kostasbm Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 να το φερουν Λουτσα μια μερα με αερα για να δουμε ποση ωρα κραταει η μπαταρια ...και εχω αρκετους πελατες στα χαρτια ολα καλα....στη πραξη τι γινεται..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmic_gate Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Στις 4/5/2020 στις 11:03 ΠΜ, kostasbm είπε για πες τι μοτερ φοραει αν το εχεις ψαξει??? Δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2020 Τα πρωτα range test φτανουν στα 8 χλμ σε σχεδον κατοικημενη περιοχη. Καθολου ασχημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UnboxingUltimate Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2020 Φανταστικό το σκευάζομαι να το πάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Σκοτεινο αντικειμενο του ποθου αλλα απο την μια η νομοθεσια απο την αλλη ο φοβος οτι καπου θα το στουκαρω συν οτι εχει πολλα λεφτα με αποτρεπουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Αυτό είναι καλύτερο; Γιατί σκέφτομαι να πάρω το μίνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Μολις ηρθε ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
syma x5c-1 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2020 Έστειλα σήμερα μήνυμα στο dji store Greece στο facebook σχετικά με το ADS-B και μέχρι πότε θα μπορούν να πετούν όσα δεν διαθέτουν το ADS-B και πότε θα έρθει στην Ελλάδα το mavic air 2 με ADS-B αλλά ακόμη δεν μου απάντησαν.Το περιθώριο για την ενσωμάτωση των νέων οδηγιών ειναι 01/01/2023 νομίζω,αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε και υπό ποιές προυποθέσεις θα μπορούν να πετούν τα drones χωρίς ADS-B. Υπάρχει πάντως πολύ ασάφεια ακόμα ως προς το τι θα χαρακτηρίζεται c0 ή c1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AZA Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2021 Στις 28/12/2020 στις 9:36 ΜΜ, syma x5c-1 είπε Έστειλα σήμερα μήνυμα στο dji store Greece στο facebook σχετικά με το ADS-B και μέχρι πότε θα μπορούν να πετούν όσα δεν διαθέτουν το ADS-B και πότε θα έρθει στην Ελλάδα το mavic air 2 με ADS-B αλλά ακόμη δεν μου απάντησαν.Το περιθώριο για την ενσωμάτωση των νέων οδηγιών ειναι 01/01/2023 νομίζω,αλλά δεν ξέρω μέχρι πότε και υπό ποιές προυποθέσεις θα μπορούν να πετούν τα drones χωρίς ADS-B. Υπάρχει πάντως πολύ ασάφεια ακόμα ως προς το τι θα χαρακτηρίζεται c0 ή c1. καλήμερα κοιταξε στο σκαφος κατω απο την μπαταρια αν το αυτοκόλλητο που εχει τελειώνει σε Ν ή W αν ειναι το w τοτε εχει ADS-B και θα προστεθεί με ενημέρωση καποια στιγμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα