Armoral Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δεν ξέρω πόσο καλό παιχνίδι είναι, από soundtrack σκίζει. Φοβερή δουλειά από τη Ubisoft, ότι και να πούμε είναι λίγο.
greekfragma Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 έχοντας παίξει και τα προηγούμενα νομίζω οτι μαζί με το "ελληνικό" έχουν γίνει βήματα μπροστά αυτό το θεωρώ ακόμα καλύτερο γιατί δεν σου αφήνει την αίσθηση της επανάληψης με τα φρούρια που είχε το Odyssey. ακόμα βλέπω κάπως περίεργα το σύστημα μάχης με block-parry-evasive moves. σαν να υπάρχει ένα γενικότερο lagging στο να ακούει ο χαρακτήρας τις εντολές όταν τις εκτελείς γρήγορα. δοκίμασα να κάνω πιο αργά τα fight moves και υπάρχει βελτίωση. είναι πάντως όντως προσεγμένο και αν είναι κάτι που του λείπει είναι η ακρίβεια στις κινήσεις αναλόγως τη γωνία που βρίσκεται η κάμερα με τον χαρακτήρα. καμιά φορά δηλαδή το αριστερά δεξιά πάνω κάτω δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε για να γίνει σωστά το parkour-jump-cliff hang. σε γραφικά μουσική είναι όσο χρειάζεται για να σε βάλει στο κλίμα και να το απολαύσεις. ειδικά οι φωτισμοί είναι εξαιρετικοί. βρίσκω κάπως μη γραμμικό το σύστημα raiding ή τη μετάβαση σε δυσκολότερες περιοχές. έχω κάνει κάτι μπρος πίσω αλλά ίσως και να είναι καλό για να βλέπεις το παιχνίδι και το χάρτη πιο σφαιρικά. 2
Armoral Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 21/8/2021 στις 11:22 ΜΜ, greekfragma είπε έχοντας παίξει και τα προηγούμενα νομίζω οτι μαζί με το "ελληνικό" έχουν γίνει βήματα μπροστά αυτό το θεωρώ ακόμα καλύτερο γιατί δεν σου αφήνει την αίσθηση της επανάληψης με τα φρούρια που είχε το Odyssey. ακόμα βλέπω κάπως περίεργα το σύστημα μάχης με block-parry-evasive moves. σαν να υπάρχει ένα γενικότερο lagging στο να ακούει ο χαρακτήρας τις εντολές όταν τις εκτελείς γρήγορα. δοκίμασα να κάνω πιο αργά τα fight moves και υπάρχει βελτίωση. είναι πάντως όντως προσεγμένο και αν είναι κάτι που του λείπει είναι η ακρίβεια στις κινήσεις αναλόγως τη γωνία που βρίσκεται η κάμερα με τον χαρακτήρα. καμιά φορά δηλαδή το αριστερά δεξιά πάνω κάτω δεν ανταποκρίνεται όπως θα έπρεπε για να γίνει σωστά το parkour-jump-cliff hang. σε γραφικά μουσική είναι όσο χρειάζεται για να σε βάλει στο κλίμα και να το απολαύσεις. ειδικά οι φωτισμοί είναι εξαιρετικοί. βρίσκω κάπως μη γραμμικό το σύστημα raiding ή τη μετάβαση σε δυσκολότερες περιοχές. έχω κάνει κάτι μπρος πίσω αλλά ίσως και να είναι καλό για να βλέπεις το παιχνίδι και το χάρτη πιο σφαιρικά. Πάντως από ότι λένε το Odyssey είναι καλύτερο και σε αυτό συναινούν και τα reviews που έχω διαβάσει. Νομίζω ότι η δουλειά που είχε γίνει στην Ελλάδα, με την πολυπλοκότητα του εδάφους, την απίστευτη αναπαράσταση των πόλεων, ακόμη και η εξαιρετική απόδοση του Elysium, του χώρας του Άδη και της Ατλαντίδας το κάνουν να ξεχωρίζει αν και το τράβηξαν υπερβολικά πολύ σε ιστορία. Τα armor sets μπορεί να ήταν πολλά, αλλά αυτό σου έδινε τη δυνατότητα να παίξεις με ότι stats ή set ήθελες ανάλογα με το class, τον τύπο ζημιάς που ήθελες να κάνεις και τα bonus. Διαβάζω και βλέπω σε reviews ότι στο Valhalla σχεδόν τα εξαφάνισαν. Πρέπει να αλλάξει πάντως η σειρά πράγματα. Να επικεντρωθούν στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, τα bosses και οι μάχες να χρειάζονται πραγματική προσπάθεια και σίγουρα να ανεβάσουν το AI των εχθρών ακόμη και στο normal επίπεδο και το σχεδιασμό των camps τους. Ορισμένοι αντίπαλοι δεν αντιδρούν καν ή αντιδρούν σαν μποτάκια. Τέλος, δε χρειάζονται 300 side quests χωρίς κανένα όφελος όταν αυτά δεν παίζουν ρόλο στο level up ή δεν έχουν σημαντική επιβράβευση σε loot. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από Armoral 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Στο Valhalla δεν μ' αρέσει το skill tree και το νέο combat, καλύτερα να τα άφηναν ίδια με το Odyssey αυτά. Επίσης θα πρέπει να παίρνεις gear μέσα από quests/bosses, όχι απλά να τα βρίσκεις σε διάφορα μέρη. To reaper armor του Siege of Paris είναι ωραίο αλλά βλέπω θέλει grinding για να το πάρεις. Επίσης η ποιότητα που λέτε έρχεται μόνο αν επιστρέψει στις ρίζες του το παιχνίδι με πιο κλειστό περιβάλλον/λιγότερα quests. Όσο μένει open-world θα έχει ανούσια quests για να μεγαλώνουν τη διάρκεια. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Στο Valhalla δεν μ' αρέσει το skill tree και το νέο combat, καλύτερα να τα άφηναν ίδια με το Odyssey αυτά. Επίσης θα πρέπει να παίρνεις gear μέσα από quests/bosses, όχι απλά να τα βρίσκεις σε διάφορα μέρη. To reaper armor του Siege of Paris είναι ωραίο αλλά βλέπω θέλει grinding για να το πάρεις. Επίσης η ποιότητα που λέτε έρχεται μόνο αν επιστρέψει στις ρίζες του το παιχνίδι με πιο κλειστό περιβάλλον/λιγότερα quests. Όσο μένει open-world θα έχει ανούσια quests για να μεγαλώνουν τη διάρκεια. Συμφωνω χαωτικα μεγαλο και ανουσιο χωρις σωστη δομη το skill tree, απο ενα σημειο και επειτα χανεις την μπαλα.. Οσο για το παιχνιδι και την επιστροφη στις ριζες αυτο δεν προκειται να συμβει.. Εκανε στροφηαπο ενα σημειο και επειτα και αυτο δεν αλλαζει πλεον. Με οτι αυτο συνεπαγεται.. Αλλοι συνεχισαν να το παιζουν και να τους αρεσει, αλλοι δεν ηθελαν πλεον να το ξαναπαιξουν γιατι εξελιχθηκε σε κατι που δεν τους αρεσει και υπαρχει βεβαια και το κοινο που μπηκε στα AC με τους νεοτερους τιτλους μην γνωριζοντας τα παλια.. Προσωπικα εχοντας τελειωσει ολα τα AC χωρις ομως 100% completion σε κανενα απλα τελειωνω τα παντα και ενα σημαντικο βαθμο απο τα side quests και τα DLCs με αρκετες ωρες στο καθενα, μετα τα πρωτα την μεγαλυτερη εντυπωση μου εκανε το Origins με την στροφη που πηρε.. Ανανεωθηκε και εμπλουτιστηκε με οτι αυτο συνεπαγεται.. Σε αλλους δεν αρεσε φυσικα οταν συμβαινει μια τετοια μεγαλη αλλαγη θα υπαρξουν πολλες ενστασεις.. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από d4ydr33m3r 2
stavros750 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Παίζω τώρα το πρώτο DLC στην Ιρλανδία και για κάποιο λόγο το level scaling απουσιάζει. Είτε είναι bug, είτε φταίνε τα mastery points που έχω. Αν είναι το δεύτερο, η Ubisoft δεν έχει δώσει την επιλογή να τα κάνεις reset, οπότε αναγκαστικά πρέπει να παίξω λες και το έχω στο easy. Disappointed
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Εμένα πάντως το siege of Paris μου αρέσει αρκετά μέχρι στιγμής σαν concept. Το gameplay τίποτα το νέο.
roginsky12 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 μεχρι το 2023 παντως...Βαλχαλα θα παιζουμε
greekfragma Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 ωραία ιστοριούλα έχει...ισάξια της Οδύσσειας θα έλεγα αλλά....οκ το "ελληνικό" το βλέπουμε λίγο πιο συναισθηματικά. νομίζω πάντως οτι την ψυχολογία των Βόρειων την πιάσανε καλά. Έχει αρκετά σκοτεινά ψυχολογικά ο χαρακτήρας και οι γύρω του. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) To ξεκίνησα και εγώ μιας και για αυτόν τον μήνα το Ubisoft+ έχει 1 ευρώ οπότε είναι τζάμπα στην ουσία. Εντάξει ο κόσμος ωραίος όπως πάντα, ωραία η Vikings φάση με ψήνει πολύ περισσότερο από τα άλλα 2. Γραφικά καλά αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, τα γνωστά anvil-ογραφικά με ultra high και adaptive 60fps είχα 66 avg για καμιά ώρα που έπαιξα. Από gameplay τα γνωστά επίσης, καλή φάση τα raids αν και θα ήθελα λίγο πιο hardcore-ιλα μουσική κατά τη διάρκειά τους. Δεν νομίζω να το αγοράσω, μέχρι στιγμής όπως τα άλλα δύο μου φαίνεται απλά με Vikings. Στο χαλαρό θα το παίξω, εστιάζοντας στο main story.. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Τη νύχτα με τον φωτισμό από το φεγγάρι δείχνουν πολύ δυνατά τα visuals. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Πράγματι το βράδυ είναι πολύ δυνατό. Καλή φάση και το adaptive, κρατάει το 60άρι όπου χρειάζεται και δεν καταλαβαίνω πτώση στο image quality. Μακάρι να το είχαν περισσότερα games αυτό.
Arkin Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Τα odyssey και origins ηταν πανεμορφα παντως. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εννοείται ότι είναι όμορφα και το Valhalla είναι απλά τεχνικά δεν έχουν κάτι ιδιαίτερο τα γραφικά, αυτό εννοούσα. Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Πλάκα πλάκα αρχίζει και μου αρέσει πολύ παραπάνω από τα προηγούμενα. Το stamina και το ότι δεν αναπληρώνεται μόνο του το health είναι πολύ θετικά στοιχεία. Επίσης μου αρέσει που παίζει και ομαδικότητα με το ΑΙ, τόσο στα raids όσο και σε κάποια quests. Το Kjotve's Fortress είναι έως και πωρωτικό θα έλεγα που ορμάνε όλοι μαζί. Έχω βέβαια και ένα soft spot με την Norse Mythology και με ότι έχει να κάνει με βουνά, δάση και χιόνια, οπότε ένας λόγος παραπάνω. Έχει βέβαια και τα χαζό-quest, όπως αυτό που πετάς κάτι κιβώτια από το γκρεμό, αλλά οκ, αναμενόμενο. Τα visuals τελικά είναι τούμπανα, δεν ξέρω γιατί μου φάνηκαν μέτρια, ίσως επειδή στην αρχή στο tutorial mission δεν έχει κάτι ιδιαίτερο. Τη νύχτα με το Βόρειο Σέλας είναι υπέροχο. Είναι από τα λίγα games που αφήνω ανοιχτό το depth of field καθώς κάνει πολύ κινηματογραφικά τα cut-scenes χωρίς να προσθέτει θολούρα στο υπόλοιπο game. Και από performance μια χαρά, με ultra high σε λίγα σημεία επεμβαίνει το adaptive για να κρατήσει το 60άρι. Γενικά νεράκι πάει, ούτε stuttering ούτε τίποτα. Ίσως το αγοράσω τελικά, θα δείξει. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα