c-max Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, sotiriadisc είπε ποιο c-max εχεις ? το εδωσες σαν προκαταβολη? σου εδωσαν καλη τμή ? εχω to c-max 7/2007 με 250000κμ και η carenta πριν 5 μηνες μου εδινε 1000 ευρω στην ανταλλαγή Εχω του 2004. Σημερα θα περασω να παρω προσφορα. Σιγουρα σε ιδωτη θα παρεις περισσοτερα, απλα θα μπεις στη διαδικασια να τρεχεις. Να πω την αληθεια δεν περιμενω πανω απο 1500 ευρω ενω στην αγορα θα μπορουσα να το δωσω 2500-3000
tsofras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, c-max είπε Εχω του 2004. Σημερα θα περασω να παρω προσφορα. Σιγουρα σε ιδωτη θα παρεις περισσοτερα, απλα θα μπεις στη διαδικασια να τρεχεις. Να πω την αληθεια δεν περιμενω πανω απο 1500 ευρω ενω στην αγορα θα μπορουσα να το δωσω 2500-3000 Ε εντάξει έχει πολλά χιλιόμετρα είναι η αλήθεια , η απόσυρση νομίζω είναι 1500€
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, c-max είπε Εχω του 2004. Σημερα θα περασω να παρω προσφορα. Σιγουρα σε ιδωτη θα παρεις περισσοτερα, απλα θα μπεις στη διαδικασια να τρεχεις. Να πω την αληθεια δεν περιμενω πανω απο 1500 ευρω ενω στην αγορα θα μπορουσα να το δωσω 2500-3000 Μη το δώσεις τόσο χαμηλά. Θεωρω κ εγώ ότι 2500-3000 θα τα πιάσεις εάν δεν είναι τρακαρισμένο. Τα χλμ είναι κάτι σχετικό. Εάν είναι σωστα συντηρημένο και δε καίει Λαδια δε θα το απέκλεια Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από paylidis
ltodd Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Παιδιά το seat Arona tgi με φυσικό αέριο θα το προτείνατε? Γενικά αξίζει το αέριο σε βάθος χρόνου? Μου ειπανε ότι τα πρατήρια είναι λίγα αλλά υπάρχει σχετικά κοντά μας .
Liapisftw Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, ltodd είπε Παιδιά το seat Arona tgi με φυσικό αέριο θα το προτείνατε? Γενικά αξίζει το αέριο σε βάθος χρόνου? Μου ειπανε ότι τα πρατήρια είναι λίγα αλλά υπάρχει σχετικά κοντά μας . Εγώ δεν θα το πρότεινα.. σε ένα ταξίδι πχ θα πρέπει να ψάχνεις που έχει πρατήριο και αν έχει εκεί που θα πας.. γενικά είναι λίγο μπλέξιμο ακόμα. 1
terry308 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, ltodd είπε Παιδιά το seat Arona tgi με φυσικό αέριο θα το προτείνατε? Γενικά αξίζει το αέριο σε βάθος χρόνου? Μου ειπανε ότι τα πρατήρια είναι λίγα αλλά υπάρχει σχετικά κοντά μας . cng group Greece στο Facebook θα δεις αρκετές αναφορές σα κάτοχος ibiza tgi εάν έχεις πρατήριο κοντά ένα μεγάλο ΝΑΙ για φ. α., αλλά στη θέση σου τώρα θα έβλεπα κάτι άλλο, κι όχι το Arona, αν ήθελα τέτοιου τύπου θα έβλεπα το kamiq, αλλιώς εάν μπορούσα €€ θα πήγαινα στο leon.. αν όχι θα έβλεπα Scala - Ibiza spritmonitor.de σελίδα με στοιχεία καταναλωσεων.. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από terry308
tsofras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν έκανα και το πρώτο μου ταξίδι σήμερα , δεν ήταν ευχάριστα τα αποτελέσματα. Η θέση οδήγησης εκτός του ότι δεν μου αρέσει καθόλου είναι ότι χειρότερο για την μέση μου και τον αυχένα μου Η τόσο καθιστή σαν καρέκλα θέση οδήγησης μου κούρασε παρά πολύ την μέση την πρώτη ώρα , αφού έκανα μία στάση να ξεπιαστω και ακόμη χειρότερα είναι με το τιμόνι !!!! Το είναι τόσο μικρό και στην θέση που κάθομαι τέρμα κάτω για να μην βρίσκουν τα πόδια, με αναγκάζει να "κρέμονται" ουσιαστικά τα χέρια με αποτέλεσμα να μου κουράσει αρκετά τους ώμους και ειδικά τον αυχένα! Μπορώ να πω με σιγουριά ( και όχι λόγω προκατάληψης) ότι είναι το πιο άβολο και κουραστικό οδηγικά αυτοκίνητο που έχω οδηγήσει ποτέ. Δείχνει με τα προβλήματα που έχω θέλω πιο ξαπλωτη θέση οδήγησης ώστε να έχω περισσότερη απλά για τα πόδια ώστε να μην επιβαρύνω την μέση και να έχω σωστή απόσταση από το τιμόνι για να μην κρεμάνε τα χέρια. Αυτά, κρίμα είχα την ελπίδα ότι θα μου άλλαζε γνώμη το ταξίδι αλλά τελικά απογοητεύτηκα πλήρως Μπορώ να πω ότι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα το πουλήσω , άσχετα με το τι θα πάρω αλλά σίγουρα τα SUV δεν μου κάνουν ούτε σαν ιδέα αλλά ούτε σαν θέση αν έχουν όλα την ίδια λογική με τα μυοσκελετικά προβλήματα που έχω Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2020 από tsofras 3
turbat0s Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Τόσο χάλια ρε ή τα παραφουσκώνεις επειδή σου έκατσε στραβά από την αρχή?
tutuyo Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Ε απο την πρωτη στιγμη σε χαλασε, δεν νομιζω οτι θα εφτιαχνε ποτε. Τυχερος αυτος που θα το παρει 😉 Δωστο και παρε μια αμαξαρα τετοια, φρεσκο review, ειναι ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΞΑΡΑ που κανει ακομη και το καρτουν Σαρημπαλιδι να φαινεται decent 8 1
giorgos_di Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 25 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ε απο την πρωτη στιγμη σε χαλασε, δεν νομιζω οτι θα εφτιαχνε ποτε. Τυχερος αυτος που θα το παρει 😉 Δωστο και παρε μια αμαξαρα τετοια, φρεσκο review, ειναι ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΞΑΡΑ που κανει ακομη και το καρτουν Σαρημπαλιδι να φαινεται decent Αν παραβλέψουμε το σχεδιασμό, που ναι είναι υποκειμενικό, και τον εισαγωγέα, τότε μιλάμε για ένα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο σε όχι τόσο απαγορευτική τιμή για αυτά που προσφέρει. 2
tsofras Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, turbat0s είπε Τόσο χάλια ρε ή τα παραφουσκώνεις επειδή σου έκατσε στραβά από την αρχή? Όχι μαν σε ότι έχω γράψει είναι ειλικρινής Μπήκα τώρα να πάω να πάρω κανά σουβλάκι και έπαιξα με το κάθισμα Το έβαλα 2 θέσεις πίσω , ξάπλωσα και την θέση , καλύτερα είναι αλλά δεν βλέπω τίποτα στο καντράν 1
seppy Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 43 λεπτά πριν, tutuyo είπε Ε απο την πρωτη στιγμη σε χαλασε, δεν νομιζω οτι θα εφτιαχνε ποτε. Τυχερος αυτος που θα το παρει 😉 Δωστο και παρε μια αμαξαρα τετοια, φρεσκο review, ειναι ΤΕΤΟΙΑ ΑΜΑΞΑΡΑ που κανει ακομη και το καρτουν Σαρημπαλιδι να φαινεται decent Το εχω σχεδον κλεισμενο και νιωθω και πολυ ομορφα. Μολις ξεμπερδεψω με κατι ενρος οικογενειας μετακινησεις αυτοκινητων. Sport plus μηχ. 1,5. Τελικο πηγε με proceed. 4
ideal09 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι μαν σε ότι έχω γράψει είναι ειλικρινής Μπήκα τώρα να πάω να πάρω κανά σουβλάκι και έπαιξα με το κάθισμα Το έβαλα 2 θέσεις πίσω , ξάπλωσα και την θέση , καλύτερα είναι αλλά δεν βλέπω τίποτα στο καντράν Ότι και να κάνεις, για VW group είσαι tsofra...
Noobios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Αυτό με την θέση είναι ακριβώς αυτό που λέω και εγώ. Χαμηλά το τιμόνι με αποτέλεσμα να έχεις τους ώμους κατεβασμένους. Κριμα που διάλεξαν να πειραματιστούν με την θέση οδήγησης καθώς φαίνεται ότι σε πολλούς δεν ταιριάζει. Κριμα και για τον @tsofras γιατί δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να παρεις καινούριο αμάξι και να είσαι στο ντεμι. 1
drgeri79 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα...αντιθετη εμπειρία για μένα. Ταξίδι χτες 250χλμ, το πιο ξεκούραστο ταξίδι εβερ... Απλά έβαλα cruise control κ πατάω φρένο στα διόδια κ με "ξυπνούσε" αν παταγα γραμμή κ με έφερνε στη μέση. Τα χέρια επειδή δεν ήταν στο τιμόνι ψηλά,αλλά πιο χαμηλά δε πιάστηκαν οι ώμοι. Στο κάθισμα ίσως έχεις δίκιο, στη μέση είχα ενοχλήσεις. Θα παίξω κ άλλο με την θέση. Για τον δικό μου τρόπο οδήγησης ήταν ευχάριστος ο κινητήρας,δεν ένιωσα να θέλω παραπάνω δύναμη. Κατανάλωση κοντά στο 5,9-6λτ/100χλμ με κλιματισμό κ cruise στα 130χλμ/ωρα, μαζί με μισάωρο κόλλημα στην Αττική οδό λόγω μποτιλιαρίσματος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις