darkewr Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Mε τα 6000 helix credits ειναι αρκετα για να αγορασω οπλα, κτλ;
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 δε κρατάς τα λεφτά σου καλύτερα να τα δώσεις σε κανένα άλλο παιχνίδι; Spoiler 1
darkewr Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 minutes ago, spirit)earth)aflame said: δε κρατάς τα λεφτά σου καλύτερα να τα δώσεις σε κανένα άλλο παιχνίδι; Reveal hidden contents απλα ρωτησα αν αξιζουν 1
spirit)earth)aflame Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, darkewr είπε απλα ρωτησα αν αξιζουν με συγχωρείς αν το πήρες στραβά, δεν το είπα με κακία καθόλου. offtopic η απάντησή μου μεν, από την άλλη το λέω σοβαρά.. φυσικά δική σου απόφαση! Κυρίως απάντησα εδώ διότι είδα ότι ετοιμάζεσαι για..έξοδα και στο far cry 6
darkewr Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, spirit)earth)aflame said: με συγχωρείς αν το πήρες στραβά, δεν το είπα με κακία καθόλου. offtopic η απάντησή μου μεν, από την άλλη το λέω σοβαρά.. φυσικά δική σου απόφαση! Κυρίως απάντησα εδώ διότι είδα ότι ετοιμάζεσαι για..έξοδα και στο far cry 6 δεν θυμωσα απλα με αυτα τα credits θα ειμαι καλυμενος απο οπλα κτλ; Ειναι αρκετα τα λεφτα αυτα για να αξιοποιησεις τον εξοπλισμο; Επεξ/σία 22 Απριλίου 2022 από darkewr
optimus prime Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Eαν θες την γνωμη μου καλυτερα να παρεις ενα ολοκληρωμενο σετακι παρα μεμονωμενα οπλα. Και ναι σε φτανουν.
darkewr Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 1 minute ago, optimus prime said: Eαν θες την γνωμη μου καλυτερα να παρεις ενα ολοκληρωμενο σετακι παρα μεμονωμενα οπλα. Και ναι σε φτανουν. τα 6000 credits δεν ειναι αρκετα λεφτα για να αγορασω αντικειμενα; οπλα, πανοπλιες κτλ;
optimus prime Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Δημοσ. 22 Απριλίου 2022 Ναι ειναι,ενα σετακι με πανοπλια,οπλα,αλογο,κορακι κτλ... θα σου κοστισει 1500-2000 credits.
lefstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 έχω τελειώσει το origins και το odyssey και σκέφτομαι για το valhalla, έχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδώσεις. θα ήθελα την complete edition αλλά είναι πολλά τα 60, αν πάρω το βασικό και το seasson pass έχει και το ragnar; αξίζουν τα dlc ή να πάρω μόνο το βασικό; ή να αφήσω τα dlc όταν πέσουν πολύ οι τιμές;
stavros750 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, lefstef είπε έχω τελειώσει το origins και το odyssey και σκέφτομαι για το valhalla, έχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδώσεις. θα ήθελα την complete edition αλλά είναι πολλά τα 60, αν πάρω το βασικό και το seasson pass έχει και το ragnar; αξίζουν τα dlc ή να πάρω μόνο το βασικό; ή να αφήσω τα dlc όταν πέσουν πολύ οι τιμές; Το season pass δεν έχει το ragnar
lefstef Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, stavros750 είπε Το season pass δεν έχει το ragnar αξίζουν να τα πάρω όλα, ή τσάμπα τόσα λεφτά;
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μακριά από το Dawn of Ragnarok, είναι μια βλακεία. Το Season Pass έχει ιστοριούλες αλλά δεν θα έλεγα ότι αξίζει ιδιαίτερα εκτός κι αν ξετρελάθηκε κάποιος με το main game Valhalla και θέλει κι' άλλο.
roginsky12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 23 ώρες πριν, lefstef είπε έχω τελειώσει το origins και το odyssey και σκέφτομαι για το valhalla, έχω μπερδευτεί λίγο με τις εκδώσεις. θα ήθελα την complete edition αλλά είναι πολλά τα 60, αν πάρω το βασικό και το seasson pass έχει και το ragnar; αξίζουν τα dlc ή να πάρω μόνο το βασικό; ή να αφήσω τα dlc όταν πέσουν πολύ οι τιμές; 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μακριά από το Dawn of Ragnarok, είναι μια βλακεία. Το Season Pass έχει ιστοριούλες αλλά δεν θα έλεγα ότι αξίζει ιδιαίτερα εκτός κι αν ξετρελάθηκε κάποιος με το main game Valhalla και θέλει κι' άλλο. δεν ειναι καλο το ragnarok?
optimus prime Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, roginsky12 είπε δεν ειναι καλο το ragnarok? Μια απο τα ιδια ειναι απλα εχει μερικα boss fights που ειναι πιο ενδιαφεροντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα