kostasbm Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 να το φερουν Λουτσα μια μερα με αερα για να δουμε ποση ωρα κραταει η μπαταρια ...και εχω αρκετους πελατες στα χαρτια ολα καλα....στη πραξη τι γινεται.....
cosmic_gate Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 11:03 ΠΜ, kostasbm είπε για πες τι μοτερ φοραει αν το εχεις ψαξει??? Δεν έχω ιδέα.
aenaos15 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τα πρωτα range test φτανουν στα 8 χλμ σε σχεδον κατοικημενη περιοχη. Καθολου ασχημα...
czarjuly Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Σκοτεινο αντικειμενο του ποθου αλλα απο την μια η νομοθεσια απο την αλλη ο φοβος οτι καπου θα το στουκαρω συν οτι εχει πολλα λεφτα με αποτρεπουν!
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Αυτό είναι καλύτερο; Γιατί σκέφτομαι να πάρω το μίνι.
syma x5c-1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Έστειλα σήμερα μήνυμα στο dji store Greece στο facebook σχετικά με το ADS-B και μέχρι πότε θα μπορούν να πετούν όσα δεν διαθέτουν το ADS-B και πότε θα έρθει στην Ελλάδα το mavic air 2 με ADS-B αλλά ακόμη δεν μου απάντησαν.Το περιθώριο για την ενσωμάτωση των νέων οδηγιών ειναι 01/01/2023 νομίζω,αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε και υπό ποιές προυποθέσεις θα μπορούν να πετούν τα drones χωρίς ADS-B. Υπάρχει πάντως πολύ ασάφεια ακόμα ως προς το τι θα χαρακτηρίζεται c0 ή c1.
AZA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Στις 28/12/2020 στις 9:36 ΜΜ, syma x5c-1 είπε Έστειλα σήμερα μήνυμα στο dji store Greece στο facebook σχετικά με το ADS-B και μέχρι πότε θα μπορούν να πετούν όσα δεν διαθέτουν το ADS-B και πότε θα έρθει στην Ελλάδα το mavic air 2 με ADS-B αλλά ακόμη δεν μου απάντησαν.Το περιθώριο για την ενσωμάτωση των νέων οδηγιών ειναι 01/01/2023 νομίζω,αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε και υπό ποιές προυποθέσεις θα μπορούν να πετούν τα drones χωρίς ADS-B. Υπάρχει πάντως πολύ ασάφεια ακόμα ως προς το τι θα χαρακτηρίζεται c0 ή c1. καλήμερα κοιταξε στο σκαφος κατω απο την μπαταρια αν το αυτοκόλλητο που εχει τελειώνει σε Ν ή W αν ειναι το w τοτε εχει ADS-B και θα προστεθεί με ενημέρωση καποια στιγμη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα