mtriandros Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ. Το τελωνείο μπορεί να χρησιμοποιεί κατά το δοκούν την “πραγματική άξια¨ προϊόντων στους υπολογισμούς φόρων και δασμών, αρα πιθανόν να υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ επιβάρυνση ...
makhs5 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Κοιταξτε τι εστειλαν σε εναν αγοραστη στο hotukdeals : "Dear friends. First of all, congratulations on grabbing the special fan price of DOOGEE X95. This price is limited to our fans. thank you very much. For this new product. Sales are very hot. Currently in pre-sale state, all orders will be shipped in the order of payment, and it is expected to be sent one after another in mid-to-late May. For a better user experience, we also gave away a mobile phone case for free. Orders need to be queued for production and need to wait. If you cannot meet your order needs, you can choose “other reasons” to cancel the order. We will agree to your application within 72 hours, thank you for your support and understanding. (PS: Please cherish the fan price you enjoy, this price is the only one, please consider clearly)" Βρε λετε να κανουν το κουφο και να τα στειλουν η μας δουλευουν? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από makhs5
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ε ρε γλεντιααα! Αυτό το έστειλαν από την Doogee σε αγοραστή ή από το ukhotdeals? Αν γίνει, μιλάμε θα νιώθω ότι έσκισα το... 95% των Κινέζων με doogee style! 😂
CyberMarco Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Λοιπό, καλημέρα από μένα. Καταρχάς, thanks TS. Αφού έκανα και εγώ μια παραγγελία περίπου στις 02:00 για δύο κινητά Ν20 στα 9,19€, μου ήρθε κανονικά email επιβεβαίωσης της πληρωμής, αγορά με χρεωστική Εθνικής. Μετά από ~10 λεπτά λαμβάνω άλλο email, με διαφορετικό order No. που μου λέει να προχωρήσω με την πληρωμή για να συνεχιστεί η παραγγελία. Πρόκειται για το S90 και S90C, που είχα βάλει στο καλάθι αλλά δεν ολοκλήρωσα ποτέ την διαδικασία παραγγελίας. Στις 08:10 έρχονται άλλα δύο email για την παραγγελία με το S90 και S90C που λέει πως ο πωλητής διόρθωσε την τιμή της παραγγελίας. Μάλιστα... Μπαίνω να δω τις παραγγελίες μου στο Ali και βλέπω πως η τιμή στην παραγγελία των Ν20 παραμένει ίδια και συνεχίζει κανονικά η επεξεργασία και αποστολή. Το περίεργο είναι στην παραγγελία με τα S90 και S90C... What phase? 🤨🤨🤨
aspirini Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Εγω δοκιμασα μλις τωρα και δεν μου δινει την εκπτωση 95% αλλα κατι 2-3 δολλαρια εκπτωση. 1
nikolaos13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, mtriandros είπε ΠΡΟΣΟΧΗ. ΠΡΟΣΟΧΗ. Το τελωνείο μπορεί να χρησιμοποιεί κατά το δοκούν την “πραγματική άξια¨ προϊόντων στους υπολογισμούς φόρων και δασμών, αρα πιθανόν να υπάρχει ΜΕΓΑΛΗ επιβάρυνση ... Παίζει να γίνει κάτι τέτοιο;;;;
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, nikolaos13 είπε Παίζει να γίνει κάτι τέτοιο;;;; Εγώ θεωρώ με την καμία. Αυτά ίσχυαν παλιά και ο καθείς τελώνης βάραγε όσο ήθελε. Πλέον η ΓΕΤΑ σου ζητά αποδεικτικό του transaction και πληρώνεις αυτό που πρέπει να πληρώσεις. Το γράψαμε και νωρίτερα. 1
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Κατ'αρχάς δεν υπάρχουν δασμοί γιατί είναι κάτω των 150€. Κατά δεύτερον ισχύει αυτό που λέει ο lionheart, δεν μπορεί το κράτος να σου επιβάλλει φορολογία και μάλιστα να είναι παραπάνω από το ποσό που επίσημα ξοδέψεις. Δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό.
asdfnikos Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 17 λεπτά πριν, CyberMarco είπε Λοιπό, καλημέρα από μένα. Καταρχάς, thanks TS. Αφού έκανα και εγώ μια παραγγελία περίπου στις 02:00 για δύο κινητά Ν20 στα 9,19€, μου ήρθε κανονικά email επιβεβαίωσης της πληρωμής, αγορά με χρεωστική Εθνικής. Μετά από ~10 λεπτά λαμβάνω άλλο email, με διαφορετικό order No. που μου λέει να προχωρήσω με την πληρωμή για να συνεχιστεί η παραγγελία. Πρόκειται για το S90 και S90C, που είχα βάλει στο καλάθι αλλά δεν ολοκλήρωσα ποτέ την διαδικασία παραγγελίας. Στις 08:10 έρχονται άλλα δύο email για την παραγγελία με το S90 και S90C που λέει πως ο πωλητής διόρθωσε την τιμή της παραγγελίας. Μάλιστα... Μπαίνω να δω τις παραγγελίες μου στο Ali και βλέπω πως η τιμή στην παραγγελία των Ν20 παραμένει ίδια και συνεχίζει κανονικά η επεξεργασία και αποστολή. Το περίεργο είναι στην παραγγελία με τα S90 και S90C... What phase? 🤨🤨🤨 Ο Κινέζος τρελάθηκε που τρελάθηκε πάτησε τυχαία νούμερα στο numpad για να την ακυρώσεις μόνος σου 🤣
nikolaos13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Μου έχουν μείνει σε αναμονή πληρωμής αυτές οι 3 παραγγελίες. Υπάρχει τρόπος να τις δώσω σε κάποιον που ενδιαφέρεται ακόμα και από εδώ μέσα; Μπορώ να αλλάξω την διεύθυνση αποστολής σε αυτό το στάδιο;
klainmein Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Ρεεε είσαι τρελός ρεεε;; Χτύπησέ τα! 😁 Αστειεύομαι φυσικά.
metaxamoto Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Καλημέρα παιδιά. δεν φαίνεται πουθενά αυτό το 95% που λετε τώρα. δεν προλαβαμε μαλλον?
PETROS13 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 50 λεπτά πριν, CyberMarco είπε Λοιπό, καλημέρα από μένα. Καταρχάς, thanks TS. Αφού έκανα και εγώ μια παραγγελία περίπου στις 02:00 για δύο κινητά Ν20 στα 9,19€, μου ήρθε κανονικά email επιβεβαίωσης της πληρωμής, αγορά με χρεωστική Εθνικής. Μετά από ~10 λεπτά λαμβάνω άλλο email, με διαφορετικό order No. που μου λέει να προχωρήσω με την πληρωμή για να συνεχιστεί η παραγγελία. Πρόκειται για το S90 και S90C, που είχα βάλει στο καλάθι αλλά δεν ολοκλήρωσα ποτέ την διαδικασία παραγγελίας. Στις 08:10 έρχονται άλλα δύο email για την παραγγελία με το S90 και S90C που λέει πως ο πωλητής διόρθωσε την τιμή της παραγγελίας. Μάλιστα... Μπαίνω να δω τις παραγγελίες μου στο Ali και βλέπω πως η τιμή στην παραγγελία των Ν20 παραμένει ίδια και συνεχίζει κανονικά η επεξεργασία και αποστολή. Το περίεργο είναι στην παραγγελία με τα S90 και S90C... What phase? 🤨🤨🤨 Αχ όταν παρήγγειλα από βιασύνη δεν έβαλα το πιο ακριβό κινητό.. Κρίμα.. Πάντως.. Έχω την αίσθηση πως ξεστοκαρουν τα παλιά..
spy94 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δεν πάτησα καν το λινκ να δω τι υποτίθεται πως έχει.Δεν στέκει με τίποτα, δηλαδή δεν μπορεί να ξεστοκαρει στο 95%.Αν τα έβαζε 50-60% δεν θα έφευγαν?Βλέπω σκατε να παραγγείλετε δεκάδες συσκευές,ούτε το πεταμένο χρόνο μου δεν δίνω.Οντως λεφτά δεν θα χαθούν αλλά μπράβο αισιόδοξια μερικοί... Επειδή το 90% τα θέλετε για μεταπώληση επίσης, πιστεύετε ότι και αυτοί οι λίγοι που θα ενδιαφερθούν να τα πάρουν απο εσάς θα κοστολογηθουν ας πούμε -20% από την "κανονική" τους τιμή? Για χαβαλε και μόνο γιατί ξεκάθαρα δεν παίζει να έρθουν θα ζητήσω από την διαχείριση ξεχωριστή κατηγορία για σφραγισμένα doogee 3 1
lionheart75 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 18 λεπτά πριν, spy94 είπε Δεν πάτησα καν το λινκ να δω τι υποτίθεται πως έχει.Δεν στέκει με τίποτα, δηλαδή δεν μπορεί να ξεστοκαρει στο 95%.Αν τα έβαζε 50-60% δεν θα έφευγαν?Βλέπω σκατε να παραγγείλετε δεκάδες συσκευές,ούτε το πεταμένο χρόνο μου δεν δίνω.Οντως λεφτά δεν θα χαθούν αλλά μπράβο αισιόδοξια μερικοί... Επειδή το 90% τα θέλετε για μεταπώληση επίσης, πιστεύετε ότι και αυτοί οι λίγοι που θα ενδιαφερθούν να τα πάρουν απο εσάς θα κοστολογηθουν ας πούμε -20% από την "κανονική" τους τιμή? Για χαβαλε και μόνο γιατί ξεκάθαρα δεν παίζει να έρθουν θα ζητήσω από την διαχείριση ξεχωριστή κατηγορία για σφραγισμένα doogee Eντάξει και εγώ δεν πιστεύω ότι θα τα στείλουν. Θεωρώ αδύνατο να καλύψουν τόσες εκατοντάδες παραγγελίες στο 5-10% της πραγματικής τιμής. Εγώ προσωπικά το έκανα για τη φάση και στην περίπτωση που γίνει κάνα θαύμα και τσιμπήσουμε κανένα δωράκι ή κάποια αντιπροσφορά. Λεφτά δεν θα χάσουμε άλλωστε. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από matrixxx,
0 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα