slk200gr Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Αχαχαχαχαχ ότι ναναι η εφαρμογή η η Vodafone, το ενεργοποίησα και μου έδωσε 20,5 giga και καθόλου χρόνο ομιλίας ότι να ναι
Doubt Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Ήρθε SMS με λινκ και όλες τις πληροφορίες. Ελπίζω να μην το ξεχάσω ως τις 20/5 λόγω του άλλου δώρου των 30 giga. Δεν είδα πάντως να γράφει κάπου για πολιτική ορθής χρήσης, 3 giga τη μέρα κλπ.
DTsuras Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Η vodafone μπλόκαρε τον αριθμό του αδερφού μου που εχει να βαλει καρτα 2-3 μηνες.. 6 μηνες δεν ηταν αυτο; αλλαξε κατι;
zio10 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Πως το πήραν κάποιοι χωρίς να έχουν κάνει ανανέωση; Αφού είναι στους όρους. Επίσης, με sms τηλεφωνικά γίνεται να το ενεργοποιήσουμε; Δεν κατάλαβα. Σε απλό τηλέφωνο με κουμπιά, για να μην αλλάζω κάρτες σιμ.
lgre_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 13 ώρες πριν, zio10 είπε Πως το πήραν κάποιοι χωρίς να έχουν κάνει ανανέωση; Αφού είναι στους όρους. Επίσης, με sms τηλεφωνικά γίνεται να το ενεργοποιήσουμε; Δεν κατάλαβα. Σε απλό τηλέφωνο με κουμπιά, για να μην αλλάζω κάρτες σιμ. Έληγε 5/5 και μου εμφάνισε την προσφορά με την ανανέωση στις 04/05.
mpazoykas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 εγώ ενεργοποίησα την προσφορά και σήμερα έρχεται και αυτό. 1
giorginho Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μια που κλειδωθηκε το αλλο και για να γινεται και μια συγκριση (αν και θα ζητησω απο μονος μου να μην ξεφυγει με τα off-topic εδω η κουβεντα), η wind οχι απλα θελει για τα "ιδια" (λεπτα+GB) να ενεργοποιησεις πακετο εντος μολις 7 ημερων (που δεν εχει ετσι κι αλλιως νοημα, ενω πχ εδω με voda μπορεις να εισαι -θεωρητικα- στην περιπτωση που εκανες ανανεωση πριν 15+ μερες και ειχες βαλει πακετο τοτε, το οποιο θα ληξει καποια στιγμη μεταξυ χθες και 20 Μαΐου, οποτε εκμεταλλευεσαι στο επακρο την 'προσφορα'), αλλά θελει (η Wind/Q παντα) να ενεργοποιησεις συγκεκριμενα, ΑΚΡΙΒΑ πακετα (το πιο φθηνο που συμμετεχει ειναι στην Q με 6,90€, αλλιώς free2go το φθηνοτερο που 'συμμετεχει' ειναι 10,40€!!)! Οποτε ναι, σιγουρα ειναι κριμα για οσους εβαλαν καρτα στη βοντα τις τελευταιες μερες πριν τις 4 Μαΐου και σιγουρα θα μπορουσε/επρεπε να δινει μεχρι τελος του μηνα διορια για ενεργοποιηση του 'δωρου' η βοντα, αλλά η αλλη ειναι πραγματικα για φτυσιμο... 2
ioankav Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, mpazoykas είπε εγώ ενεργοποίησα την προσφορά και σήμερα έρχεται και αυτό. Προσωπική προσφορά γιατί είναι η "επέτειος" ενεργοποίησης του CU αριθμού σου. Κάθε χρόνο μου έρχεται αυτό το μήνυμα 1
Eddy_Gordo Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 7 ώρες πριν, ioankav είπε Προσωπική προσφορά γιατί είναι η "επέτειος" ενεργοποίησης του CU αριθμού σου. Κάθε χρόνο μου έρχεται αυτό το μήνυμα Μπορούμε να δούμε κάπως αυτήν την προσωπική μας προσφορά; νομίζω κι εγώ είχα πάρει παλαιότερα αλλά δεν θυμάμαι πότε και τι ήταν
TUPAC Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 11 ώρες πριν, ioankav είπε Προσωπική προσφορά γιατί είναι η "επέτειος" ενεργοποίησης του CU αριθμού σου. Κάθε χρόνο μου έρχεται αυτό το μήνυμα Νομιζα ότι ήταν δώρο γενεθλίων για την ημερομηνία γέννησης που είχαμε δηλώσει όταν γίναμε συνδρομητές.
Doubt Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, JOHN ONLY είπε Πάντως έχει πολιτική ορθής χρήσης, μου ήρθε sms. Το γνωστό παλιό 3Gb / day?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα