Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως ΑΝ ισχυει η προσφορα πολυ φοβαμαι πως η Doogee παει για φουντο.....Δεν δικαιολογειται αλλιως το ξεκαθαρισμα.....Βεβαια και με μηδενικο support μια χαρα κινητα ειναι.

• Like 2
  • Απαντ. 599
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πήρα δύο S90. Αν περάσουν τελωνείο το ποσό υπολογίζεται επί της απόδειξης ή όπως τιμολογηθούν από τον εκτελωνιστή;

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Παντως ΑΝ ισχυει η προσφορα πολυ φοβαμαι πως η Doogee παει για φουντο.....Δεν δικαιολογειται αλλιως το ξεκαθαρισμα.....Βεβαια και με μηδενικο support μια χαρα κινητα ειναι.

Κι εγω αυτο σκεφτηκα αρχικα και γι αυτο παρηγγειλα, μαλλον παει για φουντο η εταιρια και σκοτωνει οτι αποθεμα εχει

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kdoumani είπε

Πήρα δύο S90. Αν περάσουν τελωνείο το ποσό υπολογίζεται επί της απόδειξης ή όπως τιμολογηθούν από τον εκτελωνιστή;

Αναλογα το που θα πεσεις, θεωρητικα οσα πληρωσεις εφοσον δεν εχουμε να κανουμε με κουπονια εδω αλλα με προσφορα εταιρειας.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kdoumani είπε

Επί της απόδειξης. Θα σου ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής  / κίνησης της κάρτας σου. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Επί της απόδειξης. Θα σου ζητήσουν αποδεικτικό πληρωμής  / κίνησης της κάρτας σου. 

τα στοιχεία μου όνομα/διεύθυνση τα βάζω Αγγλικά η Ελληνικά;

Δημοσ.

Χτύπησα δύο S40 γιατί δεν έβρισκα το N20, να παραλάβουμε κοτρόνα δεν νομίζω όποτε αν το αναφέρουν σαν "glitch" θα πάρουμε λογικά και αυτόματα refund! 😜 16€ είχα στην Κάρτα αλλιώς θα χτύπαγα και άλλα! Πάμε λίγο Doogee Master Race!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zengar Zombolt είπε

τα στοιχεία μου όνομα/διεύθυνση τα βάζω Αγγλικά η Ελληνικά;

Αγγλικά τα έχω εγώ. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Συμφωνώ απολύτως. Αν ισχύει δείχνει ότι ρευστοποιεί γρήγορα ότι στοκ έχει. 

Κοίτα αν το δεις ψυχρά στο site έχει banner που γράφει buy 2 95%off από την άλλη μου βγάζει shipment σε 11 μέρες, στην τελική κάτι θα πάρουμε ότι και να γίνει να μην σου πω τι 😋

Δημοσ.

Αν υπήρχε το Mix 2 θα ήταν το πρώτο που θα χτύπαγα, Κρίμα ...

Μόλις τώρα, greengr21 είπε

Κοίτα αν το δεις ψυχρά στο site έχει banner που γράφει buy 2 95%off από την άλλη μου βγάζει shipment σε 11 μέρες, στην τελική κάτι θα πάρουμε ότι και να γίνει να μην σου πω τι 😋

Λεφτά δεν θα χάσουμε. Όσες φορές χρειάστηκε και έκανα dispute τα πήρα πίσω. Απ την άλλη κάνουμε χαβαλέ και αν μας κάτσει θα είναι epic!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Αν υπήρχε το Mix 2 θα ήταν το πρώτο που θα χτύπαγα, Κρίμα ...

Για αυτό πήγαινα και εγώ στην αρχή. Το έβαλα στο καλάθι και μέχρι να βρω την κάρτα για να πληρώσω είχε εξαφανιστεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...