Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτου γμτ,το εχασα.

Και ηθελα κινητο για τη γιαγια,το παππου,τα ανιψια,δωρο σε ενα φιλο που εχει γιορτη,ε ολο και κανας αλλος θα βγει στο fb που να χει γενεθλια :lol:

• Απαντ. 599
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, klainmein είπε

Όχι!Δυστυχώς ή ευτυχώς - θα δείξει - πήρα 14...πήρα κανονικά 2 αρχικά και μετά πηγα να πάρω άλλο ένα πακέτο και έσκαγε η σελιδα στην πληρωμή... και προσπαθώντας προσπαθώντας... τελικά χρεώθηκα κανονικά και περασαν όλες οι παραγγελίες... 

τα 10 τα πήρα από λάθος... Ε στο τελος που διάβαζα εδωτα σχόλια ότι οκ δε χανεις λεφτά κλπ πηρα και αλλα 2 που μου ειχαν μείνει unpaid... 😁

Καλά εσύ το τερμάτισες. Θα πάρεις το βραβείο παθιασμένου καταναλωτή! :P

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, klainmein είπε

Φίλε θα σου δώσω κι εγώ 1 δώρο, δεν θα έχω πού να τα βάλω! 14 τον αριθμό! 😂 

Ευχαριστώ φίλε.Βασίζομαι πάνω σου.

Είσαι και από Θεσσαλονίκη. Μια χαρά...

Δημοσ.

Όχι!Δυστυχώς ή ευτυχώς - θα δείξει - πήρα 14...πήρα κανονικά 2 αρχικά και μετά πηγα να πάρω άλλο ένα πακέτο και έσκαγε η σελιδα στην πληρωμή... και προσπαθώντας προσπαθώντας... τελικά χρεώθηκα κανονικά και περασαν όλες οι παραγγελίες... 

τα 10 τα πήρα από λάθος... Ε στο τελος που διάβαζα εδωτα σχόλια ότι οκ δε χανεις λεφτά κλπ πηρα και αλλα 2 που μου ειχαν μείνει unpaid... 😁

Καλα... Αν λεμε αν γινει το τρελο και τα στειλουν να δουμε με το τελωνειο ειδικα εσυ πως θα ξεμπλεξεις.. Θα λενε κανεις εμποριο στανταρ με τοσα κομματια

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Φτου γμτ,το εχασα.

Και ηθελα κινητο για τη γιαγια,το παππου,τα ανιψια,δωρο σε ενα φιλο που εχει γιορτη,ε ολο και κανας αλλος θα βγει στο fb που να χει γενεθλια :lol:

Εμ αυτά παθαίνεις όταν πας νανάκια νωρίς! :D

Δημοσ.
Μόλις τώρα, makhs5 είπε

Καλα... Αν λεμε αν γινει το τρελο και τα στειλουν να δουμε με το τελωνειο ειδικα εσυ πως θα ξεμπλεξεις.. Θα λενε κανεις εμποριο στανταρ με τοσα κομματια

Δύο δύο τα παράγγειλε οπότε κανένα θέμα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Tasosp22 είπε

Κανένα αξεσουάρ πήρατε ή θα τα κλαίτε αν πάθουν κάτι? 

4 με απ' όλα πήρα εγώ! :P

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Καλά εσύ το τερμάτισες. Θα πάρεις το βραβείο παθιασμένου καταναλωτή! :P

Ναι, αυτό περίμενα για να με χαρακτηρισουν έτσι... 

Είχα πόση ώρα στην τουαλέτα μέσα - εκείνη την ώρα το είδα τί να κάνω - και βγαίνω και μου λεει η γυναίκα μου: "Καλά τι κάνεις τόση ώρα, μέσα έπεσες;" και της λέω "Όχι, απλά μαλλον αγόρασα 12 κινητά" 😂

ΥΓ Σήμερα παραλαμβάνω και το asus tuf με τα 661 της προσφοράς προ μηνός από techstores. Θα πω ότι πήγε από κορονοϊο η γυναίκα μου, ενημερώστε τον Τσιοδρα για το απόγευμα. 

Επεξ/σία από klainmein
Δημοσ.

Ναι, αυτό περίμενα για να με χαρακτηρισουν έτσι... 

Είχα πόση ώρα στην τουαλέτα μέσα - εκείνη την ώρα το είδα τί να κάνω - και βγαίνω και μου λεει η γυναίκα μου: "Καλά τι κάνεις τόση ώρα, μέσα έπεσες;" και της λέω "Όχι, απλά μαλλον αγόρασα 12 κινητά" 😂

Θεός! χειρότερος και από μένα! χαχαχα

Δημοσ.

Το aliexpress μετα απο ενα διαστημα που ο πωλητης δεν εχει στειλει το δεμα, ακυρωνει μονο του την παραγγελια κ σου επιστρεφει τα χρηματα πισω. Σε περιπτωση που δεν τα στειλουν πιο νωρις πισω, το refund θα γινει σε 11 μερες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SoraKH είπε

Το aliexpress μετα απο ενα διαστημα που ο πωλητης δεν εχει στειλει το δεμα, ακυρωνει μονο του την παραγγελια κ σου επιστρεφει τα χρηματα πισω. Σε περιπτωση που δεν τα στειλουν πιο νωρις πισω, το refund θα γινει σε 11 μερες. 

Γι αυτο υπαρχει και το Extended Processing Time.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Doogee κινητα παιδια εγγυηση 🤣🤣😆 Συγνωμη αλλα δεν κρατηθηκα. Εγω δεν πηρα κανενα. Μακαρι οσοι παραγγειλατε να παραλαβετε

Επεξ/σία από ambercombie
Δημοσ.

Για 9 ευρω που εδωσα θα το τραβηξω κανα διμηνο μηπως τυχον βαρεθουν και τα στειλουν..🤣

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...