zourman1981 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, tutuyo είπε Απλα δεν γουσταρουν την φατσα σου πως αλλιως να στο πουν να το καταλαβεις😋 ασε που θα τους πρηξεις, ναι αλλα το Leon ετσι, ναι αλλα το Leon αλλιως- χαχα seriously απλα βαριουνται, καλα ειδικα Toyota και εγω οταν πηγα σχεδον με το ζορι μου μιλουσαν, λες και μου εκαναν χαρη Εγω θα ελεγα να πας στην Ford να δεις το αμαξι και επ ευκαιρια να κλεισεις επι τοπου το TD -η ακομη και να το κανεις εκεινη την ωρα Την ίδια αίσθηση είχα αποκομίσει και εγώ πέρυσι με την Toyota τι να πω ξέρουν ότι πουλάνε σα ζεστό ψωμί και δεν τους νοιάζει 2
imr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Kαι εγω ενα απογευμα πηγα για το ecosport, το εκανα επιτοπου test drive και μια χαρα πωλητη πετυχα. Γενικα ειναι αναλογα με την αντιπροσωπεια, το 70% των πωλητων ομως ειναι αδιαφοροι, μου κανει εντυπωση πως πουλανε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από imr
giorgos_di Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέχρι στιγμής η καλύτερη εμπειρία που είχα από αντιπροσωπεία ήταν πέρσι το καλοκαίρι στη Mazda, στη Γλυφάδα. Άψογη συμπεριφορά από το προσωπικό, μάλιστα μου πρότειναν εκείνη τη στιγμή να κάνω td το Mazda2 που με ενδιέφερε. Μετά από μερικές βδομάδες με πήραν και τηλέφωνο να μάθουν αν αποφάσισα. Οι τιμές των αυτοκινήτων τους λίγο αλμυρές αλλά φορτωμένα με φουλ εξοπλισμό από τη βασική.
theoilia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Mazda καλή περίπτωση πχ το CX-30 αλλά με δίλιτρους κινητήρες που να πουλήσει στην Ελλάδα ... 3
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Κάτι γίνεται και σήμερα , πέρασε ένας και το είδε , περιμένει ένα δάνειο να του εγκριθεί θα μου πεί , θα περάσει άλλος αύριο , με πήρε και έμπορος για 16.000ε καλύτερα απο τα 15.000 της Σεατ αλλά και πάλι πάω στα -2500ε χασούρα 1
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε Θα φύγει μη το δώσεις κάτω από 17. Και εγώ αυτό πιστεύω , έχει φτάσει τα 38 παρκαρίσματα στο car.gr και έχω τουλάχιστον 4 τηλέφωνα την ημέρα , με πήρα 2 ενώ το έδειχνα Αηντε να δούμε Πόσο τραγικό θα είναι μετά απο 140 - 150 σελίδες , να σας ανεβάσω φωτογραφία με το αμάξι που είχα σε άλλο χρώμα 1
sotiriadisc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 ποια η αποψη σας για το seat arona ? το ειχα παρει το καλοκαιρι διακοπες στο εξωτερικο που ειχα παει 2 μερες, την εκδοση με 115 αλογα , δερματινα μεσα , camera και μου αρεσε παρα πολυ. Το εχει οδηγησει κανεις αλλος ? στα λεφτα που εχει το arova τι αλλες επιλογες υπαρχουν ? το αμαξι που εχω τωρα ειναι c-max και ενα δευτερο ειναι ενα polo (του 2007 και τα δυο). 1
Masma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε ποια η αποψη σας για το seat arona ? το ειχα παρει το καλοκαιρι διακοπες στο εξωτερικο που ειχα παει 2 μερες, την εκδοση με 115 αλογα , δερματινα μεσα , camera και μου αρεσε παρα πολυ. Το εχει οδηγησει κανεις αλλος ? στα λεφτα που εχει το arova τι αλλες επιλογες υπαρχουν ? το αμαξι που εχω τωρα ειναι c-max και ενα δευτερο ειναι ενα polo (του 2007 και τα δυο). Τι χρηματικό ταβάνι έχεις??? Και εγώ κοιτάζω αυτήν την κατηγορία με ταβάνι 18κ περιπου. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Masma
sotiriadisc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) τα ιδια και εγω - το πολυ 18κ , δεν εχω παει απο κοντα όμως να δω κατι - απλα με επιασε κατι να αλλαξω αμαξι οταν αρχισα να διαβαζω εδω το θεμα και οσο περναει ο καιρος το σκεφτομαι και ποιο πολυ. Ετσι θελω πριν παω απο κοντα να δω τις επιλογες - επειδη θα ειναι το μεγαλο - οικογενειακο αμαξι θελω να ειναι οσο ποιο μεγαλο σε χωρους (ειμαστε 4 ατομα στην οικογένεια). Απο άλογα ιδανικα 100+ , εκδοση βενζινη λεω μια που μονο το καλοκαιρι βγαινουμε απο αθηνα ποιο συχνα. Επισης επειδη δεν εχουνε δυνατοτητα αλλαγης στο συντομο μελλον οτι παρω θα μεινει για αρκετα χρονια στα χερια μου. εαν ειχα τα λεφτα και δεν βασιζομουν και εγω για δανειο θα μου αρεσε υποθετικα και το 2008 του φιλου που ανοιξε το θεμα και μας εβαλε ολους σε σκεψεις και πιθανα εξοδα Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από sotiriadisc
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε τα ιδια και εγω - το πολυ 18κ , δεν εχω παει απο κοντα όμως να δω κατι - απλα με επιασε κατι να αλλαξω αμαξι οταν αρχισα να διαβαζω εδω το θεμα και οσο περναει ο καιρος το σκεφτομαι και ποιο πολυ. Ετσι θελω πριν παω απο κοντα να δω τις επιλογες - επειδη θα ειναι το μεγαλο - οικογενειακο αμαξι θελω να ειναι οσο ποιο μεγαλο σε χωρους (ειμαστε 4 ατομα στην οικογένεια). Απο άλογα ιδανικα 100+ , εκδοση βενζινη λεω μια που μονο το καλοκαιρι βγαινουμε απο αθηνα ποιο συχνα. Επισης επειδη δεν εχουνε δυνατοτητα αλλαγης στο συντομο μελλον οτι παρω θα μεινει για αρκετα χρονια στα χερια μου. εαν ειχα τα λεφτα και δεν βασιζομουν και εγω για δανειο θα μου αρεσε υποθετικα και το 2008 του φιλου που ανοιξε το θεμα και μας εβαλε ολους σε σκεψεις και πιθανα εξοδα Δικός μας είσαι εντάξει 1
majnun Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Φίλε Τσόφρα, δεν κοιτάς κανένα Fiesta ST; Κάτω απο 22 με 200 αλογα και ενδιαφέρουσα (θεωρητικά) οδήγηση. Εντωμεταξύ στη θέση σου είχα έρθει όταν είχα πρωτοπάρει τη Giulietta (κάτω από έτος) και έκανα test drive Abarth 595. Έψαχνα να κάνω ανταλλαγή αλλά θα έχανα απο 5.000 έως 7.000 ευρώ και τελικά δεν την έκανα κάτι απλά την έδωσα στο φάδερ. Εννοείται για κάθε λογικό άνθρωπο όλη αυτή η εγκεφαλική ταλαιπωρία είναι παράλογη. 4
Masma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, sotiriadisc είπε τα ιδια και εγω - το πολυ 18κ , δεν εχω παει απο κοντα όμως να δω κατι - απλα με επιασε κατι να αλλαξω αμαξι οταν αρχισα να διαβαζω εδω το θεμα και οσο περναει ο καιρος το σκεφτομαι και ποιο πολυ. Ετσι θελω πριν παω απο κοντα να δω τις επιλογες - επειδη θα ειναι το μεγαλο - οικογενειακο αμαξι θελω να ειναι οσο ποιο μεγαλο σε χωρους (ειμαστε 4 ατομα στην οικογένεια). Απο άλογα ιδανικα 100+ , εκδοση βενζινη λεω μια που μονο το καλοκαιρι βγαινουμε απο αθηνα ποιο συχνα. Επισης επειδη δεν εχουνε δυνατοτητα αλλαγης στο συντομο μελλον οτι παρω θα μεινει για αρκετα χρονια στα χερια μου. εαν ειχα τα λεφτα και δεν βασιζομουν και εγω για δανειο θα μου αρεσε υποθετικα και το 2008 του φιλου που ανοιξε το θεμα και μας εβαλε ολους σε σκεψεις και πιθανα εξοδα Είμαι ακριβώς στην ίδα φάση με εσένα και εγω αν εξερέσεις ότι δεν έχω οικογένεια 😛.. εε είμαι 28 ακόμα προάβαινω. Στα χρήματα αυτά μπορείς να δεις hyundai kona(μεσαια έκδοση πολύ καλη θεωρώ εγω), scoda kamiq , tcross αλλα τη πρωτη έκδοση, kia stonic, 2008 του @tsofras η καινούριο αλλά παει 18.700 νομίζω τώρα και πάει πάνω απο το budget μετά δεν ξέρω το juke αν είναι στο budget. Σήμερα θα πάω να δω 2008 και kona μάλλον οπότε θα έχω τιμές πιο αργά. 1
majnun Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Masma είπε Είμαι ακριβώς στην ίδα φάση με εσένα και εγω αν εξερέσεις ότι δεν έχω οικογένεια 😛.. εε είμαι 28 ακόμα προάβαινω. Στα χρήματα αυτά μπορείς να δεις hyundai kona(μεσαια έκδοση πολύ καλη θεωρώ εγω), scoda kamiq , tcross αλλα τη πρωτη έκδοση, kia stonic, 2008 του @tsofras η καινούριο αλλά παει 18.700 νομίζω τώρα και πάει πάνω απο το budget μετά δεν ξέρω το juke αν είναι στο budget. Σήμερα θα πάω να δω 2008 και kona μάλλον οπότε θα έχω τιμές πιο αργά. Γιατί να πάρεις οικογενειακό αμάξι στα 28 σου; Παρε κανά μικρό, μανιτζέβελο, ψευτοσπορ να βρεις την υγεία σου
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, majnun είπε Φίλε Τσόφρα, δεν κοιτάς κανένα Fiesta ST; Κάτω απο 22 με 200 αλογα και ενδιαφέρουσα (θεωρητικά) οδήγηση. Εντωμεταξύ στη θέση σου είχα έρθει όταν είχα πρωτοπάρει τη Giulietta (κάτω από έτος) και έκανα test drive Abarth 595. Έψαχνα να κάνω ανταλλαγή αλλά θα έχανα απο 5.000 έως 7.000 ευρώ και τελικά δεν την έκανα κάτι απλά την έδωσα στο φάδερ. Εννοείται για κάθε λογικό άνθρωπο όλη αυτή η εγκεφαλική ταλαιπωρία είναι παράλογη. To έχω δεί , προτιμώ το δικό μου σε όλα 2 λεπτά πριν, majnun είπε Γιατί να πάρεις οικογενειακό αμάξι στα 28 σου; Παρε κανά μικρό, μανιτζέβελο, ψευτοσπορ να βρεις την υγεία σου Αν κοιτάει μπροστά καλά θα κάνει , στα 26 εγώ πήρα το Opel Astra H GTC 1.6 180hp , το τουμπάνιασα κίολας στα 250 , στα 28 έγινα μπαμπάς , στα 29 το πούλησα γιατί δεν βόλευε το καρεκλάκι με 2 πόρτες Αν το είχα σκεφτεί δεν θα είχα χάσει πάλι τα 12.000 απο την πώληση σε 3 χρόνια και τα 3.000 της βελτίωσης Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από tsofras
Προτεινόμενες αναρτήσεις