Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε Τάκη από ποιο κατάστημα είναι αυτά? Επίσης μπορώ να βάλω κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών με λίγα επιπλέον λεφτά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Mad20 είπε

Φίλε Τάκη από ποιο κατάστημα είναι αυτά? Επίσης μπορώ να βάλω κάποια καλύτερη κάρτα γραφικών με λίγα επιπλέον λεφτά?

Ναι την 580 αντί την 570 υποθέτω. Αυτά που σου πρότειναν ο @xristakos95, αλλά και ο @adtakhs, που πιστεύω είναι πολύ καλό σύστημα σε αυτά τα λεφτά, είναι από digital master με δωρεάν στήσιμο . Το κατάστημα είναι Κρήτη βεβαια οπότε υπολόγισε κ με τα μεταφορικά από που σε συμφέρει. 

Επεξ/σία από Geothekiller
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, xristakos95 είπε

Ηδη απο 500 που ηταν αρχικα το budget εχει φτασει στα 600 μαζι με περιφεριακα. Πες μας ποσο μπορεις να φτασεις ?

Μέχρι εκεί φίλε. Εννοούσα αν υπάρχει κάποια ελαφρώς καλύτερη κάρτα γραφικών με 20-30 ευρώ το πολύ παραπάνω όχι καμία τρελή διαφορά. 

Δημοσ.

Μια χαρα εισαι με αυτα που σου προτειναμε.Ειτε πας με το δικο μου απτο visionstudio ειτε με του adtakhs απο digital-master.Σαν προσφορα ειναι καλυτερη στο digital-master αλλα επειδη προσπαθουσα να συννενοηθω σε μειλ για ενα συστημα που ηθελα να παραγγειλω και απαντουσαν καθε 2 μερες μετα απο 3 φορες επαναληψη του μειλ, εγω δεν το προτεινω τοσο αυτο το μαγαζι.

Δημοσ.

Διαβάζοντας διάφορα χθες κάπου είδα ότι οι κάρτες Nvidia είναι καλύτερες για streaming. Ισχύει? Κι αν είναι μπορώ να φτιάξω αντίστοιχο σύστημα με Nvidia ή θα πέσει πολύ η απόδοσή μου?

Δημοσ.

Το build που πρότειναν τα παιδιά είναι ΥΠΕΡτίμιο και θα παίζεις απροβλημάτιστα σχεδόν τα πάντα σε 1080p. Δε θα άλλαζα κάτι. Ειδικά τώρα που έχει εκτοξευθεί και η τιμή της 580, δεν έχεις πολλές επιλογές για κάρτα γραφικών.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xristakos95 είπε

Θες να κανεις και streaming τωρα με pc  500 ευρω? Ενταξει φτανει το τρολλ...

Δεν έχω ιδέα τι απαιτήσεις έχει το στριμινγκ φίλε εγώ τόσο καιρό έπαιζα απο κονσόλα και στρίμαρα κιόλας από το PS4 που και που. Για casual streaming μιλάμε δεν σκοπεύω να το κάνω επάγγελμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Mad20 είπε

Δεν έχω ιδέα τι απαιτήσεις έχει το στριμινγκ φίλε εγώ τόσο καιρό έπαιζα απο κονσόλα και στρίμαρα κιόλας από το PS4 που και που. Για casual streaming μιλάμε δεν σκοπεύω να το κάνω επάγγελμα. 

2 ώρες πριν, Mad20 είπε

Διαβάζοντας διάφορα χθες κάπου είδα ότι οι κάρτες Nvidia είναι καλύτερες για streaming. Ισχύει? Κι αν είναι μπορώ να φτιάξω αντίστοιχο σύστημα με Nvidia ή θα πέσει πολύ η απόδοσή μου?

Περίμενε, επανέρχομαι με νέα πρόταση.

Να δω αν βγαίνει κιόλας.

Λοιπόν στριμινγκ μπορεις να κάνεις και με τον συνδυασμό που σου έχει δοθεί παραπάνω. 

Αν όμως ψάχνεις το απόλυτο σε ένα πολύ σφικτό budget τότε θες γύρω στα 650€ .

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, adtakhs είπε

Περίμενε, επανέρχομαι με νέα πρόταση.

Να δω αν βγαίνει κιόλας.

Λοιπόν στριμινγκ μπορεις να κάνεις και με τον συνδυασμό που σου έχει δοθεί παραπάνω. 

Αν όμως ψάχνεις το απόλυτο σε ένα πολύ σφικτό budget τότε θες γύρω στα 650€ .

Δηλαδή μαζί με πληκτρολόγιο-ποντίκι γύρω στα 700. Δεν παίζει να ανέβω τόσο εκτός κι αν περιμένω κανένα δίμηνο... 

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για το χρόνο σας!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Mad20 είπε

Δηλαδή μαζί με πληκτρολόγιο-ποντίκι γύρω στα 700. Δεν παίζει να ανέβω τόσο εκτός κι αν περιμένω κανένα δίμηνο... 

Σας ευχαριστώ όλους και πάλι για το χρόνο σας!

Πάρε αυτό που σου προτείναμε τότε.

Θα προτιμούσα τον συνδυασμό με την RX 570 και την ψυκτρα κ.λ.π που είναι πλήρες και μελλοντικά θα πουλούσαν την κάρτα και θα έβαζα άλλη.

Με την κάρτα αυτή μπορείς να παίζεις μια χαρά τα πάντα σε 1080p .

Να υπάρχει δηλαδή μια πλατφόρμα για μελλοντική εξέλιξη καλή.

Επεξ/σία από adtakhs
Δημοσ.

Απαντάω εδώ για αυτό που ρώτησες στο άλλο thread. Μπορείς με 6 ευρώ πάνω να βάλεις την RX590, και με 20-30 παραπάνω την 1660. Και οι 2 ισχυρότερες από την RX580. Όλες θα σε βολέψουν για την δουλειά σου άνετα, οπότε εσύ θα κρίνεις το αν και κατά πόσο αξίζει να δώσεις αυτά τα 6 ή τα 20-30 ευρώ πάνω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...