Voziniotis-3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μια μικρή ξενέρα την έφαγα που δεν θα βγει στο Steam. Αλλά εντάξει λογικά θα το παίξω όταν φτάσω σε αυτό το Assassin's Creed (είμαι στο 3 ακόμα). 1
firepc Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μαλλον ο κοσμος περιμενει το event της MS γτ και η συλλεκτικη ακομα διαθεσιμη ειναι Πιστευω μετα το event θα αυξηθουν και οι προπαραγγελιες
7nisiotis Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Voziniotis-3 είπε Μια μικρή ξενέρα την έφαγα που δεν θα βγει στο Steam. Αλλά εντάξει λογικά θα το παίξω όταν φτάσω σε αυτό το Assassin's Creed (είμαι στο 3 ακόμα). Έτσι κ αλλιώς ότι παιχνίδι είναι της εταιρείας αναγκαστικά θα τρέχει και ο δικός της client απαραίτητα οπότε το ίδιο και το αυτό δυστυχώς Btw στο fb φαίνονται κάτι συλλεκτικά αντικείμενα, φιγούρα/ες του ήρωα και το hidden blade αλλά αν πατήσεις πάνω στο λινκ εμφανίζεται error στο κατάστημα της Ubi Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από 7nisiotis 1
shodan Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Αν λες για τον κολέκτορα για κάποιο λόγο πλέον η ubi δεν μας αφήνει να αγοράσουμε από την eu σελίδα (εγώ από εκεί είχα πάρει τον κολεκτορα του odyssey) αλλά μας πετάει στην international όπου υπάρχει μόνο η ψηφιακή έκδοση για pc.
noFEARgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Πιο κακο trailer δεν νομιζω να εχω δει σε ολη την AC σειρα. Η μουσικη επισης ειναι αθλια. Τo gameplay μαρεσει στον τιτλο
7nisiotis Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όντως, έχουν παρερμηνεύσει την έννοια gameplay. Μίξη cgi/pre rendered/20% in game "gameplay" είναι αυτό Αν και γνωρίζουμε ήδη τα γραφικά του τίτλου βέβαια περιμέναμε κάτι πιο χειροπιαστό. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από 7nisiotis
Alastor192 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 μιλαμε για τρελο mislead στα ορια του false advertising. Το δουλεμα ξεκινησε νωρις για "next gen " 1
naruto14 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Όσο με έψησε το CGI reveal, άλλο τόσο με απώθηκε αυτό το "gameplay" trailer. Πολύ φοβάμαι για ακόμα ένα reskin. Μέχρι και το κοράκι ο τρόπος που παρουσιάζεται είναι λες και θα αντικαταστήσει τον αετό των Origins/Odyssey. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από naruto14 1
noFEARgr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 cd projekt σωσε μας , το 90% των παιχνιδιων πλεον ειναι copy paste .To λιγο ενδιαφερον που ειχα για το valhala χαθηκε σημερα με το ''gameplay'' βιντεο.
Alastor192 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, noFEARgr είπε cd projekt σωσε μας , το 90% των παιχνιδιων πλεον ειναι copy paste .To λιγο ενδιαφερον που ειχα για το valhala χαθηκε σημερα με το ''gameplay'' βιντεο. https://www.kotaku.com.au/2016/03/turns-out-ubisoft-used-far-cry-4s-map-to-make-far-cry-primal/ παλια τους τεχνη κοσκινο. Εχω να δωσω φραγκο στην Ubisoft χρονια τωρα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Τραγικό trailer, το trailer του Hellblade 2 δεν το είδανε?! Επίσης ένταξη στο σημείο που δείχνει τον τύπο με το banner και η μπέρτα κάνει clip από την ασπίδα απλά δάκρυσα. Hurry up and pre-order! 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Πιο κακο trailer δεν νομιζω να εχω δει σε ολη την AC σειρα. Η μουσικη επισης ειναι αθλια. Τo gameplay μαρεσει στον τιτλο το gameplay που είναι; cutscenes του παιχνιδιού είδαμε ? ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ GOLD EDITION , ΟΧΙ ΟΧΙ ΟΧΙ ΤΗΝ COLLECTORS ΠΑΡΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ- CAPS 18K dislike έναντι 8k likes! τρελό κράξιμο στα σχόλια του βίδεο 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα