bill27 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Δημοσ. 3 Μαΐου 2020 Ελεος μερικοι,κανετε λες και τα χρηματα της αγορας τα πηρανε απο εσας,...εγω χαιρομαι που καποιοι προλαβανε και πηρανε τηλεφωνο σε ξεφτιλα τιμη ,αλλο αν οπως λετε ειναι λαθος η δεν θα τα στειλουν... Και εγω στην θεση τους θα περιμενα και θα το κυνηγουσα οσο μπορουσα 3
klainmein Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πραγματικά ρε παιδιά... Είναι φάση "Κι αν σου κάτσει"... Από τη στιγμή που δεν προκειται6να χάσουμε τα χρήματά μας, περιμένουμε και βλέπουμε πού θα φτάσει το θέμα. Τόσες μέρες και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση επίσημα το Ali ή η Doogee, παρά μόνο βλέπουμε σκόρπια προσωπικά μηνύματα. Θα δείξει! 2
neosstoforum Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, klainmein είπε Τόσες μέρες και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση επίσημα το Ali ή η Doogee, παρά μόνο βλέπουμε σκόρπια προσωπικά μηνύματα. Θα δείξει! Αυτό ίσως επειδή δεν θέλουν να ακουστεί παραπέρα η πατάτα που έκαναν.
stafftw Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Εγω δεν παρηγγειλα κινητο, παρακολουθω το θεμα ομως και απλα ενημερωτικα να σας πω οτι και εμενα παραγγελια από Ali απο χθες Σαββατο, μου ειπαν σημεrα πως την εστειλαν, εχω και tracking αλλα δεν μπαινει πουθενα προς το παρον.Απλα το αναφερω επειδη ειδα να γραφεται οτι δε λειτουργει αυτες τις ημερες λογω εορτων κτλ.
ioann1s Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 σe aliexpress/ebay και china track shipping όταν δώσουν tracking σημαίνει πως έχει "πάρει" αριθμό ο seller, όχι ότι έχει ήδη αποσταλεί.... 3
makhs5 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Απλα παιδια περιμενουμε την επισημη ανακοινωση, και ο καθενας πραττει αναλογως μετα, το να λεμε ναι θα παρουμε, η οχι δεν θα παρουμε, τα θεωρω και τα δυο βιαστικες κινησεις. Αν μας τα ακυρωσει το Ali τελος τα πραγματα, αν οχι, ο καθενας ας σκεφτει τροπους τι μπορει να κανει, και αν μπορει να κανει. Και μην βιαστει καποιος να πει, αυτος ελπιζει να παρει τα κινητα, απλα εχω μαθει στη ζωη μου να περιμενω, να βλεπω την επομενη κινηση, να σκεφτομαι βαση αυτης, και μετα να πραττω (Οταν ημουν παιδι μου ειχε πει ενα ατομο πολυ ψαγμενο καποτε, απο την στιγμη που καποιος δεν σε απορριψει και εχεις την δυνατοτητα να επικοινωνεις μαζι του εχεις αυτοματα το 50% Το αλλο 50% εξαρταται απο σενα)
zygorito Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 14 ώρες πριν, klainmein είπε Πραγματικά ρε παιδιά... Είναι φάση "Κι αν σου κάτσει"... Από τη στιγμή που δεν προκειται6να χάσουμε τα χρήματά μας, περιμένουμε και βλέπουμε πού θα φτάσει το θέμα. Τόσες μέρες και δεν έβγαλε μια ανακοίνωση επίσημα το Ali ή η Doogee, παρά μόνο βλέπουμε σκόρπια προσωπικά μηνύματα. Θα δείξει! έχουν αργία 1-5 Μαΐου, μπορεί απλά να έχουν αφήσει ότι είναι να κάνουν μετά τις 6 Μαΐου
klainmein Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, zygorito είπε έχουν αργία 1-5 Μαΐου, μπορεί απλά να έχουν αφήσει ότι είναι να κάνουν μετά τις 6 Μαΐου Θα εκμεταλλευτουν την αργία για να προετοιμασουν τα δικά μου άκυρα, θέλουν χρόνο για τόσες παραγγελίες...
anaplas4 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Στις 3/5/2020 στις 5:28 ΜΜ, Salvation81 είπε Εγω δεν μπορω να καταλαβω εσενα τι σε ενοχλει που καποιοι ανθρωποι θελουν να το παλεψουν, εχεις μετοχες στην Doogee η εισαι ο κλασσικος Ελληναρας με την περιπτωση της κατσικας του γειτονα; Ακριβως....
mpazoykas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 εμένα ακόμη τα λεφτά να μπούνε.που έκανα ακύρωση στην κάρτα.ερχεται mail στην εφαρμογή ότι έγινε επιστροφή χρημάτων?
magnam Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, mpazoykas είπε εμένα ακόμη τα λεφτά να μπούνε.που έκανα ακύρωση στην κάρτα.ερχεται mail στην εφαρμογή ότι έγινε επιστροφή χρημάτων? Θα περιμένεις καμιά εβδομάδα για να εμφανιστούν. 1
neosstoforum Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μου φαίνεται λίγο περίεργο που έχουν περάσει 6 ημέρες και δεν έχει έρθει ακόμη κάποιο μήνυμα ακύρωσης.
makhs5 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ειδικα οι μεγαλες εταιριες στην κινα πραγματοποιουν την επισημη αργια εως τις 5 του μηνος που εχει η κινεζικη αγορα, δηλ απο αυριο και μετα να περιμενουμε νεωτερα 1
Jυstin Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 32 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ειδικα οι μεγαλες εταιριες στην κινα πραγματοποιουν την επισημη αργια εως τις 5 του μηνος που εχει η κινεζικη αγορα, δηλ απο αυριο και μετα να περιμενουμε νεωτερα Οπότε ας στείλουμε όταν έχουμε νέα δεν έχει νόημα 10 μηνύματα την ημέρα
makhs5 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, Jυstin είπε Οπότε ας στείλουμε όταν έχουμε νέα δεν έχει νόημα 10 μηνύματα την ημέρα Απλα απαντησα στον φιλο που ρωτησε. Το να ρωτησει καποιος κατι δεν ειναι κακο. Γι αυτο ειναι το Forum. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα