Dantε Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Φτου γμτ,το εχασα. Και ηθελα κινητο για τη γιαγια,το παππου,τα ανιψια,δωρο σε ενα φιλο που εχει γιορτη,ε ολο και κανας αλλος θα βγει στο fb που να χει γενεθλια
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, klainmein είπε Όχι!Δυστυχώς ή ευτυχώς - θα δείξει - πήρα 14...πήρα κανονικά 2 αρχικά και μετά πηγα να πάρω άλλο ένα πακέτο και έσκαγε η σελιδα στην πληρωμή... και προσπαθώντας προσπαθώντας... τελικά χρεώθηκα κανονικά και περασαν όλες οι παραγγελίες... τα 10 τα πήρα από λάθος... Ε στο τελος που διάβαζα εδωτα σχόλια ότι οκ δε χανεις λεφτά κλπ πηρα και αλλα 2 που μου ειχαν μείνει unpaid... 😁 Καλά εσύ το τερμάτισες. Θα πάρεις το βραβείο παθιασμένου καταναλωτή! :P 1
de_thymamai Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 10 λεπτά πριν, klainmein είπε Φίλε θα σου δώσω κι εγώ 1 δώρο, δεν θα έχω πού να τα βάλω! 14 τον αριθμό! 😂 Ευχαριστώ φίλε.Βασίζομαι πάνω σου. Είσαι και από Θεσσαλονίκη. Μια χαρά...
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, klainmein είπε Όχι!Δυστυχώς ή ευτυχώς - θα δείξει - πήρα 14...πήρα κανονικά 2 αρχικά και μετά πηγα να πάρω άλλο ένα πακέτο και έσκαγε η σελιδα στην πληρωμή... και προσπαθώντας προσπαθώντας... τελικά χρεώθηκα κανονικά και περασαν όλες οι παραγγελίες... τα 10 τα πήρα από λάθος... Ε στο τελος που διάβαζα εδωτα σχόλια ότι οκ δε χανεις λεφτά κλπ πηρα και αλλα 2 που μου ειχαν μείνει unpaid... 😁 Καλα... Αν λεμε αν γινει το τρελο και τα στειλουν να δουμε με το τελωνειο ειδικα εσυ πως θα ξεμπλεξεις.. Θα λενε κανεις εμποριο στανταρ με τοσα κομματια 1
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, Dantε είπε Φτου γμτ,το εχασα. Και ηθελα κινητο για τη γιαγια,το παππου,τα ανιψια,δωρο σε ενα φιλο που εχει γιορτη,ε ολο και κανας αλλος θα βγει στο fb που να χει γενεθλια Εμ αυτά παθαίνεις όταν πας νανάκια νωρίς! :D
Tasosp22 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Κανένα αξεσουάρ πήρατε ή θα τα κλαίτε αν πάθουν κάτι?
manouras2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, makhs5 είπε Καλα... Αν λεμε αν γινει το τρελο και τα στειλουν να δουμε με το τελωνειο ειδικα εσυ πως θα ξεμπλεξεις.. Θα λενε κανεις εμποριο στανταρ με τοσα κομματια Δύο δύο τα παράγγειλε οπότε κανένα θέμα...
valkon Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλά να πάθω που επέλεξα να δω wrestlemania 13 αντί να μπω ινσομνια στις 12. 1
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε Κανένα αξεσουάρ πήρατε ή θα τα κλαίτε αν πάθουν κάτι? 4 με απ' όλα πήρα εγώ! Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από lionheart75
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Καλά εσύ το τερμάτισες. Θα πάρεις το βραβείο παθιασμένου καταναλωτή! Ναι, αυτό περίμενα για να με χαρακτηρισουν έτσι... Είχα πόση ώρα στην τουαλέτα μέσα - εκείνη την ώρα το είδα τί να κάνω - και βγαίνω και μου λεει η γυναίκα μου: "Καλά τι κάνεις τόση ώρα, μέσα έπεσες;" και της λέω "Όχι, απλά μαλλον αγόρασα 12 κινητά" 😂 ΥΓ Σήμερα παραλαμβάνω και το asus tuf με τα 661 της προσφοράς προ μηνός από techstores. Θα πω ότι πήγε από κορονοϊο η γυναίκα μου, ενημερώστε τον Τσιοδρα για το απόγευμα. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από klainmein
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, klainmein είπε Ναι, αυτό περίμενα για να με χαρακτηρισουν έτσι... Είχα πόση ώρα στην τουαλέτα μέσα - εκείνη την ώρα το είδα τί να κάνω - και βγαίνω και μου λεει η γυναίκα μου: "Καλά τι κάνεις τόση ώρα, μέσα έπεσες;" και της λέω "Όχι, απλά μαλλον αγόρασα 12 κινητά" 😂 Θεός! χειρότερος και από μένα! χαχαχα
SoraKH Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Το aliexpress μετα απο ενα διαστημα που ο πωλητης δεν εχει στειλει το δεμα, ακυρωνει μονο του την παραγγελια κ σου επιστρεφει τα χρηματα πισω. Σε περιπτωση που δεν τα στειλουν πιο νωρις πισω, το refund θα γινει σε 11 μερες.
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, SoraKH είπε Το aliexpress μετα απο ενα διαστημα που ο πωλητης δεν εχει στειλει το δεμα, ακυρωνει μονο του την παραγγελια κ σου επιστρεφει τα χρηματα πισω. Σε περιπτωση που δεν τα στειλουν πιο νωρις πισω, το refund θα γινει σε 11 μερες. Γι αυτο υπαρχει και το Extended Processing Time..
ambercombie Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Doogee κινητα παιδια εγγυηση 🤣🤣😆 Συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα. Εγω δεν πηρα κανενα. Μακαρι οσοι παραγγειλατε να παραλαβετε Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από ambercombie
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Για 9 ευρω που εδωσα θα το τραβηξω κανα διμηνο μηπως τυχον βαρεθουν και τα στειλουν..🤣 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα