Cyberdemon87 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλησπέρα. Έχω το παρκάτω vide grabber: https://www.skroutz.gr/s/8356146/Easycap.html/ Θα ήθελα να μου προτείνετε μερικά προγράμματα για WIndows, για να μετατρέψω κάποιες vhs κασέτες σε αρχεία video (free ή και με πληρωμή) τα οποία να είναι εύκολα, εύχρηστα και το κυριότερο να δημιουργούν συμπιεσμένο encoded το αρχείο, γιατί θα βγούνε αρκετές ώρες και δεν θέλω να τα κάνω encode ένα-ένα πάλι μετά. Ευχαριστώ!
Cyberdemon87 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ευχαριστώ, θα το κοιτάξω! Προτείνετε μερικά ακόμη αν μπορείτε που να έχετε δοκιμάσει, να τα τσεκάρω.
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Αυτή η παπαράντζα δεν είχε κάποιο πρόγραμμα εγγραφής; Δοκίμασες με το movie maker των wndows;
Cyberdemon87 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Κάτι λίγο πιο εξειδικευμένο έλεγα.
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Εγγραφή δε θέλεις να κάνεις; Τι εξειδικευμένο ψάχνεις; Κάνε την εγγραφή σου για αρχή ώστε να έχεις το αρχείο σου και μετά ψάχνεις αν θέλεις για επεξεργασία κάτι εξειδικευμένο. 1
CheOnWeb Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 On 30/04/2020 at 18:20, Cyberdemon87 said: να δημιουργούν συμπιεσμένο encoded το αρχείο, γιατί θα βγούνε αρκετές ώρες και δεν θέλω να τα κάνω encode ένα-ένα πάλι μετά. Ας βρεις τρόπο να κάνεις ένα capture της προκοπής, και μετά, σε πρόγραμμα που θα έχεις πραγματικό έλεγχο και πολλές επιλογές, κάνεις το format που θέλεις και φυσικά όχι ένα-ένα, όλα μαζί θα τα βάλεις. Αν τα κάνεις με το Movie Maker π.χ. θα τα κάνεις capture σε DV και μετά βλέπουμε για convert σε mp4.
Cyberdemon87 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Ok, θα το δοκιμάσω, απλά έλεγα αν υπήρχε κάποιο που να έβγαζε συμπιεσμένο αρχείο video στο export για να μην το ξανακάνω.
micos000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δε βολεύει να στο βγάλει απευθείας συμπιεσμένο γιατί η συμπίεση απαιτεί αρκετή επεξεργαστική ισχύ και μπορεί να σου βγάλει σφάλματα. Καλύτερα να το καταγράψεις πρώτα σε dv-avi και μετά το κάνεις ότι θέλεις. Μην σε τρομάξει το μέγεθος, θέλει περίπου 12gb για κάθε ώρα εγγραφής. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Και το movavi video editor θα σου κάνει δουλειά. Ακόμη και το trial.
https Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 https://downloads.sourceforge.net/project/vdfiltermod/VirtualDub pack/version 20/VirtualDub2_44282.zip?r=&ts=1588466993&use_mirror=netix
Nikosokin Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Καλησπέρα, ψάχνω να κάνω το ίδιο. Είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, είναι σαν διαδικασία εύκολη, έχει προγραμματάκι που δουλεύει εύκολα; Έχει απαιτήσεις από το σύστημα σου ιδιαίτερες σε χαρακτηριστικά για να δουλέψει;
Cyberdemon87 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Nikosokin είπε Καλησπέρα, ψάχνω να κάνω το ίδιο. Είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, είναι σαν διαδικασία εύκολη, έχει προγραμματάκι που δουλεύει εύκολα; Έχει απαιτήσεις από το σύστημα σου ιδιαίτερες σε χαρακτηριστικά για να δουλέψει; Εύκολη διαδικασία είναι, το πρόγραμμα του είναι για πέταμα όμως. Με το Movavi που πρότεινε παραπάνω ο φίλος το κάνω.
Nikosokin Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Το υλικό που πήρε από την κασέτα σου σε ψηφιακό είναι οκ όμως, αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Το movavi αν κατάλαβα καλά το ήθελες για editing?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα