Festin Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Θέλω να μάθω πόσα άτομα χρησιμοποιούν θήκες τηλεφώνου σαν εμένα; 1
leolipop Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Οι περισσοτεροι αν οχι ολοι , τουλαχιστον οσοι εχουν συσκευες τελευταιων ετων και ο λογος ειναι τα υλικα.Εχω honor 9 και επειδη ειναι γυαλινο πισω , δεν μπορεις να το κρατησεις γυμνο. Χτες ηρθε γειτονας που αγορασε απο εμενα ενα Nokia 8 και του εβαλε θηκη γιατι δε μπορουσε να το πιασει καλα και ας εχει μεγαλα δαχτυλα.Εννοειται πως γλιτωνεις και το σπασιμο σε πτωση , την εχω γλιτωσει πολλες φορες μεχρι τωρα... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από leolipop
GeorgeR1_700 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσωπικά μου έχει πέσει 2 φορές το προηγούμενο κινητό μου πάνω σε χαλί και έπεσε από μικρό ύψος (ήμουν τυχερός 😎) στα 6 χρόνια που το είχα, αν και είμαι πολύ προσεκτικός έχω μια θήκη στο κινητό γιατί ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις... Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από GeorgeR1_700
ktf Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Το κινητό μου πέφτει περίπου 1 φορά την εβδομάδα! Θηκούλα και tempered glass και όλα κομπλέ. Δεν μου έχει σπάσει/ραγίσει ποτέ κινητό
czarjuly Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Το πρωτο πραγμα που κανω οταν αγοραζω κινητο ειναι να του παρω θηκη και τζαμακι Δυστυχως τα κινητα οπως ειναι φτιαγμενα γλυστρανε επικινδυνα και χωρις θηκη δεν ζουν πολυ 1
Festin Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2020 Φοβάμαι επίσης να ρίξω τα τηλέφωνά μου! Και βρίσκω ότι υπάρχουν πολλές υπέροχες θήκες τηλεφώνου στο διαδίκτυο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα