KoreanW Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 δεν είναι μόνο θέμα SUV απέναντι σε hatchback μικρομεσαία η Α class διαχρονικά αυξάνει και μερίδια αναλογικά και απόλυτα νούμερα ενώ το Α3 πέφτει και στά δύο και η BMW είναι τελευταία και καταϊδρωμένη προσωπικά δε θα το σκεφτόμουν καθόλου με το νέο Α3, θα πήγαινα κατευθείαν στην Α class 3
tsofras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο τα κεντρικά της Peugeot , πολύ το χάρηκα ....
imr Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο τα κεντρικά της Peugeot , πολύ το χάρηκα .... Θα το παρουν πισω?
Haldol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 30/4/2020 στις 11:06 ΜΜ, tsofras είπε Κατηγορία : Τα SUV τα σιχαίνομαι αν και δεν έχω οδηγήσει ποτέ είναι η αλήθεια. Πάντα μου άρεσε η χαμηλή θέση οδήγησης και έχω έναν φόβο ότι με ψηλότερο αυτοκίνητο που να παθαίνω εγώ ή η οικογένεια ναυτία. Οπότε κοιτάω για hatchback με 5 πόρτες. Haldol 2017: Σιχαίνομαι τα SUV, καλύτερα με τα πόδια παρά με SUV, νταλίκες, μπουρούχες. Haldol 2018: T-ROC. 🥰 Η αλήθεια είναι πως... υπάρχει λόγος που πουλάνε τόσο. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από Haldol 4
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Μόλις με πήραν τηλέφωνο απο τα κεντρικά της Peugeot , πολύ το χάρηκα .... και; μη μας κρατας σε αγωνια...
tsofras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, paylidis είπε και; μη μας κρατας σε αγωνια... Τίποτα απλά τους ανέφερα τα γεγονότα , και ειδικά ότι ήθελα να ακυρώσω και μου είπαν στο τηλέφωνο τώρα και κομμένο στα 2 να έρθει θα το πάρεις γιατί έχουμε τραβήξει τα λεφτά. Τους έθαψα επώνυμα γιατί είμαι βλάκας που την πάτησα αλλά οκ Ανέφερα επίσης ότι είχα στείλει email , sms και είχα ακυρώσει την εξουσιοδότηση μεταβίβασης και αυτοί την έκαναν με το ζόρι Τέλος ότι μου είπαν ότι θα είναι ίδιο με το εκθεσιακό που ήταν με τα 130 άλογα και έχει διαφορετικό προφυλακτήρα και εξατμίσεις , και στην παράδοση ούτε το cruise control δεν μου έδειξαν για αυτό σας είπα πόσο πολύπλοκο είναι αν δεν στο δείξει κάποιος Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από tsofras 2
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Τίποτα απλά τους ανέφερα τα γεγονότα , και ειδικά ότι ήθελα να ακυρώσω και μου είπαν στο τηλέφωνο τώρα και κομμένο στα 2 να έρθει θα το πάρεις γιατί έχουμε τραβήξει τα λεφτά. Τους έθαψα επώνυμα γιατί είμαι βλάκας που την πάτησα αλλά οκ Ανέφερα επίσης ότι είχα στείλει email , sms και είχα ακυρώσει την εξουσιοδότηση μεταβίβασης και αυτοί την έκαναν με το ζόρι κριμα, περιμενα να μου πεις ότι ειχες καποιο αποτελεσμα (π.χ. buyback) λόγω της καταστασης που δημιουργήθηκε...
tsofras Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, paylidis είπε κριμα, περιμενα να μου πεις ότι ειχες καποιο αποτελεσμα (π.χ. buyback) λόγω της καταστασης που δημιουργήθηκε... Φαντάζομαι θα πέσει κάποιο τηλέφωνο απο κάποιον μετά απο αυτά που είπα , για buyback δεν το κόβω , στην Ελλάδα είμαστε. Άντε στην καλύτερη να έχω καμία βαρβάτη προσφορά για 10.000ε Το αφήνω για να το χαζέψετε απλά χωρίς flame wars κτλ. http://www.autoagora.gr/autobild/news/used/Poios-kataskeyazei-ta-kalytera-aytokinhta_202997.asp 1
ilias8513 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Γνώμες για το Toyota Yaris 1.5 λτ. Dual VVT-iE 111 HP? Για τον πατέρα μου ψάχνουμε στα 12.500-13.000 ευχαριστώ!
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Σε λεφτά κουβά παίρνεις αυτοκίνητο... 1
xgol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε Σε λεφτά κουβά παίρνεις αυτοκίνητο... Το αντίστροφο εννοούσες μαλλον! 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, xgol είπε Το αντίστροφο εννοούσες μαλλον! Για τόσο Toyota-hater με έχετε περάσει; Κι όμως. Εδώ το εννοώ. Με τα λεφτά που παίρνεις το Yaris αυτη την εποχή με αυτή τη μηχανή, κανονικά αγοράζεις city car τύπου Up ή Aygo. Παρά τα κουσούρια του, εδώ ειναι vfm... Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2020 από ProponitisTouKanape
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Κακο δε το λες αλλα ουτε και καλο το λες παντως. Προσωπικα θα προτιμουσα ενα φιεστα και ας ήταν 1.0Τ πολλα επιπεδα ανωτερο...
ilias8513 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Κακο δε το λες αλλα ουτε και καλο το λες παντως. Προσωπικα θα προτιμουσα ενα φιεστα και ας ήταν 1.0Τ πολλα επιπεδα ανωτερο... Το fiesta απ''οτι βλέπω στο νέο τιμοκατάλογο της ford είναι αρκετά ψηλότερα σε τιμή. Παίζει κάτι άλλο στις αντιπροσωπείες?
paylidis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, ilias8513 είπε Το fiesta απ''οτι βλέπω στο νέο τιμοκατάλογο της ford είναι αρκετά ψηλότερα σε τιμή. Παίζει κάτι άλλο στις αντιπροσωπείες? Ποτε μη κοιτας τιμες τιμοκαταλόγου, σχεδον πάντα κατι παρακατω παιζει... Δε γνωρίζω ακριβές ποσό αλλα σιγουρα ειναι πανω απο τα 13 που ανεφερες για να ειμαι ειλικρινής αλλα ειναι και μη συγκρισιμο σαν αυτοκινητο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις