JokerGirl Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Καλημέρα εγώ πήρα αυτή την απάντηση από το [email protected]: Αγαπητή φίλη, Σας ζητώ συγγνώμη για την ταλαιπωρία, αλλά έχει απενεργοποιηθεί προσωρινά το πρωτόκολλο IMAP για λόγους ασφαλείας. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε το πρωτόκολλο POP3 για την παραλαβή των μηνυμάτων σας (δεν θα παραμένουν όμως στο Freemail, εκτός αν ρυθμίσετε κατάλληλα το πρόγραμμα αλληλογραφίας). Σχετικές οδηγίες θα βρείτε στη σελίδα https://www.freemail.gr/help.html Φιλικά, [email protected]
alieus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Απάντηση από webmaster: [email protected] 4:28 μ.μ. (πριν από 1 ώρα) προς εγώ Αγαπητέ φίλε, Το Freemail λειτουργεί μια χαρά. Ο δικός σας λογαριασμός δεν λειτουργεί, γιατί υπέκλεψαν και άλλαξαν τον κωδικό σας. Επανέφερα ήδη τον παλιό κωδικό. Συνδεθείτε αμέσως στο webmail και αλλάξτε τον κωδικό σας με κάποιον άλλο πιο ασφαλή (12+ χαρακτήρες με συνδυασμό λατινικών πεζών, κεφαλαίων και αριθμών) από το μενού «Ρυθμίσεις» --> «Λογαριασμός Email». Επίσης, φροντίστε να συνδέεστε συχνά (τουλάχιστον μια φορά κάθε 1-2 μήνες). Έκανα όπως εγραψε και δουλεύει άψογα, από το web. Θα δώ από άλλο πρόγραμμα αργότερα. Τέλος καλό όλα καλά...το έχω πολλά χρόνια και μού 'λειψε 🙂
kkmspm Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2021 Έχουμε κανένα νέο πάνω σε αυτό? Μου έστειλαν ενα mail στο freeemail και δεν μπορω να το δώ. Μου βγαζει λάθος τον κωδικό στο webmail και δεν μου δίνει καμία επιλογή ανάκτησης.
yannismc Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δυστυχώς σήμερα έμαθα ότι πρέπει να συνδέομαι κάθε τρεις μήνες στο freemail.gr αλλιώς ο λογαριασμός θεωρείται ανενεργός. Είχα πρόβλημα να στείλω mail μέσα από το web interface οπότε είχα σταματήσει να το χρησιμοποιώ. Δεν θυμάμαι να έχω αλλάξει τον κωδικό την τελευταία φορά αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Απ' ότι βλέπω το θετικό είναι ότι απαντάει ο άνθρωπος στο [email protected], καλά να ναι ελπίζω να μου απαντήσει.
playbunny Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 ξέρει κανείς μετά από πόσο καιρό περίπου απαντάνε από το [email protected] ? κλειδώθηκα κι εγώ εκτός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα