siller13 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Kαλησπερα παιδια υπαρχει καποιος που εχει το Hellas navigator η το Athens navigator και μπορει να μου το στειλει η να μου πει απο που μπορω να το κατεβασω; Ευχαριστω εκ των προτερων!
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Άμα το έχει κάποιος, ειδικά το παλιό που είχε κάποτε τα στοιχεία από τους αριθμούς κυκλοφορίας , θα είμαι πραγματικά ευγνώμον.
tarantules Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Τι θέλετε να το κάνετε αφού ούτως ή άλλως οι πινακίδες πλέον είναι τόσο παλιές που το 99% εξ αυτών δεν ισχύουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, tarantules είπε Τι θέλετε να το κάνετε αφού ούτως ή άλλως οι πινακίδες πλέον είναι τόσο παλιές που το 99% εξ αυτών δεν ισχύουν. Ναι το ξέρω αυτό.. καθαρά για ιστορικούς και κάποιους συναισθηματικούς λόγους
tarantules Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zernex201 είπε Ναι το ξέρω αυτό.. καθαρά για ιστορικούς και κάποιους συναισθηματικούς λόγους Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.... Και τα 2 τα έχω κάπου ξεχασμένα σε παλιά CD αλλά ποιος κάθεται να ασχοληθεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, tarantules είπε Δεν νομίζω να είναι αυτός ο λόγος.... Και τα 2 τα έχω κάπου ξεχασμένα σε παλιά CD αλλά ποιος κάθεται να ασχοληθεί. Ε αλλιώς τι να τα κάνω του 2000. Όπως είπες κιόλας έχουν καταργηθεί όλα αυτά. Άσε που δεν είναι παράνομο, αφού τα έδιναν με την εφημερίδα κάποτε. Αν κάνεις το κόπο πάντως θα σου είμαι υπόχρεος.
tarantules Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Δημοσ. 1 Μαΐου 2020 Μπα.Είναι πάρα πολλά σε στοίβες και δεν έχω το χρόνο να ασχοληθώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα