Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το σπαμαρισμα την επομενη φορα που θα εμφανιστει ξανα στο παρον θεμα, θα υποστει και τις σχετικες ποινες.

Επισης ας πουμε ξανα και εδω:  μενει ανοικτο μονο για την οποια εξελιξη.

• Like 6
  • Απαντ. 599
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εν τω μεταξύ το κουπόνι των 20$ που έστειλαν (το οποίο ενεργοποιείται από το λινκ άσχετα με το αν ακυρώσεις την παραγγελία μόνος σου) είναι για αγορές άνω των 100$.

Κανένα νόημα δηλαδή, ούτε καν για το κουπόνι.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, MrPanozzz είπε

Εν τω μεταξύ το κουπόνι των 20$ που έστειλαν (το οποίο ενεργοποιείται από το λινκ άσχετα με το αν ακυρώσεις την παραγγελία μόνος σου) είναι για αγορές άνω των 100$.

Κανένα νόημα δηλαδή, ούτε καν για το κουπόνι.

Που ενημερωτικα, δεν εστειλαν σε ολους κουπονι, πχ εμενα κανενα κουπονι, και καμια απαντηση τους ως τωρα και με αδιαβαστα τα μυνηματα που τους εστειλα, ουτε καν δηλ μπηκαν στον κοπο να τα διαβασουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΑΚΥΡΟ και σε μενα 
απλα περασαν οι μερες για την αποστολη και τωρα λεει 

No Shipment Closed

ουτε email ουτε τιποτα

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και σε εμένα τα ίδια, closed no shipment σε όλες τις παραγγελίες. Έχουμε εικόνα ποτε θα επιστραφούν τα χρήματα; Α, γράφει ότι έχει γίνει refund και θέλει 3 με 20 εργάσιμες. 

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.

Email δεν ήρθε η παραγγελία είναι στο to be reviewed. Δηλαδή είναι ακυρωμένη και αφήνω αρνητική αξιολόγηση αν θέλω και πως; Αν ξέρει κάποιος ας πει γιατί στο google δεν βγάζω άκρη.

Δημοσ.

υπομονή να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω και προσωπικά θα αφήσω αρνητική αφού γίνει η επιστροφή.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 2/5/2020 στις 8:55 ΜΜ, Salvation81 είπε

Δεν κανεις dispute οταν δεν σου εχουν στειλει κατι, κανεις cancel γιατι τους περνει χρονο, κατι που θελουν εννοειται να κανεις.

Εγω εχω βαλει extend στις 106 μερες και σημερα, αν θελουν (και γινεται) να κανουν cancel οι ιδιοι.

Οτι refund και να γινει ομως τα χρηματα μετα την αποφαση του refund ειναι στον λογαριασμο σου μεσα σε 1 εβδομαδα.

Να υποθέσω ότι εφόσον ακύρωσαν τους άλλους εμείς  που κάναμε extend θα περιμένουμε 100 μέρες για ακύρωση ε;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, an_papand είπε

Να υποθέσω ότι εφόσον ακύρωσαν τους άλλους εμείς  που κάναμε extend θα περιμένουμε 100 μέρες για ακύρωση ε;

δυστυχώς ναι μονοδρομος ειναι η ακυρωση για να παρεις κ τα λεφτα σ συντομα 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, an_papand είπε

Εγω δεν θα κανω ακυρωση παντως, δεν μου λειπουν τα 25ε οποτε θα το τραβηξω οσο παει, αν δεν γινει τιποτα τι ειχαμε τι χασαμε.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Εγω δεν θα κανω ακυρωση παντως, δεν μου λειπουν τα 25ε οποτε θα το τραβηξω οσο παει, αν δεν γινει τιποτα τι ειχαμε τι χασαμε.

Τι μπορεί να γίνει; Υπάρχει περίπτωση να στείλουν σε κάποιον;

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, zio10 είπε

Καμία όμως.. για κινέζους μιλάμε 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zio10 είπε

Ολα ειναι πιθανα, αν ακυρωσουν οι 95 στους 100 δεν θεωρω απιθανο να στειλουν στους 5 μετα απο πριξιμο.

Οπως και να εχει μιλαμε για εξευτελιστικα ποσα ωστε να καιγεται καποιος να του τα επιστρεψει η τραπεζα γρηγορα οποτε δεν με νοιαζει και τοσο. Στην εσχατη θα παρω τα 25ε μου σε 100 μερες απλα, στην καλυτερη ισως να παρω καποιο κινητο απο αυτα η καποιο αλλο κοψοχρονια, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παντως εμενα που τους εστειλα 2 μυνηματα ακομη αδιαβαστα τα εχουν, ουτε καν τα διαβασαν

Δεν ειπα να στειλουν τα κινητα αλλα το να διαβασουν και να απαντησουν στα μυνηματα το θεωρω το λιγοτερο που πρεπει να γινει

Πληρως αντιεπαγγελματιες οσο δεν παει

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...