Jυstin Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, makhs5 είπε Απλα απαντησα στον φιλο που ρωτησε. Το να ρωτησει καποιος κατι δεν ειναι κακο. Γι αυτο ειναι το Forum. Κάτι που αν πρόσεξες απαντήθηκε λίγο παραπάνω αλλά και στις προηγούμενες σελίδες. Δεν είπε κανένας ότι είναι κακό να ρωτά κάποιος. Γιαυτό λέω έχει χαθεί η μπάλα με το spam και χάνεται η όποια εξέλιξη του θέματος. Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Jυstin
makhs5 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, Jυstin είπε Κάτι που αν πρόσεξες απαντήθηκε λίγο παραπάνω αλλά και στις προηγούμενες σελίδες. Δεν είπε κανένας ότι είναι κακό να ρωτά κάποιος. Γιαυτό λέω έχει χαθεί η μπάλα με το spam και χάνεται η όποια εξέλιξη του θέματος. Το να μην δει καποιος τι εχει γραφτει πιο πριν δεν λεγεται Spam. Αυτο που κανουμε εμεις οι δυο αυτη τη στιγμη λεγεται Spam. Γι αυτο ας ληξει το θεμα εδω, οποιος κουραζεται να διαβαζει ερωτησεις χρηστων, απλα τις προσπερνα και δεν ασχολειται 1
fnp Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Εμένα πάντως μου έστειλαν μήνυμα για ακύρωση χωρίς καν μελλοντική έκπτωση ή κάποιο κουπόνι.
daPro Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, fnp είπε Εμένα πάντως μου έστειλαν μήνυμα για ακύρωση χωρίς καν μελλοντική έκπτωση ή κάποιο κουπόνι. Πότε?
Salvation81 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, fnp είπε Εμένα πάντως μου έστειλαν μήνυμα για ακύρωση χωρίς καν μελλοντική έκπτωση ή κάποιο κουπόνι. Μην κανεις ακυρωση εσυ, θελω να πιστευω πως δεν θα "λειψουν" σε κανεναν τα 10-20-30-40-50ε για λιγο καιρο (τωρα αν το ακυρωσουν μονοι τους οκ ας το κανουν - αν το κανουν, αυτο ειναι το θεμα).
fnp Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 12 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Μην κανεις ακυρωση εσυ, θελω να πιστευω πως δεν θα "λειψουν" σε κανεναν τα 10-20-30-40-50ε για λιγο καιρο (τωρα αν το ακυρωσουν μονοι τους οκ ας το κανουν - αν το κανουν, αυτο ειναι το θεμα). Όπως και να έχει σε 6 μέρες θα ακυρωθεί από μόνη της. Πάντως δεν πρόκειται να τα στείλουν, ας μην γελιόμαστε, εγώ για πλάκα παρήγγειλα.
mpazoykas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, magnam είπε Θα περιμένεις καμιά εβδομάδα για να εμφανιστούν. για να δούμε.εν αναμονή
Salvation81 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, fnp είπε Όπως και να έχει σε 6 μέρες θα ακυρωθεί από μόνη της. Πάντως δεν πρόκειται να τα στείλουν, ας μην γελιόμαστε, εγώ για πλάκα παρήγγειλα. Αν κανεις extend δεν ακυρωνεται τιποτα μονο του, εγω το πηγα στις 113 μερες Extend. Αν θελουν ας το ακυρωσουν εκεινοι.
fnp Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν κανεις extend δεν ακυρωνεται τιποτα μονο του, εγω το πηγα στις 113 μερες Extend. Αν θελουν ας το ακυρωσουν εκεινοι. Νομίζω οτι απλά θα περιμένεις 114 μέρες. 😛
nikolaos13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) http://twitter.com/hashtag/doogeesendmyphone?s=09 Απλά το βάζω εδώ σαν ενδιαφέρον στοιχείο... Δεν εκφράζει προσωπική άποψη... Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από nikolaos13
greengr21 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, nikolaos13 είπε http://twitter.com/hashtag/doogeesendmyphone?s=09 Απλά το βάζω εδώ σαν ενδιαφέρον στοιχείο... Δεν εκφράζει προσωπική άποψη... ελα πες την αληθεια εκανες retweet😂
Salvation81 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 34 λεπτά πριν, fnp είπε Νομίζω οτι απλά θα περιμένεις 114 μέρες. 😛 Το πιο πιθανο αν και δεν νομιζω να μπορουν να το δικαιολογησουν αυτο οποτε μαλλον θα ακυρωσουν οι ιδιοι πολυ νωριτερα.
fnp Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Το πιο πιθανο αν και δεν νομιζω να μπορουν να το δικαιολογησουν αυτο οποτε μαλλον θα ακυρωσουν οι ιδιοι πολυ νωριτερα. Πάντως και εγώ ενώ θα ακύρωσω γιατί βαριέμαι να ασχολήθω δεν θα βάλλω το "other reasons" που μου ζητάνε. Θα βάλλω failed του deliver. Αν είναι bug του aliexpress θα μας είχε ακυρώσει ήδη το ali από μόνο του.
Salvation81 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, fnp είπε Πάντως και εγώ ενώ θα ακύρωσω γιατί βαριέμαι να ασχολήθω δεν θα βάλλω το "other reasons" που μου ζητάνε. Θα βάλλω failed του deliver. Αν είναι bug του aliexpress θα μας είχε ακυρώσει ήδη το ali από μόνο του. Εγω θα σου ελεγα να μην ακυρωσεις, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παιχτει στο τελος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα