Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, greengr21 είπε Καταλαβαινεις οτι η Αlibaba εχει κεφαλαιοποιηση σχεδον 3 φορες το ΑΕΠ της Ελλαδας και τι μεγεθος μιλαμε?Δεν ειναι ολα συνομωσιολογικες μπουρδες και επιχειρηματα καφενειου/ταξι. Ο τύπος νομίζει ότι είναι ο David McCormick.
dim_plo Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, makis269 είπε τα βαζω στην τράπεζα για εναν μηνα κλειστά Και πώς ακριβώς θα τα βάλεις στην τράπεζα αφού δεν θα έχουν περιέλθει στην κατοχή σου ούτε δευτερόλεπτο; Πολλές φορές, το να σχολιάζουμε με πεποίθηση πράγματα που είναι πέραν του γνωστικού μας πεδίου είναι από κωμικό έως επικίνδυνο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από dim_plo 1 1
nikolaos13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Παραμένω αισιόδοξος μιας και υποπτεύομαι ότι πρόκειται για ξεφόρτωμα από όλα αυτά που τους έμειναν κατά τον αποκλεισμό της Κίνας λόγω Κοροναιού.
gianniskou Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, makis269 είπε τυχαία ειπα ευρω δολλαρια ,τα βαζω στην τράπεζα για εναν μηνα κλειστά τσιμπάω τους τοκους ,δινω πίσω τα κεφάλαια λέω και ενα im sorry μου φυγε και μυρισε και λιγουλάκι και παλι το παιζω αρχοντοπουλο με ενα χαρτζιλίκι αναλογος των θαλασσινων που θα τσιμπίσουν. Σύμφωνα με τον οικονομικές καταστάσεις της Alibaba το 2019, η εταιρεία έχει ταμειακά διαθέσιμα 31$ δισεκατομμυρίων ... Θεωρείς λοιπόν ότι έχει ανάγκη να εισπράξει μηνιαίους τόκους από μερικά εκατομμυριάκια για να βελτιώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα; Ή ότι στοιχηματίζει στις ισοτιμίες $/€ για να βγάλει κάνα παραδάκι; Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις, δεν είσαι ο Leonardo Di Caprio στον Λύκο της Wall Street ... Άσε τις θεωρίες συνωμοσίας και τις "φοβερές" σου επενδυτικές στρατηγικές για κάνα σκρουτζομάγαζο Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από gianniskou 4 1
KaRLoSSaLoNiKa Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, gnu είπε Αρχίσανε 😂😂 Μόλις μου ήρθε Μαλιστα..... σε μενα ακομα δεν ηρθε κατι αλλα το περιμενουμε μαλλον ολοι αυτο το μαιλ...
gnu Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, KaRLoSSaLoNiKa είπε Μαλιστα..... σε μενα ακομα δεν ηρθε κατι αλλα το περιμενουμε μαλλον ολοι αυτο το μαιλ... Στην εφαρμογή μου ήρθε,οχι σε email
bromiaris Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, gnu είπε Αρχίσανε 😂😂 Μόλις μου ήρθε Κουφάλα... Θα σου δώσουν και έκπτωση για να ψωνίσεις στο μαγαζί τους....!!!! Μην το πεις ούτε του παπά... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από bromiaris
Salvation81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, gnu είπε Αρχίσανε 😂😂 Μόλις μου ήρθε Καιγονται πολυ αποτι βλεπω για γρηγορη ακυρωση, εγω δεν θα το κανω αν μου το ζητησουν, για να δουμε μπας και αν το τραβηξουν μερικοι παρουν τιποτα (περα απο το τριτο το μακρυτερο).
mpazoykas Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 πάντως βλακεια έκανα.επρεπε να παρω 1+1 το δώρο όχι τόσα πολλά για αυτό θα μας τα ακυρώσουν.αν πήρε κανένας 1συν το δώρο και του έρθει να μας πει.
sexymwro7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Να δειτε που ολα τα εκαναν, για να εχεις ενα κουπονι 20 δολλαριων να καθεται και να σε βαζει σε σκεψεις να παραγγειλεις απο το μαγαζακι τους.
li@m Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε Να δειτε που ολα τα εκαναν, για να εχεις ενα κουπονι 20 δολλαριων να καθεται και να σε βαζει σε σκεψεις να παραγγειλεις απο το μαγαζακι τους. Σατανικό
makis269 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gianniskou είπε Σύμφωνα με τον οικονομικές καταστάσεις της Alibaba το 2019, η εταιρεία έχει ταμειακά διαθέσιμα 31$ δισεκατομμυρίων ... Θεωρείς λοιπόν ότι έχει ανάγκη να εισπράξει μηνιαίους τόκους από μερικά εκατομμυριάκια για να βελτιώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα; Ή ότι στοιχηματίζει στις ισοτιμίες $/€ για να βγάλει κάνα παραδάκι; Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις, δεν είσαι ο Leonardo Di Caprio στον Λύκο της Wall Street ... Άσε τις θεωρίες συνωμοσίας και τις "φοβερές" σου επενδυτικές στρατηγικές για κάνα σκρουτζομάγαζο αφου εχει ταμειακά 31 δις μιλάμε για κολοσο οπου λάθη του στιλ εβαλα καταλαθος κινητο 9 ευρω απο bug ειναι και ακυρο και μπακαλιστικο. και αφου εκανες που εκανες την πατατα και εχεις λεφτά με το τσουβαλι ας παρουν και 50 ατομα κινητο με 9 ευρω για να μαθεις αλλη φορά να μην κανεις λάθοι,δεν εγινε και τιποτα με τα δις που εχει. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από makis269 1
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Τώρα σου δινουν και λεφτά πίσω! -37,36€ Τρέξτε παιδιά! 😂 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από klainmein 1
antonitos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μήπως έχουν ακυρώσει τις πολύ μεγάλες παραγγελίες άνω των 2 συσκευών; Προσωπικά δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα (παρήγγειλα 2), ενώ σε φίλο που παρήγγειλε 4 του εστάλη μήνυμα για να προχωρήσει σε ακύρωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα