sandanes Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω εάν η μητρική Asus strix z390f υποστηρίζει τον 9700k χωρίς να χρειαστεί κάποιο bios update. Σας ευχαριστώ. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2020 από sandanes
Dantε Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 https://lmgtfy.com/?q=asus+strix+z390f+cpu+support Τοσο δυσκολο?
sandanes Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Το ξέρω ότι τον υποστηρίζει η μητρική, το θέμα είναι για το bios,εάν χρειάζεται να γίνει update με κάποιο 8th gen πρώτα για να δουλέψει.Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί με αυτά τα bios.
Dark_Nightfall Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, sandanes είπε Το ξέρω ότι τον υποστηρίζει η μητρική, το θέμα είναι για το bios,εάν χρειάζεται να γίνει update με κάποιο 8th gen πρώτα για να δουλέψει.Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί με αυτά τα bios. Δεν θα χρειαστεί bios update , καθώς από το καλοκαίρι του 2019 και μετά υποστηρίζονται χωρίς update ,απίθανο να πέσεις σε μητρική με bios πριν το καλοκαίρι 2019. 1
sandanes Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Δεν θα χρειαστεί bios update , καθώς από το καλοκαίρι του 2019 και μετά υποστηρίζονται χωρίς update ,απίθανο να πέσεις σε μητρική με bios πριν το καλοκαίρι 2019. Το ελπίζω.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. 1
Sheogorath Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Στις 28/4/2020 στις 10:08 ΜΜ, Dantε είπε https://lmgtfy.com/?q=asus+strix+z390f+cpu+support Τοσο δυσκολο? Χαλαρά ρε μαν, ευγενικά ρώτησε ο άνθρωπος, δεν τα ξέρουμε όλοι όλα. Να είχε υφάκι να το καταλάβω. Φιλικα πάντα 1 1
Dantε Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 Δημοσ. 30 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, Sheogorath είπε Χαλαρά ρε μαν, ευγενικά ρώτησε ο άνθρωπος, δεν τα ξέρουμε όλοι όλα. Να είχε υφάκι να το καταλάβω. Φιλικα πάντα Μα ρωταει για κατι ειτε που μπορει να βρει μονος του η δε μπορει να του το απαντησει κανεις. Και εξηγουμαι: Αν δεν ηξερε οτι τον υποστηριζει,με ενα googlαρισμα το βρισκει.Το εψαξε ομως και το ξερει. Εκει που βρηκε ομως ποιους υποστηριζει,λεει και ποιο bios τους υποστηριζει. Ομως οπως ειναι λογικο το ποιο bios θα φοραει η μητρικη που θα παρει ,κανεις δε το γνωριζει και δε μπορει να του το απαντησει. Οποτε εκ των προτερων ειναι θεμα τυχης,ασχετα αν και οπως σωστα ειπωθηκε λογικα θα εχουν καποιο σχετικα προσφατο batch εδω οποτε και θα εχει καποιο σχετικο bios. Ισως επρεπε να το γραψω και εγω στο πρωτο ποστ πως με το τι θα ερθει κανεις δε το ξερει.Απλα το θεωρησα αυτονοητο. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2020 από Dantε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα