Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν είναι μόνο θέμα SUV απέναντι σε hatchback μικρομεσαία

η Α class διαχρονικά αυξάνει και μερίδια αναλογικά και απόλυτα νούμερα 

ενώ το Α3 πέφτει και στά δύο 

και η BMW είναι τελευταία και καταϊδρωμένη

προσωπικά δε θα το σκεφτόμουν καθόλου με το νέο  Α3, θα πήγαινα κατευθείαν στην  Α class 

• Like 3
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο τα κεντρικά της Peugeot , πολύ το χάρηκα ....

Θα το παρουν πισω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 30/4/2020 στις 11:06 ΜΜ, tsofras είπε

Κατηγορία : Τα SUV τα σιχαίνομαι αν και δεν έχω οδηγήσει ποτέ είναι η αλήθεια. Πάντα μου άρεσε η χαμηλή θέση οδήγησης και έχω έναν φόβο ότι με ψηλότερο αυτοκίνητο που να παθαίνω εγώ ή  η οικογένεια ναυτία. Οπότε κοιτάω για hatchback με 5 πόρτες.

Haldol 2017: Σιχαίνομαι τα SUV, καλύτερα με τα πόδια παρά με SUV, νταλίκες, μπουρούχες.

Haldol 2018: T-ROC. 🥰

Η αλήθεια είναι πως... υπάρχει λόγος που πουλάνε τόσο.

Επεξ/σία από Haldol
  • Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο τα κεντρικά της Peugeot , πολύ το χάρηκα ....

και; μη μας κρατας σε αγωνια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, paylidis είπε

και; μη μας κρατας σε αγωνια...

Τίποτα απλά τους ανέφερα τα γεγονότα , και ειδικά ότι ήθελα να ακυρώσω και μου είπαν στο τηλέφωνο τώρα και κομμένο στα 2 να έρθει θα το πάρεις γιατί έχουμε τραβήξει τα λεφτά.

Τους έθαψα επώνυμα γιατί είμαι βλάκας που την πάτησα αλλά οκ

Ανέφερα επίσης ότι είχα στείλει email , sms και είχα ακυρώσει την εξουσιοδότηση μεταβίβασης και αυτοί την έκαναν με το ζόρι

Τέλος ότι μου είπαν ότι θα είναι ίδιο με το εκθεσιακό που ήταν με τα 130 άλογα και έχει διαφορετικό προφυλακτήρα και εξατμίσεις , και στην παράδοση ούτε το cruise control δεν μου έδειξαν για αυτό σας είπα πόσο πολύπλοκο είναι αν δεν στο δείξει κάποιος

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τίποτα απλά τους ανέφερα τα γεγονότα , και ειδικά ότι ήθελα να ακυρώσω και μου είπαν στο τηλέφωνο τώρα και κομμένο στα 2 να έρθει θα το πάρεις γιατί έχουμε τραβήξει τα λεφτά.

Τους έθαψα επώνυμα γιατί είμαι βλάκας που την πάτησα αλλά οκ

Ανέφερα επίσης ότι είχα στείλει email , sms και είχα ακυρώσει την εξουσιοδότηση μεταβίβασης και αυτοί την έκαναν με το ζόρι

κριμα, περιμενα να μου πεις ότι ειχες καποιο αποτελεσμα (π.χ. buyback) λόγω της καταστασης που δημιουργήθηκε...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

κριμα, περιμενα να μου πεις ότι ειχες καποιο αποτελεσμα (π.χ. buyback) λόγω της καταστασης που δημιουργήθηκε...

Φαντάζομαι θα πέσει κάποιο τηλέφωνο απο κάποιον μετά απο αυτά που είπα , για buyback δεν το κόβω , στην Ελλάδα είμαστε.

Άντε στην καλύτερη να έχω καμία βαρβάτη προσφορά για 10.000ε

Το αφήνω για να το χαζέψετε απλά χωρίς flame wars κτλ.

http://www.autoagora.gr/autobild/news/used/Poios-kataskeyazei-ta-kalytera-aytokinhta_202997.asp

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε

Σε λεφτά κουβά παίρνεις αυτοκίνητο...

Το αντίστροφο εννοούσες μαλλον!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, xgol είπε

Το αντίστροφο εννοούσες μαλλον!

Για τόσο Toyota-hater με έχετε περάσει; Κι όμως. Εδώ το εννοώ. Με τα λεφτά που παίρνεις το Yaris αυτη την εποχή με αυτή τη μηχανή, κανονικά αγοράζεις city car τύπου Up ή Aygo. Παρά τα κουσούρια του, εδώ ειναι vfm...

Επεξ/σία από ProponitisTouKanape
Δημοσ.

Κακο δε το λες αλλα ουτε και καλο το λες παντως. Προσωπικα θα προτιμουσα ενα φιεστα και ας ήταν 1.0Τ πολλα επιπεδα ανωτερο...

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, paylidis είπε

Κακο δε το λες αλλα ουτε και καλο το λες παντως. Προσωπικα θα προτιμουσα ενα φιεστα και ας ήταν 1.0Τ πολλα επιπεδα ανωτερο...

Το fiesta απ''οτι βλέπω στο νέο τιμοκατάλογο της ford είναι αρκετά ψηλότερα σε τιμή. Παίζει κάτι άλλο στις αντιπροσωπείες?

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ilias8513 είπε

Το fiesta απ''οτι βλέπω στο νέο τιμοκατάλογο της ford είναι αρκετά ψηλότερα σε τιμή. Παίζει κάτι άλλο στις αντιπροσωπείες?

Ποτε μη κοιτας τιμες τιμοκαταλόγου, σχεδον πάντα κατι παρακατω παιζει... Δε γνωρίζω ακριβές ποσό αλλα σιγουρα ειναι πανω απο τα 13 που ανεφερες για να ειμαι ειλικρινής αλλα ειναι και μη συγκρισιμο σαν αυτοκινητο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...