλυτα τις ανάγκες και τα γούστα του καθενός, αν και πιστεύω ότι λίγοι πραγματικά θα εκμεταλλευτούν αυτό που θα πληρώσουν. Κάτοχος Toyota Corolla, 2002, 1400cc, χωρίς κανένα μηχανικό πρόβλημα τόσα χρόνια με μόνο κόστος τα service. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από cgioris 4
Masma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, majnun είπε Είναι το κυριολεκτικό τίμημα της γνώσης Μegane θα κοιταζα γιατι σχεδόν το χαρίζουν και αν δεν έχεις κολλήματα Giulietta. Τεστ-ντραιβ στην 5αδα που θα καταλήξεις για να ξέρεις τι παίρνεις. Είναι το κυριολεκτικό τίμημα της γνώσης Μegane θα κοιταζα γιατι σχεδόν το χαρίζουν και αν δεν έχεις κολλήματα Giulietta. Τεστ-ντραιβ στην 5αδα που θα καταλήξεις για να ξέρεις τι παίρνεις. Τι έχουν βγάλει προσφορά??? Δεν έχω δει τι παίζει με το megane. Κανένα κόλλημα δεν έχω αλλά νόμιζα ότι βγαλινει πολύ ακριβά η Giulietta και ότι σε χώρους είναι μέτρια γαι την κατηγορία. Καλα ναι ενοείτε test drive. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Masma
majnun Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Megane το παιρνεις νομιζω με 18.000 με πολύ αξιοπρεπή (για μένα) εξοπλισμό Giulietta νομίζω παίρνεις με 20.500 πλούσιο (για μένα) εξοπλισμό Η Giulietta από χώρους είναι μια χαρά. Με εμένα οδηγό (1.87) κάθομαι πίσω. Βέβαια είναι στον καθένα τι αρέσει. Δυο τρεις σελίδες πριν κάποιοι έλεγαν γιατί δε θέλουν ST-line γιατί έχει μαύρο ουρανό, και εγώ θα παρακαλούσα η giulietta να έχει μαύρο ουρανό (εσωτερικό) 2
BufferOverflow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Πηγα σημερα το 208 της αδερφης μου να κοιταξουν τον συναγερμο και χαζευα καποια 2008 που ειχε η αντιπροσωπεια. Τρομερη εξωτερικη και εσωτερικη αισθητικη παντως το αυτοκινητο. Αν και δεν μ'αρεσει η κατηγορια των SUV, νομιζω ειναι απο τα μοναδικα που θα σκεφτομουν να αγορασω.
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, BufferOverflow είπε Πηγα σημερα το 208 της αδερφης μου να κοιταξουν τον συναγερμο και χαζευα καποια 2008 που ειχε η αντιπροσωπεια. Τρομερη εξωτερικη και εσωτερικη αισθητικη παντως το αυτοκινητο. Αν και δεν μ'αρεσει η κατηγορια των SUV, νομιζω ειναι απο τα μοναδικα που θα σκεφτομουν να αγορασω. ψήσου Spoiler πλάκα κάνω 5
kalmik Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Όλο αυτό το thread δεν θα υπήρχε, ούτε η ταλαιπωρία του φίλου Tsofras αν οι εταιρίες παρείχαν σοβαρό test drive. Καμία πλήρη ιδέα δεν μπορείς να σχηματίσεις αν δε σου δώσουν το αμάξι το λιγότερο για ένα τρίωρο, το πιο σωστό ένα ολόκληρο πρωϊνό ή απόγευμα (δε λέω weekend να μη θεωρηθώ ουτοπιστής). Τα άρτια συμπεράσματα τα βγάζεις μόνον αν κάνεις μια μεγαλούτσικη και οικεία σε σένα διαδρομή 50-100χλμ. το λιγότερο που να συνδυάζει και εθνική και πόλη και Β-roads, γιατί έτσι έχεις μέτρο σύγκρισης τα προηγούμενα οχήματα που έχεις οδηγήσει και αν το test drive υπερέχει ή υπολείπεται, αν κουράζει, πόσο περίπου καίει σε πραγματικές συνθήκες (τις δικές σου) και όλα αυτά. Είναι δυνατόν, το γελοίο και ψεύτικο test drive του τετάρτου άντε του μισάωρου, να σε πείσει να επενδύσεις 15-20Κ ευρώ το λιγότερο ή και πολύ περισσότερα που κάνει ένα μέσο Β-Segment ή C-Segment;; Ας μην αυταπατώμαστε. Αλλά βρίσκουν οι εταιρίες και τα κάνουν... Προσωπικά θα προτιμούσα μια χρέωση των 50 ή 100 ευρώ, για το test drive, παρά να αγοράσω χωρίς στοιχεία και πραγματικές εντυπώσεις, δηλ. τις δικές μου. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από kalmik 4
BufferOverflow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε ψήσου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου πλάκα κάνω Αν ειχα οικογενεια θα το σκεφτομουν πιο σοβαρα. Αλλα ειμαι και εγω καπου στα 30 και σε ωριμοτητα κολλημενος γυρω στα 18. Μεχρι στιγμης ουτε σαν σκεψη δεν μου εχει περασει η οικογενεια. Εκανα μια βολτα ακομα απο τα hatchback που κοιτουσα. Για τα δικα μου γουστα η A class κερδιζει με διαφορα την κατηγορια. Τελικα μπηκε και η πανοραμικη ηλιοροφη που ειχα κανει παραγγελια ενω το αυτοκινητο ηταν ηδη σε παραγωγη. 2
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, BufferOverflow είπε Αν ειχα οικογενεια θα το σκεφτομουν πιο σοβαρα. Αλλα ειμαι και εγω καπου στα 30 και σε ωριμοτητα κολλημενος γυρω στα 18. Μεχρι στιγμης ουτε σαν σκεψη δεν μου εχει περασει η οικογενεια. Εκανα μια βολτα ακομα απο τα hatchback που κοιτουσα. Για τα δικα μου γουστα η A class κερδιζει με διαφορα την κατηγορια. Τελικα μπηκε και η πανοραμικη ηλιοροφη που ειχα κανει παραγγελια ενω το αυτοκινητο ηταν ηδη σε παραγωγη. Ανοιγόμενη ή απλά πανόραμα ? Πάντως εκτός απο το αυτόματο , αν συνηθίσεις με ηλιοροφή δύσκολα πας με χωρίς μετά Μόνο το φώς που περνάει μέσα αρκεί Άσε που και εγώ και μετα παιδιά που δεν έχουν εκπαιδεύσει το εντεράκι του ακόμη και φύγει καμια τζούφια ( συγνώμη για την εικόνα παιδιά ) , την κάνεις ένα τακ και καθάρισες χωρίς να σου παίρνει τα μυαλά ο αέρας στην εθνική Και όσοι δεν έχετε οικογένεια και είστε μικροί , πάρτε κανα κάμπριο να γουστάρετε , εμείς που δεν το πήραμε περιμένουμε την σύνταξη τώρα 1
BufferOverflow Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, tsofras είπε Ανοιγόμενη ή απλά πανόραμα ? Πάντως εκτός απο το αυτόματο , αν συνηθίσεις με ηλιοροφή δύσκολα πας με χωρίς μετά Μόνο το φώς που περνάει μέσα αρκεί Άσε που και εγώ και μετα παιδιά που δεν έχουν εκπαιδεύσει το εντεράκι του ακόμη και φύγει καμια τζούφια ( συγνώμη για την εικόνα παιδιά ) , την κάνεις ένα τακ και καθάρισες χωρίς να σου παίρνει τα μυαλά ο αέρας στην εθνική Και όσοι δεν έχετε οικογένεια και είστε μικροί , πάρτε κανα κάμπριο να γουστάρετε , εμείς που δεν το πήραμε περιμένουμε την σύνταξη τώρα Κατα 99% ανοιγει. Τουλαχιστον ετσι ηταν στο Configurator της Mercedes. Νομιζω εχει και φωνητικη εντολη να την ανοιγοκλεινεις. 2
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, BufferOverflow είπε Κατα 99% ανοιγει. Τουλαχιστον ετσι ηταν στο Configurator της Mercedes. Νομιζω εχει και φωνητικη εντολη να την ανοιγοκλεινεις. Τούμπανο
ge-lyk Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, zourman1981 είπε Την ίδια αίσθηση είχα αποκομίσει και εγώ πέρυσι με την Toyota τι να πω ξέρουν ότι πουλάνε σα ζεστό ψωμί και δεν τους νοιάζει ...α,ρε κρίση καταραμένη. Έγιναν "υπεράνω" και στην Toyota.
Προτεινόμενες αναρτήσεις