tsofras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Πιο σωστό μου ακούγετε να στείλετε το c3 (δεν ξέρουμε τι ηλικίας είναι ) και να κρατήσεις το Peugeot και να αγοράσεις ένα για τα γούστα σου εσυ αποφασίζεις απλά βλέπω ότι η χασούρα θα είναι μεγάλη τέτοια αυτοκίνητα τα παίρνουν με δάνεια Αν ο άλλος τα έχει μετρητά βρίσκει άλλες τιμές ισως και παραπλήσια με την δικιά σου αλλά με πρώτο όνομα στην άδεια το δικό του , φυσικά καινούριο σαν το δικό σου επισης αν ο άλλος έχει αυτό το ποσό cash έχω την αίσθηση ότι θα προτιμήσει ένα καλό μεταχειρισμένο (και τα λέω εγώ που το αγόρασα καινούριο χωρίς δάνειο) δυστηχως αυτή είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας και το κοινό που απευθύνεται αυτό το αμάξι το παίρνει με δάνειο 2 ετών είναι το c3 Με πήρε ένας έμπορος που δίνει 16.000 , αυτό σημαίνει ότι το λιγότερο 17.000 το αμάξι φεύγει Για να με πάρουν τηλέφωνο και να έχουν όλοι σκάλωμα με το δάνειο σημαίνει ότι έχουν την διάθεση να δώσουν έστω αυτά τα 17.000 Κακα τα ψέμματα όχι επειδή το πουλάω αλλά καινούριο και απο,Οκτώβρη θα είναι πάλι γύρω στα 19.000 2000€ κάτω για 600χλμ πιστεύω ότι είναι καλή τιμη Θα δείξει 2 μέρες το έχω αγγελία , να δούμε πως θα πάει σε καμία εβδομάδα
chriskourou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, tsofras είπε 2 ετών είναι το c3 Με πήρε ένας έμπορος που δίνει 16.000 , αυτό σημαίνει ότι το λιγότερο 17.000 το αμάξι φεύγει Για να με πάρουν τηλέφωνο και να έχουν όλοι σκάλωμα με το δάνειο σημαίνει ότι έχουν την διάθεση να δώσουν έστω αυτά τα 17.000 Κακα τα ψέμματα όχι επειδή το πουλάω αλλά καινούριο και απο,Οκτώβρη θα είναι πάλι γύρω στα 19.000 2000€ κάτω για 600χλμ πιστεύω ότι είναι καλή τιμη Θα δείξει 2 μέρες το έχω αγγελία , να δούμε πως θα πάει σε καμία εβδομάδα Α ρε @tsofras να μην έχεις πάρει το allure, να στο πάρω.. χθες! Πάντως για μένα, το σενάριο 5 είναι το καλύτερο. 1
zourman1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Ο έμπορος θα το δώσει 17 18 μη σου πω αλλά με δόσεις κάτι που εσυ δεν μπορείς να παρέχεις και θα έχει και κάποιο έξτρα κέρδος από την τράπεζα για το δάνειο που έκλεισε θυμαμαι όταν αγόραζα το δικό μου επειδή του είχα ξεκινήσει την κουβέντα για δόσεις όταν του το έκλεισα μετρητά μου είπε ότι έτσι χάνει 500 ευρώ από έναν 5 έτη διακανονισμό από bonus της τράπεζας (sounds legit) 1
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, Christos Vvs είπε BufferOverflow & paylidis επδ η A είναι μέσα στα μοντέλα που με ενδιαφέρουν (Α180 βενζίνη), θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με το ποιες εκδόσεις κοιτούσατε/κλείσατε, τι εξοπλισμούς/εξτρά βάλατε και πόσο σας βγήκε με το κλειδί στο χέρι? Επίσης, βάλατε την επέκταση εγγύησης και από ποιους αντιπροσώπους πήρατε αυτές τις προσφορές? Τέλος, τρέχει κάποιο προωθητικό πρόγραμμα ή έτσι απλά βαρούσαν εκπτώσεις? Αν δεν θέλετε να αναφέρεται ονόματα κλπ στείλτε μου σε pm πληροφορίες. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! P.S. Ακόμα να έρθει το Leon?!! Καταρχήν εάν θέλεις άμεσα Αμαξι το πιθανότερο είναι να μη βρεις απολύτως τίποτα (ή για την ακρίβεια να βρεις κανένα αυτόματο πετρέλαιο Α200 φουλ έξτρα στα 40000). Εγω κοιτούσα για το sedan 180, εσυ υποθέτω ψάχνεις για hatch?
BufferOverflow Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Καταρχήν εάν θέλεις άμεσα Αμαξι το πιθανότερο είναι να μη βρεις απολύτως τίποτα (ή για την ακρίβεια να βρεις κανένα αυτόματο πετρέλαιο Α200 φουλ έξτρα στα 40000). Εγω κοιτούσα για το sedan 180, εσυ υποθέτω ψάχνεις για hatch? Η αληθεια ειναι οτι και εγω περιμενω αρκετο διαστημα. Την ειχα παραγγειλει πριν την καραντινα. Βεβαια επεσα και στην περιπτωση που εκλεισαν τα εργοστασια και η παραγωγη. 38 λεπτά πριν, tsofras είπε ~ Δεν θα το εδινα στα 16,000€ με τιποτα. Καινουργιο αυτοκινητο ειναι.
tsofras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν ξέρω ρε παιδιά , κοιτάω και αγγελίες εδώ και ένα μήνα από όταν άνοιξα το ποστ, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω , σαν μια απάθεια , μήπως βαρέθηκα γενικά με τα αμάξια και μου έχουν μείνει ιδέες και εμμονές ? Τιποτα δεν νιώθω πλέον ότι θα με καλύψει. Ειλικρινά αν δεν με κούραζε τόσο η θέση οδήγησης θα το κράταγα . Μεχρι και σε σκέψεις να αλλάξω κάθισμα και τιμόνι μπήκα.... Ζηταω ένα ξεκούραστο για τα δικά μου προβλήματα αμάξι , με ότι εξοπλισμό είχα στο 7 ετών Leon το λιγότερο 130 αλογα ( και ηλιοροφή ) Ποσο δύσκολο είναι δλδ Αντιο ζωή Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από tsofras
zourman1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Hyundai i30 fastback το 1400 με 140 άλογα το πήρα 20800 με κριτήρια πάνω κάτω σαν τα δικά σου ναι είναι πλαστικούρα για πολλούς αλλά τα 25 κιλά ροπής προσφέρουν ένα χαμόγελο και από εξοπλισμό τα έχει όλα (τα απαραίτητα) βέβαια εξαρχής ήξερα ότι δεν θέλω suv Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από zourman1981
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω ρε παιδιά , κοιτάω και αγγελίες εδώ και ένα μήνα από όταν άνοιξα το ποστ, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω , σαν μια απάθεια , μήπως βαρέθηκα γενικά με τα αμάξια και μου έχουν μείνει ιδέες και εμμονές ? Τιποτα δεν νιώθω πλέον ότι θα με καλύψει. Ειλικρινά αν δεν με κούραζε τόσο η θέση οδήγησης θα το κράταγα . Μεχρι και σε σκέψεις να αλλάξω κάθισμα και τιμόνι μπήκα.... Ζηταω ένα ξεκούραστο για τα δικά μου προβλήματα αμάξι , με ότι εξοπλισμό είχα στο 7 ετών Leon το λιγότερο 130 αλογα ( και ηλιοροφή ) Ποσο δύσκολο είναι δλδ Αντιο ζωή Σε ένα βαθμό σε νιώθω. Έχουν γεμίσει ηλεκτρονικές παπαριες τα αμαξια και λείπουν πολλες φορές βασικά πράγματα που είχα στο δεκαετίας Αμαξι μου (πχ κάμερα οπισθοπορείας έξτρα κατόπιν μάλιστα παραγγελίας...) 12 λεπτά πριν, BufferOverflow είπε Η αληθεια ειναι οτι και εγω περιμενω αρκετο διαστημα. Την ειχα παραγγειλει πριν την καραντινα. Βεβαια επεσα και στην περιπτωση που εκλεισαν τα εργοστασια και η παραγωγη. Δεν θα το εδινα στα 16,000€ με τιποτα. Καινουργιο αυτοκινητο ειναι. Αν πάει τώρα θα την πάρει το Νοέμβριο... μίνιμουμ χρονος 4.5 μηνες Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από paylidis
tsofras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Hyundai i30 fastback το 1400 με 140 άλογα το πήρα 20800 με κριτήρια πάνω κάτω σαν τα δικά σου βέβαια εξαρχής ήξερα ότι δεν θέλω suv Συγνώμη αλλά επειδή μπήκα και το είδα το αμάξι , 21000€ δεν τα έδινα για τα πλαστικά που έχει. Αν θες για να μην ακούγομαι υπερβολικός , περνά μια βόλτα να δεις το Leon με τα 130 άλογα στα 17.000 Δεν ξέρω τι διάφορες έχουν σε εξοπλισμό αλλά ποιοτικά δεν έχουν καμία σχέση Επισης δεν θέλω και τόσο μεγάλο αμάξι , άλλη τάση της εποχής που βλέπω τα μεγαλώνουν όλα Μπορεί να φταίει το ότι μοιράζονται πλατφόρμες , δεν το γνωρίζω
chriskourou Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω ρε παιδιά , κοιτάω και αγγελίες εδώ και ένα μήνα από όταν άνοιξα το ποστ, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω , σαν μια απάθεια , μήπως βαρέθηκα γενικά με τα αμάξια και μου έχουν μείνει ιδέες και εμμονές ? Τιποτα δεν νιώθω πλέον ότι θα με καλύψει. Ειλικρινά αν δεν με κούραζε τόσο η θέση οδήγησης θα το κράταγα . Μεχρι και σε σκέψεις να αλλάξω κάθισμα και τιμόνι μπήκα.... Ζηταω ένα ξεκούραστο για τα δικά μου προβλήματα αμάξι , με ότι εξοπλισμό είχα στο 7 ετών Leon το λιγότερο 130 αλογα ( και ηλιοροφή ) Ποσο δύσκολο είναι δλδ Αντιο ζωή Αυτό συμβαίνει γιατί έχει αλλάξει η διαδικασία με την οποία φτάνουμε στην κατανάλωση. Τα πράγματα είναι σαφώς πιο σύνθετα, μιας και κάνοντας το θέμα "δημόσιο" παίρνεις πάρα πολλές γνώμες οι οποίες ναι μεν είναι αυθεντικές, αλλά σε γεμίζουν και αμφιβολίες. Οδηγούμαστε σε πολλά "what if" σενάρια και ουσιαστικά ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος. Το άλλο θέμα που ίσως υπάρχει (μπορεί να το παθαίνω μόνο εγώ), είναι ότι ψυχαγωγούμαι έντονα με τη διαδικασία της αναζήτησης σε βαθμό που η ίδια η αγορά ναι μεν αποτελεί το peak της διαδικασίας, αλλά δε με χαροποιεί στο βαθμό που θα έπρεπε. Αυτό που λένε "σημασία έχει το ταξίδι"; Κάτι τέτοιο. Επειδή κι εγώ έχω θέματα με τη μέση και επειδή με το ίδιο αυτοκίνητο σε άλλα ταξίδια με πιάνει και σε άλλα όχι, δες μήπως δεν ήταν ΤΟΣΟ άβολο το κάθισμα, αλλά επηρεάστηκες και από άλλους παράγοντες. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από chriskourou 7
zourman1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Συγνώμη αλλά επειδή μπήκα και το είδα το αμάξι , 21000€ δεν τα έδινα για τα πλαστικά που έχει. Αν θες για να μην ακούγομαι υπερβολικός , περνά μια βόλτα να δεις το Leon με τα 130 άλογα στα 17.000 Δεν ξέρω τι διάφορες έχουν σε εξοπλισμό αλλά ποιοτικά δεν έχουν καμία σχέση Επισης δεν θέλω και τόσο μεγάλο αμάξι , άλλη τάση της εποχής που βλέπω τα μεγαλώνουν όλα Μπορεί να φταίει το ότι μοιράζονται πλατφόρμες , δεν το γνωρίζω Από Leon (2005) 1600s με τα 120 πήγα στον Κορεάτη μετα από αυτό το αμάξι είπα ποτέ ξανά group vag οκ είναι πιο ποιοτικά τα σαλόνια τους , αλλά το κέρδος της εταίριας είναι οι προγραμματισμένες βλάβες τους. για εμένα είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας αυτός (αξιοπιστία) 1
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, chriskourou είπε κάνοντας το θέμα "δημόσιο" παίρνεις πάρα πολλές γνώμες οι οποίες ναι μεν είναι αυθεντικές, αλλά σε γεμίζουν και αμφιβολίες Ακριβώς αυτός ήταν ο λόγος που δε μπήκα να γράψω σε αυτό το θέμα για την αγορά μου, παρά βγήκα γύρισα τις μάρκες που με ενδιέφεραν έκλεισα Αμαξι και πλέον το περιμένω... μπερδεύτηκα που μπερδεύτηκα μόνος μου μεταξύ 2-3 μοντέλων φαντάσου να διάβαζα και το μακρύ κ το κοντό του καθενός (καλοπροαίρετα) 2
zourman1981 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, tsofras είπε Συγνώμη αλλά επειδή μπήκα και το είδα το αμάξι , 21000€ δεν τα έδινα για τα πλαστικά που έχει. Αν θες για να μην ακούγομαι υπερβολικός , περνά μια βόλτα να δεις το Leon με τα 130 άλογα στα 17.000 Δεν ξέρω τι διάφορες έχουν σε εξοπλισμό αλλά ποιοτικά δεν έχουν καμία σχέση Επισης δεν θέλω και τόσο μεγάλο αμάξι , άλλη τάση της εποχής που βλέπω τα μεγαλώνουν όλα Μπορεί να φταίει το ότι μοιράζονται πλατφόρμες , δεν το γνωρίζω Και το Leon με αντίστοιχο εξοπλισμό (κάποια παραπάνω οκ) έχει 22 συν τα υπόλοιπα (πινακίδες κτλ) εγω δεν ξανά έδινα τόσα λεφτά για seat Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από zourman1981
koeltzakoatl Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 54 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν ξέρω ρε παιδιά , κοιτάω και αγγελίες εδώ και ένα μήνα από όταν άνοιξα το ποστ, δεν μπορώ να εκφράσω αυτό που νιώθω , σαν μια απάθεια , μήπως βαρέθηκα γενικά με τα αμάξια και μου έχουν μείνει ιδέες και εμμονές ? Τιποτα δεν νιώθω πλέον ότι θα με καλύψει. Ειλικρινά αν δεν με κούραζε τόσο η θέση οδήγησης θα το κράταγα . Μεχρι και σε σκέψεις να αλλάξω κάθισμα και τιμόνι μπήκα.... Ζηταω ένα ξεκούραστο για τα δικά μου προβλήματα αμάξι , με ότι εξοπλισμό είχα στο 7 ετών Leon το λιγότερο 130 αλογα ( και ηλιοροφή ) Ποσο δύσκολο είναι δλδ Αντιο ζωή Giulietta ! Και βάλε retrofit οθόνες και μπλιμπλικια όσα θες... εχει δύναμη, χαρακτήρα, ομορφιά, άλογα, διαστάσεις, στήσιμο, αξιοπιστία. δεν έχει ηλεκτρονικά, cockpit κτλ. και δεν θα δώσεις και μια περιουσία (θα πάρεις και ρέστα από το 2008). 2
KoreanW Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Just now, zourman1981 said: Και το Leon με αντίστοιχο εξοπλισμό (κάποια παραπάνω οκ) έχει 22 συν τα υπόλοιπα (πινακίδες κτλ) εγω δεν ξανά έδινα τόσα λεφτά για seat ε'ιχα το Leon 1ης γενιάς έβγαλε βλάβη ένα έξοδο της τάξης των 50 ευρώ αναπολώντας τον ανταγωνισμό (το στρογγυλοφάναρο Corolla της εποχής) ευχαριστώ το Θεό που είχα διαλέξει το Leon full extra και ευχαρίστως ξαναπήγαινα στο group (που ξαναπήγα δλδ…) ο καθένας έχει τις ιστορίες του και τις επιλογές του θέλω να πω Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2020 από KoreanW 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις