Προς το περιεχόμενο

[Cordless Vacuum Cleaner] Xiaomi Jimmy JV71 @Banggood CZ 176,89€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mindnever είπε

Ηρθε πολύ γρήγορα, σε 2 βδομάδες περίπου από Τσεχία..
Δυστυχώς τωρα δεν παίζει κουπόνι για τη συγκεκριμένη, απ' ότι βλέπω.

Είχα χρησιμοποιησει και εγώ αυτό το κουπόνι αρχές Απρίλη αλλά εμένα ήρθε εχθές!! Η σκουπα είναι πολύ δυνατή ειδικά σε χαλιά! 

Απίστευτη ευκολία χρήσης. Σε σχέση με τις συμβατικές και τα καλώδια μέρα με την νύχτα!! ούτε κουβάλημα, ούτε βγάλε βάλε πριζα!! 

Για την διάρκεια τις μπαταρίας δεν ξέρω αλλά στα θετικά τις jv83 είναι η αποσπωμενη μπαταριά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Malama είπε

Είχα χρησιμοποιησει και εγώ αυτό το κουπόνι αρχές Απρίλη αλλά εμένα ήρθε εχθές!! Η σκουπα είναι πολύ δυνατή ειδικά σε χαλιά! 

Απίστευτη ευκολία χρήσης. Σε σχέση με τις συμβατικές και τα καλώδια μέρα με την νύχτα!! ούτε κουβάλημα, ούτε βγάλε βάλε πριζα!! 

Για την διάρκεια τις μπαταρίας δεν ξέρω αλλά στα θετικά τις jv83 είναι η αποσπωμενη μπαταριά!

Καλορίζικη! Είναι όντως πάρα πολύ δυνατή στο suction.
Πάρε και 2-3 φίλτρα HEPA από Αλι για το μέλλον.
Μετά από κάθε χρήση εγώ χρησιμοποιώ ένα φυσερό υπολογιστή για το καθάρισμα των εξαρτημάτων και ανά 4-5 σκουπίσματα τα πλένω...

Προσοχή στις φορτίσεις/αποφορτίσεις της μπαταρίας για να χει καλη διαρκεια ζωής. Είναι βασικά και το πιο ακριβό εξάρτημα της σκούπας...

Επεξ/σία από mindnever
  • Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mindnever είπε

Καλορίζικη! Είναι όντως πάρα πολύ δυνατή στο suction.
Πάρε και 2-3 φίλτρα HEPA από Αλι για το μέλλον.
Μετά από κάθε χρήση εγώ χρησιμοποιώ ένα φυσερό υπολογιστή για το καθάρισμα των εξαρτημάτων και ανά 4-5 σκουπίσματα τα πλένω...

Προσοχή στις φορτίσεις/αποφορτίσεις της μπαταρίας για να χει καλη διαρκεια ζωής. Είναι βασικά και το πιο ακριβό εξάρτημα της σκούπας...

Τι προτείνεις για την μπαταρία?

Δημοσ.

@mindnever μπορείς να μας πεις από ποιό site παράγγειλες και που βρήκες το κουπόνι να το τσεκάρουμε και μεις; πράγματι αν σου βγήκε 180ε σύνολο (μαζί με μεταφορικά;) είναι πολύ καλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Malama είπε

Τι προτείνεις για την μπαταρία?

Ό,τι λέει το manual βασικά...
Οταν σκουπίζεις να κοιτάς πότε θα αρχίσει να αναβοσβήνει κόκκινο το λαμπάκι της, οπότε και πρέπει να σταματήσεις για να τη φορτίσεις.
Και όταν ολοκληρωθεί η φόρτιση (ανάψει πράσινο) να την βγάζεις απο την πριζα.

16 λεπτά πριν, janus5555 είπε

@mindnever μπορείς να μας πεις από ποιό site παράγγειλες και που βρήκες το κουπόνι να το τσεκάρουμε και μεις; πράγματι αν σου βγήκε 180ε σύνολο (μαζί με μεταφορικά;) είναι πολύ καλά.

Το Banggood ήταν φίλε, με το κουπόνι BGRJV83CZ αλλά δεν ισχύει πια. Το τσέκαρα πριν λιγο...
Μου βγήκε 245 (JV83) - 63 (κουπόνι) τελική 182.
Και έκανε ακριβώς 19 μέρες από CZ.

Ηταν πολυ καλή προσφορα...

Επεξ/σία από mindnever
  • Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vdanasto είπε

Για ευκολία θεωρείς ότι το κάνουν ή για να σου πουλάνε αναλώσιμα μετά την πώληση; Εγώ έχω πετάξει σκούπα επειδή δεν έβρισκα πουθενά σακούλες.

Έχω κι εγώ σκούπα με κάδο και δεν γεμίζω σκόνες όποτε τον αδειάζω και τον πλένω, λίγη προσοχή θέλει μόνο. Το Black & Decker σκουπάκι χειρός επίσης. Είναι και θέμα συσκευής να ξέρεις, κάποιες έχουν καλύτερη υλοποίηση από άλλες.

Αγοράζεις μια MIELE και βρίσκεις ιμιτασιόν σακούλες και στο περίπτερο.. + ότι έχει η αντιπροσωπεία κούτα με σακούλες σε πολύ καλή τιμή και δώρο 5 χρόνια επιπλέον εγγύηση στη σκούπα σου.. Όσο και προσεκτικός να είσαι η σκόνη θα απλωθεί λίγο. Δεν είναι συμπαγές στερεό σώμα.. Απλά δεν συγκρίνεται η ευκολία της σακούλας..

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@mindnever γειά σου και πάλι, μπορείς να επιβεβαιώσεις αν η jv83 είναι 135aw ή 150aw? τί γράφουν τα συνοδευτικά έγγραφα και το κουτί;

έχει βγει σε "προσφορά" η jv83 pet και φαίνεται ότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι στα πρόσθετα εξαρτήματα που πάνε ανά μοντέλο και στα aw αλλά για το τελευταίο υπάρχει ασυνέπεια στις πληροφορίες ονλν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Και πάλι στα 178.33€ από την Τσεχία με τον κωδικό BGCZJM7.

Link?

Ποια από τις 2 είναι καλύτερη βρε παιδιά ;

83 pet ή 71;

Επεξ/σία από Nickfoxjr
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nickfoxjr είπε

Link?

83 pet ή 71;

Το link είναι αυτό που έχει γράψει ο TS στην αρχική του ανάρτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, janus5555 είπε

@mindnever γειά σου και πάλι, μπορείς να επιβεβαιώσεις αν η jv83 είναι 135aw ή 150aw? τί γράφουν τα συνοδευτικά έγγραφα και το κουτί;

έχει βγει σε "προσφορά" η jv83 pet και φαίνεται ότι η διαφορά ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι στα πρόσθετα εξαρτήματα που πάνε ανά μοντέλο και στα aw αλλά για το τελευταίο υπάρχει ασυνέπεια στις πληροφορίες ονλν..

Καλημέρα. Η jv83 είναι 135aw όπως γράφει στη σελίδα του προϊοντος στο bg.

Στο manual δεν γράφει τίποτα περί aw ή kpa, ούτε στο κουτί...

Στο Αμαζον φαινεται η pet να είναι λίγο πιο αδύναμη από την king, αν συγκρίνεις τα W.

Όταν είχα πάρει εγώ τη δική μου ένα μοντέλο jv83 υπήρχε. Και πιστεύω ότι είναι το "king", γιατί αν συγκρίνεις τα πινακάκια με τα σπεκς είναι ακριβώς τα ίδια. Γιατί τώρα γράφει 135aw στο bg και 150aw στο Αμαζον δεν ξέρω...

Επεξ/σία από mindnever
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Nickfoxjr είπε

Link?

83 pet ή 71;

H 71 είναι πολύ δυσκίνητη, είναι δύσκολο να κάνεις κάτω από καναπέδες, κρεβάτια κλπ και δεν έχει αποσπώμενη μπαταρία, πιστεύω ότι η 83 είναι καλύτερη επιλογή για τους περισσότερους.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...