klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Lefteris235 είπε To Aliexpress είναι το Ebay των Κινέζων.... Ο καθένας βάζει ότι θέλει και όσο θέλει. Εδώ το πράγμα φωνάζει απάτη από μακρυά. Όσοι πληρώνεται με Paypal οκ, οι άλλοι καλή τύχη. Αν και έχουν υποτίθεται και αυτοί κάτι σαν το Ebay Buyer Protection. @matrix Νομίζω θα ήταν καλύτερο να κλειδωθεί το θέμα, να μην χάσει κόσμος τα λεφτά του τζάμπα και τρέχει Φίλε μου ό,τι νά'ναι γράφεις, συγγνώμη κιόλας. ΌΧι ότι θα έρθουν οπωσδήποτε, αλλά πήραμε από Official Store αν πρόσεξες. Αυτό που αναφέρει ο φίλος έχει βάση. Ολόκληρο template λάθος, πώς να μπήκε; Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από klainmein 1
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, klainmein είπε Φίλε μου ό,τι νά'ναι γράφεις, συγγνώμη κιόλας. ΌΧι ότι θα έρθουν, αλλά πήραμε από Official Store αν πρόσεξες. Αστο μην ασχολεισαι, οταν διαβαζεις τετοια σημαινει οτι ο αλλος δεν εχει ιδεα τι σημαινει Ali 2 1
Salvation81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Βρε σεις λεφτα δεν χανονται στο Aliexpress ξεχαστε το αυτο, 8 χρονια περιπου ψωνιζω απο εκει ποτε δεν εχασα σεντς κι εχουν τυχει διαφορα, ειναι απολυτα ασφαλες Οχι μονο δεν χανονται αλλα αν πχ εχεις παρει κατι που εκανε 20ε, εβαλες κουπονι και το πηρες 18ε στο refund θα παρεις 20ε (και ναι μου εχει τυχει).
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Salvation81 είπε Οχι μονο δεν χανονται αλλα αν πχ εχεις παρει κατι που εκανε 20ε, εβαλες κουπονι και το πηρες 18ε στο refund θα παρεις 20ε (και ναι μου εχει τυχει). Οχι αυτο δεν ισχυει με το κουπονι, επιστρεφουν μονο το ποσο που χρεωθηκε η καρτα σου, οχι χρηματα απο κουπονι, 100% αυτο που λεω, εχω παρει αμετρητα τετοια 1
vickjim Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Παιδιά έχει λήξει ή παιζει ακόμα ? Δε βγάζω άκρη ..
greengr21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, dim_plo είπε Καλή τύχη; Γιατί; Γνωρίζεις ότι η Alibaba λειτουργεί ως μεσάζων και δεν πρόκειται να αποδώσει κανένα απολύτως ποσό στον πωλητή αν εσύ (ως αγοραστής) δεν επιβεβαιώσεις την παραλαβή του προϊόντος; Καλό είναι να μη λέμε ό,τι μας κατέβει ρε παιδιά. αστο νομιζουν οτι ειναι κανενα σκρουτζομαγαζο το ali και θελουν να μας φανε το δεκαρικο... 2
eliac7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πρέπει να έχει λήξει έτσι; Γιατί το λίνκ απλώς με βγάζει Doogee Official Store Μόλις το είδα ότι έληξε. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από Instagram
dim_plo Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, Instagram είπε Πρέπει να έχει λήξει έτσι; Ναι, εδώ και αρκετές ώρες.
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ρε παιδια εχει ληξει διαβαστε λιγο πιο πισω, εδω ετοιμαζομαστε και για ακυρωσεις σιγα σιγα Εγραψα λιγο πιο πισω στο hotukdeals ηρθαν σε καποιους ηδη ακυρωσεις
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο HOTUKDEALS το βάλανε, δεν ειναι προς εμένα. Εμένα θα μου στείλουν καί τα 14. Και άλλα 5 δώρο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από klainmein
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, klainmein είπε Στο HOTUKDEALS το βάλανε, δεν ειναι προς εμένα. Το ιδιο ειναι σε λιγο θα ερθουν και σε μας..
Salvation81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, makhs5 είπε Οχι αυτο δεν ισχυει με το κουπονι, επιστρεφουν μονο το ποσο που χρεωθηκε η καρτα σου, οχι χρηματα απο κουπονι, 100% αυτο που λεω, εχω παρει αμετρητα τετοια Μου ετυχε προχθες γιαυτο στο λεω. Δεν θυμαμαι αν το κουπονι ηταν του Aliexpress η του ιδιου του Πωλητη. Οχι πως θα σωθει κανεις με 1-2ε αλλα οκ. 7 λεπτά πριν, klainmein είπε Στο HOTUKDEALS το βάλανε, δεν ειναι προς εμένα. Εμένα θα μου στείλουν καί τα 14. Και άλλα 5 δώρο. Σε εναν εστειλαν οτι θα του τα στειλουν και σε αλλον ακυρο; Θα πεσουν τα μονα αστερια συννεφο...
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, makhs5 είπε Το ιδιο ειναι σε λιγο θα ερθουν και σε μας.. Τα κινητά εννοεις φαντάζομαι...11 και σήμερα για shippment... 😁 ΥΓ Ξενέρωσα τη ζωή μου, είχε επιστροφή το pigogo στο ali κι εγώ τα παρήγγειλα από το κινητό και δεν το είδα... Θα έπαιρνα άλλα 2 δώρο με την επιστροφη... 🤣 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από klainmein
bromiaris Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 13 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Οχι μονο δεν χανονται αλλα αν πχ εχεις παρει κατι που εκανε 20ε, εβαλες κουπονι και το πηρες 18ε στο refund θα παρεις 20ε (και ναι μου εχει τυχει). Ούτε καν... 2 φορές μου έχουν ακυρώσει αγορά που είχα και κουπόνι και πότε δεν δόθηκαν περισσότερα χρήματα από αυτά που πλήρωσα...
Salvation81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μηπως κρατησε κανεις screenshot με το 95% που ειχε το template τους;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα