Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάπου διάβασα ότι αυτός ο μπροστινός σχεδιασμός που μοιάζει σε τόσα οχήματα είναι λόγω της ασφαλείας για τους πεζούς 

3 ώρες πριν, XronisR είπε

26,5k;;;Νομίζω κάπου το έχουν χάσει τιμολογιακα.Το leon fr plus με τα 180αλογα πριν 2 χρόνια μου το έδινε 21k.

Με 27 παίρνεις audi,mercedes,bmw.

Το έχουμε ξαναπεί όμως με τι εξοπλισμό παίρνεις αυτα που αναφέρεις ? 
Ειναι και οι κλίμακες που εκτοξεύουν την τιμή του αυτοκινήτου .

Το συγκεκριμένο launch pack μου είπαν όταν σταματήσει να είναι launch pack και το παραγγείλεις με ίδιο εξοπλισμό θα κάνει 30500 .

Και αυτό στην αγγελία είναι launch pack απλά μάλλον δεν γνωρίζει ο έμπορος τον έξτρα εξοπλισμό και δεν τον αναφέρει και μάλλον έχει βάλει και το χρωμα που κάνει 550€
Γραφει 8.25 οθόνη ενώ έχει την μεγάλη φαίνεται και στις φωτό , έχει adaptive cruise control που το δείχνει πάλι στις φωτογραφίες και δεν το γράφει , βασικά δεν ξέρει τι πουλάει 

Α και έφερα ταξιδάκι σήμερα το μικρό , τελικά ξανά συνηθίζω το χειροκίνητο όποτε μάλλον θα μείνω στην επιλογή μου και αν πέσει η τιμή λόγω τελών και μπορώ θα βάλω τίποτα παραπάνω σε εξοπλισμό . Αλλιώς όπως το έχω παραγγείλει μια χαρά ευχαριστημένος θα είμαι .

και παρατήρησα για άλλη μια φορά επειδή και το c3 έχει πιο ψηλή θέση οδήγησης ότι αυτό που θα κοιτάω από εδώ και στο εξής σε ένα αμάξι είναι να έχει θέση ξαπλώστρας γιατί με κουράζει αφάνταστα στη μέση 😎

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
5 ώρες πριν, someone- είπε

μικρή στροφή 6000ευρω, απο το λεον στο καροκ, το ειδε η γυναίκα και τρελάθηκε απο παλια μου ειχε φάει τα αυτια για SUV και την ειχα καταφέρει ότι δε το χρειαζόμαστε, επίσης μου χε φαει τα αυτιά για ντιζελ την κατάφερα με τα αρνητικά των ντιζελ. μπηκε λοιπον βρηκε οτι ντιζελ και βενζίνη εχουν ιδια τιμή και τωρα θελει και suv κ ντιζελ.

τι λετε ρε παλικάρια; τι κάνουμε; αξίζει τα 6000 ευρω παραπανω η limited edition του καροκ απο το παλιο λεον style? γενικα ειδα παρουσιάσεις ειναι αμαξαρα.

Για το diesel τα είπαμε .

Τωρα αν έχεις να δώσεις τα 6000€ παραπάνω και σου αρέσουν τα SUV τότε ναι τα αξίζει . Για εμένα είναι αμαξάρα και αν ήθελα SUV τώρα που το σκεφτόμουν πάλι και τα ξαναγύρισα όλα τότε στο Karoq θα πήγαινα .

Έχει τεράστιους χώρους για το μέγεθος του , δείχνει αρκετά ποιοτικό , ωραία καθίσματα , ωραίο εσωτερικό χωρίς να φωνάζει , κινητήρας τούμπανο σε σχέση με ανταγωνισμό σε αυτα τα λεφτά .

Εμενα με χάλασαν μόνο τα απλά φώτα και ότι δεν είχε αναδιπλούμενους καθρέφτες , α και οι 16αρες ζάντες που χαλάνε το αμάξι ( όπως και στο 2008 ολόκληρες αμαξάρες και είναι με 16αρες)

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως τώρα που το βλέπω και στην αγγελία το λεον και μένα μου βγάζει τζουλιετα βαιμπς. Επίσης πολύ ωραίο το μουλτιτασκινγκ στον ινφοτεινμεντ. Φαίνεται αρκετά χρηστικό. Αλλά 26κ για λεον είναι καπως meeeh. 

Οσο για τις ζάντες του καροκ εγώ προτιμώ άνεση και οικονομία παρά το εφέ της μεγάλης ζάντας. Όποτε οι 16αρες μου φαίνονται μια χαρουλα. Γούστα είναι αυτά.  

• Like 2
Δημοσ.

Ρε παιδια.... πηγα προχθες και ειδα το i30 fastback απο κοντα..
Δε ξερω γιατι, αλλα μου εχει μιλησει πολυ αυτο το το αμαξι. Μου αρεσει παρα πολυ.  Μου αρεσει και μεσα αρκετα, εχει πολλους χωρους.
Απο τις λιγες φορες που βλεπω κατι και κολλαω..
Βεβαια θα δω και σε τι τιμες θα παιξουν τα νεα μοτορια 1.5 160αλογα, αυτοματο (καλο θα ηταν και ηλιοροφη :Pαλλα το βλεπω να το ζηταει το 25αρη+ , αν το 1.4 140hp distinctive μου το αφηνουν 21 με το κλειδι στο χερι.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα ένας που αγόρασε ( και κρατησε ) νέο αυτοκίνητο πριν τον ts

Ευχαριστούμε τον ts για τη ζύμωση ιδεών που προκάλεσε και παρακίνησε τόσο κόσμο στην αγορά νέων αυτοκινήτων

Citroen C3 Aircross 1.5 diesel shine

c3aircross.jpg

Επεξ/σία από nemesis000
  • Like 17
Δημοσ.

Καλοτάξιδο! Λευκό με μαύρη οροφή από τους πιο ωραίους συνδυασμούς! 

@Noobios συμφωνώ για τις ζάντες αν και εντυπωσιακές.

Λογικά πρέπει να είναι και αρκετά πιο ακριβά τα 18άρια λάστιχα. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, St3liosGr είπε

@tsofras Εσύ που το έχεις αναλύσει; Το leon xcellence είναι πιο πλούσια έκδοση του Fr; 

Είναι διαφορετική , αν εξαιρέσεις το launch pack έχει κανά 2 πραγματακια παραπάνω, θα έλεγα ότι είναι η κυριλέ έκδοση ενώ το FR η σπορ.

Εξωτερικά είναι ομορφότερο συνήθως το FR

Δημοσ.
15 ώρες πριν, someone- είπε

μικρή στροφή 6000ευρω, απο το λεον στο καροκ, το ειδε η γυναίκα και τρελάθηκε απο παλια μου ειχε φάει τα αυτια για SUV και την ειχα καταφέρει ότι δε το χρειαζόμαστε, επίσης μου χε φαει τα αυτιά για ντιζελ την κατάφερα με τα αρνητικά των ντιζελ. μπηκε λοιπον βρηκε οτι ντιζελ και βενζίνη εχουν ιδια τιμή και τωρα θελει και suv κ ντιζελ.

τι λετε ρε παλικάρια; τι κάνουμε; αξίζει τα 6000 ευρω παραπανω η limited edition του καροκ απο το παλιο λεον style? γενικα ειδα παρουσιάσεις ειναι αμαξαρα.

Χαλάτε την πιάτσα παιδιά. Αν θέλει 6κ παραπάνω αμάξι να τα βάλει από την τσέπη της. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, li@m είπε

@tsofras Αυτο είναι το rip curl που είχε ζημιά;

Ναι αυτό είναι , αλλά το έχει ζημιά μπορεί να ήταν και λάθος δεν ξέρω

21 λεπτά πριν, nemesis000 είπε

Ακόμα ένας που αγόρασε ( και κρατησε ) νέο αυτοκίνητο πριν τον ts

Ευχαριστούμε τον ts για τη ζύμωση ιδεών που προκάλεσε και παρακίνησε τόσο κόσμο στην αγορά νέων αυτοκινήτων

Citroen C3 Aircross 1.5 diesel shine

c3aircross.jpg

Καλορίζικο φιλαράκι και καλές βόλτες , είναι ιδιαίτερο το άτιμο

• Like 1
Δημοσ.

Προς κατόχους c3 aircross, αυτές οι τετράγωνες ποτηροθήκες είναι χρηστικές ή μόνο για κέρματα κάνουν. Ρωτάω γιατί για να το δω από κοντά πρέπει να αλλάξω νομό...

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, theoilia είπε

Προς κατόχους c3 aircross, αυτές οι τετράγωνες ποτηροθήκες είναι χρηστικές ή μόνο για κέρματα κάνουν. Ρωτάω γιατί για να το δω από κοντά πρέπει να αλλάξω νομό...

Επειδή το έχω δει και είμαι κοντά στο να το κλείσω, οι κεντρικές ποτηροθηκες είναι για κυπελλάκι μονού εσπρέσο. Για μεγαλύτερα ποτήρια στις θήκες της πόρτας μόνο. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, tsofras είπε

Καλορίζικο φιλαράκι και καλές βόλτες , είναι ιδιαίτερο το άτιμο

Ευχαριστώ ts, στα 17κ (μτχ με 7,5κ χλμ) που στοίχισε δεν είχε αντίπαλο σε χώρους, κινητήρα και μήκος

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...