Masma Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, tutuyo είπε νομιζω πολλα λεφτα τα 20,5κ για ενα ψηλωμενο Polo που εχουμε φτασει, 17,5κ και δεν βαζουν ενα κλιμα! Ε ναι αυτό ήταν απαράδεκτο. Βέβαια με το TROCK μέσα ίδια είναι σε χώρους . Απλα το TROCK λιγο πiο φαρδύ αλλά πιο ψηλό το T-CROSS Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από Masma
lightsout Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε έρευνα αγοράς κι έχω πάρει σβάρνα τις αντιπροσωπείες, γιατί κοιτάτε μόνο B-SUV και όχι C-SUV? Για παράδειγμα, το Qashqai -το οποίο βέβαια θα αλλάξει γενιά μάλλον τέλος 2020/ αρχές 2021- παίζει σε προσφορά από 20.000 έως 22.000 (αναλόγως το χρώμα) με γεμάτη έκδοση και πολύ αξιοπρεπή κινητήρα. Το SΧ4 της Suzuki περίπου στα ίδια χρήματα όπως και το Mitsubishi Eclipse. Κατά τη γνώμη μου εγκλωβίζεστε στα "πρησμένα" super-mini χωρίς λόγο, μιας και η χρηματική διαφορά είναι αμελητέα ενώ αγοράζετε "περισσότερο" αυτοκίνητο.
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, lightsout είπε Επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε έρευνα αγοράς κι έχω πάρει σβάρνα τις αντιπροσωπείες, γιατί κοιτάτε μόνο B-SUV και όχι C-SUV? Για παράδειγμα, το Qashqai -το οποίο βέβαια θα αλλάξει γενιά μάλλον τέλος 2020/ αρχές 2021- παίζει σε προσφορά από 20.000 έως 22.000 (αναλόγως το χρώμα) με γεμάτη έκδοση και πολύ αξιοπρεπή κινητήρα. Το SΧ4 της Suzuki περίπου στα ίδια χρήματα όπως και το Mitsubishi Eclipse. Κατά τη γνώμη μου εγκλωβίζεστε στα "πρησμένα" super-mini χωρίς λόγο, μιας και η χρηματική διαφορά είναι αμελητέα ενώ αγοράζετε "περισσότερο" αυτοκίνητο. Εγώ ήθελα απο 4.3 μέτρα και κάτω , Το SX4 το θεωρώ την ποιο τίμια επιλογή ,μπορεί να μην έχει την ομορφιά που έχουν τα άλλα αλλά έχει καλό κινητήρα και πολύ καλό εξοπλισμό (εντάξει το infotainment λένε ότι είναι απο τα χειρότερα αλλά έχει car play , android auto οπότε οκ ) 2
lightsout Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Εγώ ήθελα απο 4.3 μέτρα και κάτω , Το SX4 το θεωρώ την ποιο τίμια επιλογή ,μπορεί να μην έχει την ομορφιά που έχουν τα άλλα αλλά έχει καλό κινητήρα και πολύ καλό εξοπλισμό (εντάξει το infotainment λένε ότι είναι απο τα χειρότερα αλλά έχει car play , android auto οπότε οκ ) Ok αν έχεις θέμα με το μήκος τότε πάω πάσο. Εμείς πάντως είμαστε ανάμεσα σε C-SUV και hatchback/coupe, την κατηγορία των B-SUV την απορρίψαμε με το που μπήκαμε στα πρώτα 2 αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια άποψη έχω για το SX4. 1
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, lightsout είπε Ok αν έχεις θέμα με το μήκος τότε πάω πάσο. Εμείς πάντως είμαστε ανάμεσα σε C-SUV και hatchback/coupe, την κατηγορία των B-SUV την απορρίψαμε με το που μπήκαμε στα πρώτα 2 αυτοκίνητα. Ακριβώς την ίδια άποψη έχω για το SX4. Αν πήγαινα σε C-SUV κάτω απο 22.000 θα πήγαινα στο Opel Grandland X πολύ καλός εξοπλισμός , ωραία ποιότητα και χώροι Στα 22500 ερωτεύτηκα το C5 Aircross Και το renault Kadjar δεν είναι άσχημο και είναι στην μέση της τιμής των 2 που αναφέρω 3
tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, lightsout είπε Επειδή βρίσκομαι κι εγώ σε έρευνα αγοράς κι έχω πάρει σβάρνα τις αντιπροσωπείες, γιατί κοιτάτε μόνο B-SUV και όχι C-SUV? Για παράδειγμα, το Qashqai -το οποίο βέβαια θα αλλάξει γενιά μάλλον τέλος 2020/ αρχές 2021- παίζει σε προσφορά από 20.000 έως 22.000 (αναλόγως το χρώμα) με γεμάτη έκδοση και πολύ αξιοπρεπή κινητήρα. Το SΧ4 της Suzuki περίπου στα ίδια χρήματα όπως και το Mitsubishi Eclipse. Κατά τη γνώμη μου εγκλωβίζεστε στα "πρησμένα" super-mini χωρίς λόγο, μιας και η χρηματική διαφορά είναι αμελητέα ενώ αγοράζετε "περισσότερο" αυτοκίνητο. Και η δικη μου αποψη ειναι οτι εαν αποφασισεις να πας σε SUV, να παρεις οσο πιο "πολυ" αυτοκινητο για τα χρηματα σου. Αλλα υπαρχει (οπως φαινεται απο τις πωλησεις B-SUV) και μια μεγαλη μαζα καταναλωτών που δεν θελει το SUV θηριο, αλλα να ειναι λιγο πιο μαζεμενο. Συμφωνω οτι εαν το δεις στεγνα οικονομικα και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δωσεις πχ 20,5 χιλιαρικα για ενα TCROS την στιγμη που στα ιδια χρηματα θα βρεις Grandland X, Karoq τα οποια και πληρέστερο εξοπλισμο εχουν και μεγαλύτερους χωρους εχουν δλδ ειναι αυτοκίνητα της επόμενης κατηγορίας 2
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Εν τω μεταξύ άσχετο αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με την Ford , έχω στείλει απο το site για test drive εδώ και 1 μήνα , πήρα τηλέφωνο πριν 3 ημέρες , ακόμη τίποτα και δεν βλέπω να παίρνουν καν τηλέφωνο Απο την μία κλαίγονται , απο την άλλη δεν κάνουν καν την δουλειά του , όπως είχα πεί στις μισές αντιπροσωπείες έμπαινες και ούταν καν σηκωνόντουσαν Έλεος 1 λεπτό πριν, tutuyo είπε Και η δικη μου αποψη ειναι οτι εαν αποφασισεις να πας σε SUV, να παρεις οσο πιο "πολυ" αυτοκινητο για τα χρηματα σου. Αλλα υπαρχει (οπως φαινεται απο τις πωλησεις B-SUV) και μια μεγαλη μαζα καταναλωτών που δεν θελει το SUV θηριο, αλλα να ειναι λιγο πιο μαζεμενο. Συμφωνω οτι εαν το δεις στεγνα οικονομικα και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δωσεις πχ 20,5 χιλιαρικα για ενα TCROS την στιγμη που στα ιδια χρηματα θα βρεις Grandland X, Karoq τα οποια και πληρέστερο εξοπλισμο εχουν και μεγαλύτερους χωρους εχουν δλδ ειναι αυτοκίνητα της επόμενης κατηγορίας Σωστά και το Karoq το ξέχασα , μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις (στην έκθεση δεν το οδήγησα ) Και το Karoq συγκεκριμένα είναι ποιο μαζεμένο απο τα άλλα με μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ
giorgos_di Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Εν τω μεταξύ άσχετο αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με την Ford , έχω στείλει απο το site για test drive εδώ και 1 μήνα , πήρα τηλέφωνο πριν 3 ημέρες , ακόμη τίποτα και δεν βλέπω να παίρνουν καν τηλέφωνο Απο την μία κλαίγονται , απο την άλλη δεν κάνουν καν την δουλειά του , όπως είχα πεί στις μισές αντιπροσωπείες έμπαινες και ούταν καν σηκωνόντουσαν Έλεος Σωστά και το Karoq το ξέχασα , μου άφησε πάρα πολύ καλές εντυπώσεις (στην έκθεση δεν το οδήγησα ) Και το Karoq συγκεκριμένα είναι ποιο μαζεμένο απο τα άλλα με μεγαλύτερο πορτ μπαγκαζ Παρόμοια κατάσταση με την Toyota. Εδώ και ένα μήνα έχω κάνει αίτηση για test drive από το site για την νέα Corolla 1.2T και με έχουν γράψει κανονικά.
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, giorgos_di είπε Παρόμοια κατάσταση με την Toyota. Εδώ και ένα μήνα έχω κάνει αίτηση για test drive από το site για την νέα Corolla 1.2T και με έχουν γράψει κανονικά. A και εκεί είχα κάνει πριν 1 μήνα και κάτι , σωστά το είχα ξεχάσει Πάρε τηλέφωνο δεν νομίζω να σε πάρουν ποτέ
giorgos_di Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, tsofras είπε A και εκεί είχα κάνει πριν 1 μήνα και κάτι , σωστά το είχα ξεχάσει Πάρε τηλέφωνο δεν νομίζω να σε πάρουν ποτέ Ξενέρωσα μαζί τους που με έγραψαν, όχι ότι ψάχνομαι άμεσα για αυτοκίνητο, αλλά ήθελα να έχω μια γνώμη για το συγκεκριμένο. 1
lightsout Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, tutuyo είπε Και η δικη μου αποψη ειναι οτι εαν αποφασισεις να πας σε SUV, να παρεις οσο πιο "πολυ" αυτοκινητο για τα χρηματα σου. Αλλα υπαρχει (οπως φαινεται απο τις πωλησεις B-SUV) και μια μεγαλη μαζα καταναλωτών που δεν θελει το SUV θηριο, αλλα να ειναι λιγο πιο μαζεμενο. Συμφωνω οτι εαν το δεις στεγνα οικονομικα και εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δωσεις πχ 20,5 χιλιαρικα για ενα TCROS την στιγμη που στα ιδια χρηματα θα βρεις Grandland X, Karoq τα οποια και πληρέστερο εξοπλισμο εχουν και μεγαλύτερους χωρους εχουν δλδ ειναι αυτοκίνητα της επόμενης κατηγορίας "Πατάνε" και καλύτερα στον δρόμο κατά τη γνώμη μου, όσο καλά μπορεί να "πατάει" ένα SUV βέβαια. 1
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, giorgos_di είπε Ξενέρωσα μαζί τους που με έγραψαν, όχι ότι ψάχνομαι άμεσα για αυτοκίνητο, αλλά ήθελα να έχω μια γνώμη για το συγκεκριμένο. Και εγώ αντίστοιχα με την Ford , είχα πάει και πριν 2 χρόνια για το focus οταν είχε βγεί και είχα ζητήσει test drive , ακόμη περιμένω
paylidis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Και εγώ αντίστοιχα με την Ford , είχα πάει και πριν 2 χρόνια για το focus οταν είχε βγεί και είχα ζητήσει test drive , ακόμη περιμένω Είναι που θα πέσεις και σε ποια αντιπροσωπεία θα πας... Εγω απο τη βελμαρ οφειλω να ομολογήσω ότι εφυγα πολυ ικανοποιημενος και με πηραν 3 φορες για να πάω για Td αλλα το απέκλεισα λόγω τιμής το Kuga (~1000€ κατω απο το Q3)... 47 λεπτά πριν, Masma είπε Βέβαια με το TROCK μέσα ίδια είναι σε χώρους . Απλα το TROCK λιγο πiο φαρδύ αλλά πιο ψηλό το T-CROSS Απο όσο τα είδα στην αντιπροσωπεία και μεγαλυτερο και ψηλότερο και ανωτερο ποιοτικά ειναι το t-roc... 1
tutuyo Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 21 λεπτά πριν, tsofras είπε Εν τω μεταξύ άσχετο αλλά δεν καταλαβαίνω τι παίζει με την Ford , έχω στείλει απο το site για test drive εδώ και 1 μήνα , πήρα τηλέφωνο πριν 3 ημέρες , ακόμη τίποτα και δεν βλέπω να παίρνουν καν τηλέφωνο Απο την μία κλαίγονται , απο την άλλη δεν κάνουν καν την δουλειά του , όπως είχα πεί στις μισές αντιπροσωπείες έμπαινες και ούταν καν σηκωνόντουσαν Έλεος Απλα δεν γουσταρουν την φατσα σου πως αλλιως να στο πουν να το καταλαβεις😋 ασε που θα τους πρηξεις, ναι αλλα το Leon ετσι, ναι αλλα το Leon αλλιως- χαχα seriously απλα βαριουνται, καλα ειδικα Toyota και εγω οταν πηγα σχεδον με το ζορι μου μιλουσαν, λες και μου εκαναν χαρη Εγω θα ελεγα να πας στην Ford να δεις το αμαξι και επ ευκαιρια να κλεισεις επι τοπου το TD -η ακομη και να το κανεις εκεινη την ωρα
tsofras Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, paylidis είπε Είναι που θα πέσεις και σε ποια αντιπροσωπεία θα πας... Εγω απο τη βελμαρ οφειλω να ομολογήσω ότι εφυγα πολυ ικανοποιημενος και με πηραν 3 φορες για να πάω για Td αλλα το απέκλεισα λόγω τιμής το Kuga (~1000€ κατω απο το Q3)... Απο όσο τα είδα στην αντιπροσωπεία και μεγαλυτερο και ψηλότερο και ανωτερο ποιοτικά ειναι το t-roc... οκ εγώ πήγα σε άλλη όχι Βελμαρ 2 λεπτά πριν, tutuyo είπε Απλα δεν γουσταρουν την φατσα σου πως αλλιως να στο πουν να το καταλαβεις😋 ασε που θα τους πρηξεις, ναι αλλα το Leon ετσι, ναι αλλα το Leon αλλιως- χαχα seriously απλα βαριουνται, καλα ειδικα Toyota και εγω οταν πηγα σχεδον με το ζορι μου μιλουσαν, λες και μου εκαναν χαρη Εγω θα ελεγα να πας στην Ford να δεις το αμαξι και επ ευκαιρια να κλεισεις επι τοπου το TD -η ακομη και να το κανεις εκεινη την ωρα Δεν τα λέμε αυτά ρε , έχω συμπαθητική φάτσα απο ότι μου έχουν πει (εξαιρώ γυναίκα , παιδιά και γονείς αλλά όχι την πεθερά )
Προτεινόμενες αναρτήσεις