Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 599
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χθες εβαλα παραγγελια με καταθεση και μολις μου ηρθε mail οτι αλλαξαν οι τιμες! 🤣🤣🤣

μαλλον θελει να πληρωσω για ολο το insomnia 🤣🤣🤣

1547195807_Screenshot_2020-04-30MyAliExpressManageOrders.png.37a5b86022f83fb0624a87b47855bf11.png

Επεξ/σία από xristakits
  • Like 1
Δημοσ.

Aς κρατήσουν τα 48 ευρώ που έδωσα και ας μου στείλουν έστω ένα S90-S90C με το full bundle. Είμαι βολικός  άνθρωπος, δεν είμαι κάνας απαιτητικός!  :D

1 λεπτό πριν, xristakits είπε

χθες εβαλα παραγγελια με καταθεση και μολις μου ηρθε mail οτι αλλαξαν οι τιμες! 🤣🤣🤣

1547195807_Screenshot_2020-04-30MyAliExpressManageOrders.png.37a5b86022f83fb0624a87b47855bf11.png

9,5 χιλιάρικα για 2 S90; Πλάκα μας κάνουν; ούτε αυτή είναι η σωστή τιμή! :D

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xristakits είπε

μαλλον θελει να πληρωσω για ολο το insomnia 🤣🤣🤣

Σημασια εχει τι πληρωσες.. Το να πληρωσεις παραπανω δεν παιζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φάση μου θυμίζει την φουσκωτή βάρκα απτό eShop...εκεί αντί 270 ευρώ έδινα 30 για τρεις βάρκες..εδώ από 600 40..lol

Επεξ/σία από daPro
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, nikolaos13 είπε

2 παραγγελίες των 20 ευρώ με PayPal έκανα και όλα καλά... 

με Paypal στο Aliexpress? Μήπως παρέλαβες κιόλας ?  

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, klainmein είπε

Αυτοί ή 10€ θα τα δίνουν ή 10 χιλιάρικα... 🤣

Ειναι του υψους η του βαθους.. 🤣

Δημοσ.

εμένα πάντως τα 7 DOOGEE X60L που πήρα έχει μέσα θηκουλα και προστασίας οθονης οποτε δεν θα ξοδέψω τίποτα άλλο εκτός από τα 19 τυχερος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά, έχετε λάβει email επιβεβαίωσης των παραγγελιών σας;

Σε εμένα δεν έχει έρθει κάτι (ούτε στα spam). Η εφαρμογή μου δείχνει ότι όλα προχωρούν κανονικά, πάντως.

Έγινε επιβεβαίωση της αγοράς μου και πλέον είμαι στο στάδιο επεξεργασίας της παραγγελίας από τον πωλητή.

Επεξ/σία από dim_plo
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mpazoykas είπε

εμένα πάντως τα 7 DOOGEE X60L που πήρα έχει μέσα θηκουλα και προστασίας οθονης οποτε δεν θα ξοδέψω τίποτα άλλο εκτός από τα 19 τυχερος

εντυπωσεις να μας πεις αμα παραλαβεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα που παρήγγειλα 14, αν το έκανα και με fake ip με vpn κλπ, τότε είναι που θα με ψάχνουν για παρεμποριο... 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Παιδιά, έχετε λάβει email επιβεβαίωσης των παραγγελιών σας;

Σε εμένα δεν έχει έρθει κάτι (ούτε στα spam). Η εφαρμογή μου δείχνει ότι όλα προχωρούν κανονικά, πάντως.

Έγινε επιβεβαίωση της αγοράς μου και πλέον είμαι στο στάδιο επεξεργασίας της παραγγελίας από τον πωλητή.

Μου έχουν έρθει κανονικά e-mail παραγγελιών.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...