Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 599
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 minutes ago, Zengar Zombolt said:

Παρήγγειλα2 C90C modular
ποιο πολύ για την φάση modular 
ειναι κατι διαφορετικο...
ίσως αντικαταστήσει το Redmi note 4 μου γιατι τα 3/32gb δεν ειναι πια αρκετα 

Ντάξει...παράνοια.

Καλή αναβάθμιση αδερφέ.

Θα επισημάνω πως βάλατε πολύ κόσμο σε μια αχρείαστη διαδικασία,ακύρωσης και μεταφοράς χρημάτων για κάτι που ξέρατε πως δεν ισχύει.Χαμενος ο πεπερασμένος χρόνος,για το τίποτα.

Συγχαρητήρια ανθρωπότητα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη η αγαπητη revolut αργουσε να εγκρινει τα στοιχεια μου και οποτε εβαλα την κανονικη καρτα μου. Ειμαστε ασφαλεις απο το aliexress?

Επεξ/σία από dimosss
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimosss είπε

Επειδη η αγαπητη revolut αργουσε να εγκρινει τα στοιχεια μου και οποτε εβαλα την κανονικη καρτα μου. Ειμαστε ασφαλεις απο το aliexress?

Είναι ασφαλές απ'ό,τι διαβάζεται στο forum, και σε περίπτωση dispute. Είναι το ebay της Ασίας. Προσωπικά δε μου έχει χρειαστεί να το μάθω

'Εκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος. Η σελίδα της doogee σφύζει αποθέματος, το οποίο προφανώς πλέον δε δίνεται με 95% έκπτωση στα 2+ τεμάχια.

Καλή μας ξεκούραση, καλές ακυρώσεις

Επεξ/σία από giannis_al
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, dimosss είπε

Ωχ ωχ ωχ ....

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dimosss είπε

Μια χαρά ασφαλής είσαι. 

• Like 2
Δημοσ.

Αν παραλάβουμε (που ΔΕΝ) θα ανοίξουμε όλοι εδώ στο forum μια ομόρρυθμη να τα πουλήσουμε 🤣

Δημοσ.

Φτου γαμώτο δεν την πρόλαβα.Αν σας έρθουν έχει να γίνει πανηγύρι εδώ μέσα,στη κυριολεξία όμως.Θα βγάλετε ιντερνετικό πάγκο με τα doggee κινητά σας 

Δημοσ.

Αρνητική στο skroutz μην ξεχάσετε και καταγγελία στο ΣτΚ μαζί με απειλή για μήνυση.

Δημοσ.

Καλή τύχη στην παραλαβή. 99.9% θα πέσει ακύρωση αφού πρώτα κρατήσουν τα λεφτά σας μερικές μέρες ίσως και εβδομάδα. 

Μου έχει τύχει να μου ακυρώνουν λόγω μια μικρής έκπτωσης νέου χρήστη - 2.5 ευρώ και να μου λένε ξανακάνει τη παραγγελία χωρίς έκπτωση εδώ θα κολλήσουν; 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...