Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Valhalla [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 27/1/2021 στις 8:26 ΜΜ, optimus prime είπε

Εγω που ειμαι fan το σταματησα γιατι δεν με εχει κερδισει μετα απο 35 ωρες..

Θα το συνεχισω καποια στιγμη οταν θα εχω ξεμεινει απο αλλα που εχω στο προγραμμα.

Ωχ, χτυπανε καμπανες και για εμενα.Και εγω ειμαι τρελος φαν.Δεν το εχω παιξει , αλλα αυτα που εχω δει μεχρι τωρα  δεν με ενθουσιασαν.Ισως οταν το παιξω να αλλαξω γνωμη.Ιδωμεν, στο πολυ μελλον.

• Απαντ. 847
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες εμένα μου έχει κολλήσει στο wall and Shadows και δεν μπορώ να κάνω τίποτα 

Επεξ/σία από jonilakas
Δημοσ.

Ωρε πράμα. Αυτά είναι changelog

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-valhalla-title-update-1-1-2-patch-notes/

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 1
  • Thanks 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ακομα ενα απιστευτα τεραστιο patch για το Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla Update 1.2.0 releases tomorrow, full patch notes

https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/assassins-creed-valhalla-update-1-2-0-releases-tomorrow-full-patch-notes/

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

• Like 2
Δημοσ.

παιδια καλησπερα κατεβασα το valhalla και οταν παω να το τρεξω μου λεει gpu does not support DX 12.κοιταξα στο youtube για fix παλι τιποτα κατεβασα το dxcpl emulator εκανα τις ρυθμισεις και παλι τιποτα, εκανα dxdiag και μου λεει οτι εχω κανονικα το dx 12 . η καρτα γραφικων ειναι r9 200 serious amd οποιος εχει καμια ιδεα ας μου την πει . ευχαριστω πολυ

Δημοσ.
  Στις 25/3/2021 στις 11:07 ΠΜ, nikosperis είπε

παιδια καλησπερα κατεβασα το valhalla και οταν παω να το τρεξω μου λεει gpu does not support DX 12.κοιταξα στο youtube για fix παλι τιποτα κατεβασα το dxcpl emulator εκανα τις ρυθμισεις και παλι τιποτα, εκανα dxdiag και μου λεει οτι εχω κανονικα το dx 12 . η καρτα γραφικων ειναι r9 200 serious amd οποιος εχει καμια ιδεα ας μου την πει . ευχαριστω πολυ

Το WinOs είναι ενημερωμένο; 

Δημοσ.
  Στις 25/3/2021 στις 11:22 ΠΜ, seithan είπε

Ποια r9 2xx έχεις; 

αυτο δεν μπορω να βρω σιγουρα στην amd που μπηκα για να κατεβασω καινουργιο software μου λεει 270χ στον πινακα ελεγχου της καρτας γραφικων μου λεει r9 200/7900 serious

Δημοσ.
  Στις 25/3/2021 στις 11:26 ΠΜ, nikosperis είπε

αυτο δεν μπορω να βρω σιγουρα στην amd που μπηκα για να κατεβασω καινουργιο software μου λεει 270χ στον πινακα ελεγχου της καρτας γραφικων μου λεει r9 200/7900 serious

Ε, την 270x έχεις τότε, με εναλλακτικό διαγνωστικό το "gpuz". 

Εάν δεν σου τρέχει, τότε απλά δεν σου τρέχει αφού είναι και όλα up-to-date. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...