kakofonixx Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 10 ώρες πριν, dimos15 είπε Μoλις δωσατε δανειο με 0% επιτοκιο στο ali αυτό ακριβώς που λέει ο dimos15 θυμίζει παλιότερη περίπτωση που τρέχαμε να αγουράσουμε backpack με $1.90 και φυσικά φάγαμε άκυρο μετά από λίγες μέρες
Salvation81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μόλις τώρα, kakofonixx είπε αυτό ακριβώς που λέει ο dimos15 θυμίζει παλιότερη περίπτωση που τρέχαμε να αγουράσουμε backpack με $1.90 και φυσικά φάγαμε άκυρο μετά από λίγες μέρες Εδω κανουμε bailout τις τραπεζες μας καθε τρεις και λιγο (και χωρις να μας τα δινουν πισω οσα δινουμε) και σαν ευχαριστω μας τρεχουν ακομα περισσοτερο, ας δωσουμε και τιποτα στο Aliexpress που μας εχει φτιαξει τοσα χρονια, χαλαλι. 2
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, kakofonixx είπε αυτό ακριβώς που λέει ο dimos15 θυμίζει παλιότερη περίπτωση που τρέχαμε να αγουράσουμε backpack με $1.90 και φυσικά φάγαμε άκυρο μετά από λίγες μέρες Ναι ειχα παραγγειλει κι εγω τοτε, αν και υπαρχει μια μικρη διαφορα, εκεινος ηταν ενας απλος μικρος πωλητης, ενω εδω μιλαμε για μια μεγαλη εταιρια, (σε σχεση μ αυτον παντα)
greengr21 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kakofonixx είπε αυτό ακριβώς που λέει ο dimos15 θυμίζει παλιότερη περίπτωση που τρέχαμε να αγουράσουμε backpack με $1.90 και φυσικά φάγαμε άκυρο μετά από λίγες μέρες ναι φιλε το ali περιμενει τους insomniacs και το doogee official store να παρει "δανειο" με 0%επιτοκιο χαχα Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από greengr21 1
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Νικόλα, θα είσαι ο best TS ever των προσφορών του insomnia αν μας κάτσει! Μέχρι και βραβείο θα πρέπει να σου δωθεί! :D :P 2
kakofonixx Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε Νικόλα, θα είσαι ο best TS ever των προσφορών του insomnia αν μας κάτσει! Μέχρι και βραβείο θα πρέπει να σου δωθεί! τιμής ένεκεν ένα από τα τηλέφωνα που θα σας έρθουν! 🙃🙃 3
easyriderktm Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Νικόλα, θα είσαι ο best TS ever των προσφορών του insomnia αν μας κάτσει! Μέχρι και βραβείο θα πρέπει να σου δωθεί! Το 10% των κερδών επί των μεταπωλησεων DOOGEE στις αγγελίες! 🤣 Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από easyriderktm 1
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 21 λεπτά πριν, de_thymamai είπε Παιδιά καλημέρα. Επειδή δεν πρόλαβα την προσφορά, όποιος παραλάβει και δεν τα θέλει ας επικοινωνήσει μαζί μου. Ενδιαφέρομαι για ένα Doogee. Ευχαριστώ. Φίλε θα σου δώσω κι εγώ 1 δώρο, δεν θα έχω πού να τα βάλω! 14 τον αριθμό! 😂 1
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 3 λεπτά πριν, klainmein είπε Φίλε θα σου δώσω κι εγώ 1 δώρο, δεν θα έχω πού να τα βάλω! 14 τον αριθμό! 😂 Ρε τρελε 14 πηρες η πλακα κανεις?
efo355 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Κατα πάσα πιθανότητα χρειάστηκε ρευστότητα η Doogee άμεσα.....
nvel Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, greengr21 είπε ναι φιλε το ali περιμενει τους insomniacs και το doogee official store να παρει "δανειο" με 0%επιτοκιο χαχα σωστά, αφού η προσφορά ήταν αποκλειστικά για τα μέλη του insomnia
daPro Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Αν ήταν λάθος τιμή δεν θα έστελναν κάποιο εμαιλ κ καλά σορυ κάναμε λάθος..δέχτηκε κάποιος τέτοιο μαιλ?
manouras2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, efo355 είπε Κατα πάσα πιθανότητα χρειάστηκε ρευστότητα η Doogee άμεσα..... Απ' όσο ξέρω το Ali θα της δώσει λεφτά όταν παραλαβουμε,δηλαδή ποτέ. Άρα δεν παίζει αυτό το σεναριο 1
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, efo355 είπε Κατα πάσα πιθανότητα χρειάστηκε ρευστότητα η Doogee άμεσα..... Αυτό θα είναι ιδανικό σενάριο. Ας περιμένουμε και μήνα για να σταλούν δεν χαλάει κανένα νομίζω. Μόλις τώρα, daPro είπε Αν ήταν λάθος τιμή δεν θα έστελναν κάποιο εμαιλ κ καλά σορυ κάναμε λάθος..δέχτηκε κάποιος τέτοιο μαιλ? Όχι
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, makhs5 είπε Ρε τρελε 14 πηρες η πλακα κανεις? Όχι!Δυστυχώς ή ευτυχώς - θα δείξει - πήρα 14...πήρα κανονικά 2 αρχικά και μετά πηγα να πάρω άλλο ένα πακέτο και έσκαγε η σελιδα στην πληρωμή... και προσπαθώντας προσπαθώντας... τελικά χρεώθηκα κανονικά και περασαν όλες οι παραγγελίες... τα 10 τα πήρα από λάθος... Ε στο τελος που διάβαζα εδωτα σχόλια ότι οκ δε χανεις λεφτά κλπ πηρα και αλλα 2 που μου ειχαν μείνει unpaid... 😁 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα