slk200gr Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Τελευταία μέρα σήμερα υπενθυμίζω. ΜΑς ΤΟ ΘΥΜΗΣΕ ΜΕ SMS
Doubt Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Αν έχετε ακόμα την προηγούμενη προσφορά να ξέρετε πως αθροίζονται. Εγώ έχω τώρα διαθέσιμα 50 γιγα παρά κάτι.
mercier Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, Doubt είπε Αν έχετε ακόμα την προηγούμενη προσφορά να ξέρετε πως αθροίζονται. Εγώ έχω τώρα διαθέσιμα 50 γιγα παρά κάτι. θα πάνε χαμενα και θα στα πάρει πίσω. Εχει ημερήσιο όριο κατανάλωσης γύρω στο 1,5 γιγα, ισως και λιγοτερο
MrJulius Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Viber out απεριοριστα 50 χωρες με 6,99€ το μηνα πολυ απλα, Εχω αφησει πλεον τους παροχους εδω. 1
DTsuras Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 33 λεπτά πριν, MrJulius είπε Viber out απεριοριστα 50 χωρες με 6,99€ το μηνα πολυ απλα, Εχω αφησει πλεον τους παροχους εδω. Και τι νουμερο εχεις;
DownUNDERground Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MrJulius είπε Viber out απεριοριστα 50 χωρες με 6,99€ το μηνα πολυ απλα, Εχω αφησει πλεον τους παροχους εδω. Και τί αριθμό σου βλέπει ο καλούμενος; Επεξ/σία 21 Μαΐου 2020 από DownUNDERground
johnnycer Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Να απαντήσω εγώ, εχεις τον κανονικό αριθμό σου, δηλαδή αυτόν με τον οποίο χρησιμοποιείς το viber. Το μόνο θέμα ειναι το Internet που πρέπει να έχεις όταν κάνεις κλήσεις. Οταν εισαι εξω ομως τι γίνεται; Θα ψάχνεις wifi? Γιατί αν είναι να βάζεις 4G που θα βρείς τα MB? Δεν γίνονται ολα τζάμπα δυστυχώς... Υπάρχουν και άλλοι πάροχοι αν ψαχτείτε, πάλι θα μπορείτε να κρατάτε τον αριθμό σας για εξερχόμενες κλήσεις πχ zadarma... Ολα βασίζονται σε VoIP solutions απλά το viber το έχει κάνει εύκολο! 1
MrJulius Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, DTsuras είπε Και τι νουμερο εχεις; 9 λεπτά πριν, DownUNDERground είπε Και τί αριθμό σου βλέπει ο καλούντας; Οχι κρατας τον αριθμο σου αλλα εχεις την δυνατοτητα αμα δεν κανω λαθος να αλλαξεις αμα θες 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Τον αριθμο σου Πώς τον κρατάς ενεργό; υποτίθεται ότι αν δεν ανανεώσεις μέσα σε 2 μήνες στο φράζουν
gr234567 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Τον αριθμο σου Πώς τον κρατάς ενεργό; υποτίθεται ότι αν δεν ανανεώσεις μέσα σε 2 μήνες στο φράζουν Κάθε δυο μήνες πρέπει να βάζεις κάρτα αν θέλεις να μη χάνονται τα χρήματα που είναι μέσα, η φραγή νομίζω μπαίνει στο εξάμηνο ή στο χρόνο.
oletiras Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Τον αριθμο σου Πώς τον κρατάς ενεργό; υποτίθεται ότι αν δεν ανανεώσεις μέσα σε 2 μήνες στο φράζουν Ανανεωνεις ουτως η αλλως, αφου χρειάζεσαι ιντερνετ στο κινητό για να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε VoIP λύση. Απλά πληρώνεις μονο καποιο πακετο ιντερνετ που ειναι και φτηνότερο.
Doubt Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 10 ώρες πριν, mercier είπε θα πάνε χαμενα και θα στα πάρει πίσω. Εχει ημερήσιο όριο κατανάλωσης γύρω στο 1,5 γιγα, ισως και λιγοτερο 1,5 γίγα σίγουρα όχι, ούτε για το κλασικό 3 γίγα είδα κάτι. Έτσι κι αλλιώς όπως τα έκαναν δεν είχα άλλη επιλογή. Για τη μια προσφορά έδωσαν παράταση ενεργοποίησης την τελευταία μέρα χωρίς ενημέρωση και για την άλλη καθόλου.
giorginho Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 Δημοσ. 21 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, oletiras είπε Ανανεωνεις ουτως η αλλως, αφου χρειάζεσαι ιντερνετ στο κινητό για να χρησιμοποιησεις οποιαδηποτε VoIP λύση. Απλά πληρώνεις μονο καποιο πακετο ιντερνετ που ειναι και φτηνότερο. Και μετά λέει + 6,99€/μηνα στο viber.... Αποκλείεται να συμφέρει. Εγώ καταλαβαίνω ότι ο κος Ιούλιος εχει κόψει τελείως τις ανανεώσεις. Οπότε σπίτι με WiFi εξω με Hotspot ή αλλιώς έχει την ησυχία του 😉.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα