Προς το περιεχόμενο

Assassin’s Creed Valhalla [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 847
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα υπάρχει κάποιο early access για εμας που το έχουμε απο uplay συνδρομή ή σε όσους το έχουν προπαραγείλει ?

Δημοσ.
  Στις 6/11/2020 στις 12:28 ΜΜ, SPANK είπε

Θα υπάρχει κάποιο early access για εμας που το έχουμε απο uplay συνδρομή ή σε όσους το έχουν προπαραγείλει ?

Από όσο γνωρίζω όχι, παίρνεις ένα extra quest bollox άμα pre-order.

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Assassin's Creed Valhalla Preorder Guide for Current and Next-Gen

Όπως λέει και ο Skull, μια αποστολή δίνει.

Αναφορά σε κείμενο

Everyone who preorders Assassin's Creed Valhalla will receive an additional mission called The Way of the Berserker, "in which players will join a legendary Norse Berserker on his quest for revenge."

Δεν ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η αποστολή, αλλά προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι, άλλωστε θα το πάω για sale. Μπορεί να την έχουν δώσει μέχρι τότε με points.

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 8/11/2020 στις 1:44 ΠΜ, GlyfadaTech είπε

εχει παιξει καμια προσφορα το game ;

Για Ubisoft παιχνιδι μιλαμε,αρα προς το παρον μονο το 20% εκπτωση για κατευθειαν αγορα απο το Uplay με τα 100coins(αν θυμαμαι σωστα).

Δημοσ.
  Στις 8/11/2020 στις 10:35 ΠΜ, Fulgore είπε

Για Ubisoft παιχνιδι μιλαμε,αρα προς το παρον μονο το 20% εκπτωση για κατευθειαν αγορα απο το Uplay με τα 100coins(αν θυμαμαι σωστα).

Σωστα και με αυτο τον τροπο η Ubi καθιστα συνηθως useless τις αγορες απο κλειδαδικα για Day 1 αγορα αφου συνηθως ειναι  το φθηνοτερο ή στα φθηνοτερα με το 20% εκπτωση αν βαλεις και τα εξοδα της τραπεζας στα κλειδαδικα.. 

Δημοσ.

Καλά, εαν - λέμε, εαν, Θεός φυλάξει - δεν το παίξετε, νομίζω δεν θα ερθει το τέλος του κόσμου. 

Όπως προείπαν και οι περισσότεροι, θα παίζει κάποια στιγμή, αλλά στο μέλλον... 

Υπομονή η πλειοψηφία κάνει για το.. ακατανομστο.. 

Δημοσ.
  Στις 8/11/2020 στις 10:35 ΠΜ, Fulgore είπε

Εγώ θα περιμένω να βγεις σε καλή τιμή η gold edition και θα αγοράσω τώρα 100 ευρώ τα θεωρώ πολλά 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...