Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, greengr21 είπε

Καταλαβαινεις οτι η Αlibaba εχει κεφαλαιοποιηση σχεδον 3 φορες το ΑΕΠ της Ελλαδας και τι μεγεθος μιλαμε?Δεν ειναι ολα συνομωσιολογικες μπουρδες και επιχειρηματα καφενειου/ταξι.

Ο τύπος νομίζει ότι είναι ο David McCormick.

• Απαντ. 599
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, makis269 είπε

τα βαζω στην τράπεζα για εναν μηνα κλειστά

Και πώς ακριβώς θα τα βάλεις στην τράπεζα αφού δεν θα έχουν περιέλθει στην κατοχή σου ούτε δευτερόλεπτο;

Πολλές φορές, το να σχολιάζουμε με πεποίθηση πράγματα που είναι πέραν του γνωστικού μας πεδίου είναι από κωμικό έως επικίνδυνο.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Παραμένω αισιόδοξος μιας και υποπτεύομαι ότι πρόκειται για ξεφόρτωμα από όλα αυτά που τους έμειναν κατά τον αποκλεισμό της Κίνας λόγω Κοροναιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, makis269 είπε

τυχαία ειπα ευρω δολλαρια ,τα βαζω στην τράπεζα για εναν μηνα κλειστά τσιμπάω τους τοκους ,δινω πίσω τα κεφάλαια λέω και ενα im sorry μου φυγε και μυρισε και λιγουλάκι και παλι το παιζω αρχοντοπουλο με ενα χαρτζιλίκι αναλογος των θαλασσινων που θα τσιμπίσουν.

Σύμφωνα με τον οικονομικές καταστάσεις της Alibaba το 2019, η εταιρεία έχει ταμειακά διαθέσιμα 31$ δισεκατομμυρίων ... Θεωρείς λοιπόν ότι έχει ανάγκη να εισπράξει μηνιαίους τόκους από μερικά εκατομμυριάκια για να βελτιώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα;  Ή ότι στοιχηματίζει στις ισοτιμίες $/€ για να βγάλει κάνα παραδάκι;

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις, δεν είσαι ο Leonardo Di Caprio στον Λύκο της Wall Street ... Άσε τις θεωρίες συνωμοσίας και τις "φοβερές" σου επενδυτικές στρατηγικές για κάνα σκρουτζομάγαζο

Επεξ/σία από gianniskou
  • Like 4
  • Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, gnu είπε

Αρχίσανε 😂😂 Μόλις μου ήρθε

Screenshot_20200430-171734__01.jpg

Μαλιστα..... σε μενα ακομα δεν ηρθε κατι αλλα το περιμενουμε μαλλον ολοι αυτο το μαιλ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, KaRLoSSaLoNiKa είπε

Μαλιστα..... σε μενα ακομα δεν ηρθε κατι αλλα το περιμενουμε μαλλον ολοι αυτο το μαιλ...

Στην εφαρμογή μου ήρθε,οχι σε email

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, gnu είπε

Κουφάλα... 

Θα σου δώσουν και έκπτωση για να ψωνίσεις στο μαγαζί τους....!!!! 

Μην το πεις ούτε του παπά... 

Επεξ/σία από bromiaris
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, gnu είπε

Καιγονται πολυ αποτι βλεπω για γρηγορη ακυρωση, εγω δεν θα το κανω αν μου το ζητησουν, για να δουμε μπας και αν το τραβηξουν μερικοι παρουν τιποτα (περα απο το τριτο το μακρυτερο).

Δημοσ.

πάντως βλακεια έκανα.επρεπε  να παρω 1+1 το δώρο όχι τόσα πολλά για αυτό θα μας τα ακυρώσουν.αν πήρε κανένας 1συν το δώρο και του έρθει να μας πει. 

Δημοσ.

Να δειτε που ολα τα εκαναν, για να εχεις ενα κουπονι 20 δολλαριων να καθεται και να σε βαζει σε σκεψεις να παραγγειλεις απο το μαγαζακι τους. :P

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sexymwro7 είπε

Να δειτε που ολα τα εκαναν, για να εχεις ενα κουπονι 20 δολλαριων να καθεται και να σε βαζει σε σκεψεις να παραγγειλεις απο το μαγαζακι τους. :P

Σατανικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gianniskou είπε

Σύμφωνα με τον οικονομικές καταστάσεις της Alibaba το 2019, η εταιρεία έχει ταμειακά διαθέσιμα 31$ δισεκατομμυρίων ... Θεωρείς λοιπόν ότι έχει ανάγκη να εισπράξει μηνιαίους τόκους από μερικά εκατομμυριάκια για να βελτιώσει τα οικονομικά της αποτελέσματα;  Ή ότι στοιχηματίζει στις ισοτιμίες $/€ για να βγάλει κάνα παραδάκι;

Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι με αυτά που γράφεις, δεν είσαι ο Leonardo Di Caprio στον Λύκο της Wall Street ... Άσε τις θεωρίες συνωμοσίας και τις "φοβερές" σου επενδυτικές στρατηγικές για κάνα σκρουτζομάγαζο

αφου εχει ταμειακά 31 δις μιλάμε για κολοσο οπου λάθη του στιλ εβαλα καταλαθος κινητο 9 ευρω απο bug ειναι και ακυρο και μπακαλιστικο.

και αφου εκανες που εκανες την πατατα και εχεις λεφτά με το τσουβαλι ας παρουν και 50 ατομα κινητο με 9 ευρω για να μαθεις αλλη φορά να μην κανεις λάθοι,δεν εγινε και τιποτα με τα δις που εχει.

Επεξ/σία από makis269
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα σου δινουν και λεφτά πίσω! 

-37,36€ Τρέξτε παιδιά! 😂

IMG_20200430_183712.jpg

Επεξ/σία από klainmein
  • Sad 1
Δημοσ.

Μήπως έχουν ακυρώσει τις πολύ μεγάλες παραγγελίες άνω των 2 συσκευών; Προσωπικά δεν μου ήρθε κάποιο μήνυμα (παρήγγειλα 2), ενώ σε φίλο που παρήγγειλε 4 του εστάλη μήνυμα για να προχωρήσει σε ακύρωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...