mynam3 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Ψάχνω φορτιστή που να φορτίζει μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ προς το παρόν. Για τις 9v, τις "πλακέ" θα κοιτάξω αργότερα . Προς το παρόν θέλω για τέτοιο μέγεθος, που να κρατάνε σε επίπονη χρήση διότι ο πιτσιρίκος τις χρησιμοποιεί δίχως αύριο και αρχίζει να κρίνεται ασύμφορο. Τι προτάσεις υπάρχουν από Ελλάδα, για φορτιστή και μπαταρίες ΑΑ και ΑΑΑ; Εάν κατάλαβα καλά υπάρχουν κι άλλες μπαταρίες για τηλεκοντρόλ κι άλλες για πιο επίπονη χρήση.
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Εγώ έχω έναν energizer fast charger που φορτίζει ΑΑ και ΑΑΑ και αρκετά γρήγορα.
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Φορτιστή και στα ΙΚΕΑ. Μπαταρίες επίσης, αλλά δεν θυμάμαι πόσα mAh.
ronnie79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 AA,AAA δες eneloop https://www.e-shop.gr/panasonic-eneloop-bk-3mcce-aa-1900mah-4tem-p-ANA.NLP0264 Υπάρχουν και οι μαύρες με περισσότερα mha αλλά με λιγότερους κύκλους φόρτισης Φορτιστές nitecore, xtar
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα