7nisiotis Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2020 https://news.ubisoft.com/en-us/article/12nFvpgMd9CPBeRopB21aY/assassins-creed-valhalla-composers-and-songwriter-revealed
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Κλασσική Ubisoft... Ubisoft contradicts itself, claiming now that Assassin’s Creed: Valhalla is the largest AC game
optimus prime Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Σουπερ,βαλτε και ολη την βορεια Ευρωπη να γουσταρουμε..
ilos Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 24 λεπτά πριν, optimus prime είπε Σουπερ,βαλτε και ολη την βορεια Ευρωπη να γουσταρουμε.. Just imagine the busy work / MTs potential.😁
optimus prime Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Oποιος θελει τα κανει,οποιος τα βαρεθει (οπως εγω) απλα κανει explore και χαζευει..
aekoupoli Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Διέρρευσε gameplay, δειτε το γρηγορα Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από aekoupoli 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, aekoupoli είπε Διέρρευσε gameplay, δειτε το γρηγορα
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτή η σειρά έχει πεθάνει..ας την ονομάσουν κάτι άλλο, δεν πρέπει να λέγεται assassins creed. Δε βάζω να παίξω Witcher 3 που είναι και παιχνιδαρα από το να παίξω αυτό? Σα να έβλεπα για μια στιγμή το ίδιο το w3 είναι .. τί έκαναν οι τύποι στον τίτλο . Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από xtrmsnpr 2
noFEARgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Είχα πολύ low expectations για το παιχνίδι αλλά και πάλι κατάφερα να απογοητευτώ με τα παραπάνω . Πως κατάντησε έτσι αυτή η εταιρία
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μια χαρά είναι το παιχνίδι, είπαμε η σειρά έχει αλλάξει και δεν είναι όπως τα πρώτα AC αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακά τα νέα παιχνίδια, ίσα ίσα. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Και μόνο που είναι στην Σκανδιναβία εμένα με ψήνει πάρα πολύ. Ωραία και τα διπλά τσεκούρια σαν του Ubbe. Πάντως μυρίζομαι πάλι DX11 από τα stutters που φαίνονται, θα δείξει..
liakinen Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Και εγώ σιχαίνομαι την Ubi αλλά τα παιχνίδια της παρόλα τα στραβά που έχουν και τα έχουμε γράψει αναλυτικά κατά καιρούς χάλια δεν τα λες. Για αρκετούς προσφέρουν ώρες και ώρες διασκέδασης. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Προσωπικά τα AC τα έχω για να παίζω το βραδάκι πριν τον ύπνο να χαλαρώσω, αραχτός με controller. Είναι όμορφα γενικά, χωρίς να έχουν τα καλύτερα γραφικά ever, αλλά παίζονται ευχάριστα για καμία ώρα συνεχόμενα, παραπάνω αρχίζω και βαριέμαι την επανάληψη..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakinen είπε Και εγώ σιχαίνομαι την Ubi αλλά τα παιχνίδια της παρόλα τα στραβά που έχουν και τα έχουμε γράψει αναλυτικά κατά καιρούς χάλια δεν τα λες. Για αρκετούς προσφέρουν ώρες και ώρες διασκέδασης. Aμα ήταν χαλια δεν θα πουλούσαν, αλλα για εμάς που παίζουμε από την αρχή και ξέρουμε την Ubisoft πριν αλλάξει πρόσωπο, είναι fucking sad. Οποιο game τους και να παίξεις το ίδιο είναι πια, δεν έχουν σημασία οι τίτλοι. Copy paste and milk it till is dry. Anyways το combat φαίνεται τρισάθλιο, αν και χωρίς να το παίξεις δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς, αλλα φαίνεται σχεδόν ολόιδιο με πριν, και φυσικά δεν άλλαξαν ούτε μερικά animations, όπως το evade και το roll από κάτω που είναι λες και είναι σε επί πέντε ταχύτητα. Βασικά δεν μπορώ το RPG σε αυτό το game και αφού βγάλαν και τις ναυμαχίες χλωμό το κόβω έστω και για ενοικίαση στο PS. Εύχομαι το Ghost of Tsushima να είναι ένα τεράστιο middle finger στην Ubisoft και στο AC series. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από {TDi}Dj2k..infc 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα