nullindex Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Αν δεν σας ενεργοποιείται από την εφαρμογή ή το site, στείλτε τους στο chat και το προωθούν για ενεργοποίηση αυτοί από εκεί.
carolosjk Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Καλά είχαμε τοπικ για προσφορά που ξεκινούσε σήμερα από 1 εβδομάδα πριν; 🤣 Πόσο μπροστά ειμαστε σε αυτό το φόρουμ!
Mr_Terror Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το εχει παρακανει ο κωτσοβολος με τις ψευτοπροσφορες.Μεγαλη προσοχη οσοι παραλαβουν.Μην ειναι εκθεσιακα κομματια.Να γινει ελεγχος πριν παραλαβετε απο κουριερ. Συγνωμη λαθος τοπικ. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από Mr_Terror
carolosjk Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, Mr_Terror είπε Το εχει παρακανει ο κωτσοβολος με τις ψευτοπροσφορες.Μεγαλη προσοχη οσοι παραλαβουν.Μην ειναι εκθεσιακα κομματια.Να γινει ελεγχος πριν παραλαβετε απο κουριερ. Κάπως μπέρδεψες τα τοπικς τερορ χαχαχα
Alxnks Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Σε εταιρικό ενεργοποιήθηκε και καλά από το link για το site, ήρθε και το σχετικό sms. Αλλά μπαίνω στην εφαρμογή και βλέπω το υπόλοιπο των λεπτών και δεδομένων και δεν έχει αλλάξει τίποτα.
zero13cool Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Για ενεργοποίηση με sms, ξέρει κανείς τι στέλνουμε?
kkatzos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 14 λεπτά πριν, zero13cool είπε Για ενεργοποίηση με sms, ξέρει κανείς τι στέλνουμε? Ναι, στο 13033 στέλνεις 7 ονοματεπώνυμο διεύθυνση κατοικίας 😋
zero13cool Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, kkatzos είπε Ναι, στο 13033 στέλνεις 7 ονοματεπώνυμο διεύθυνση κατοικίας 😋 Μήπως να δοκιμάσω το 20 καλύτερα? Μην πάρω μόνο 7giga.. Αν το βρει κάποιος ας το γράψει.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Στις 30/4/2020 στις 12:00 ΠΜ, mercier είπε Εμένα το εδωσε χωρις να εχω ανανέωση τον τελευταίο μήνα. Ομως μεταξύ του 4τζι της βονταφον και της αυτού της κοσμοτε προτιμώ αυτό της κοσμοτε γιατί στην περιοχή μου εχει πιο γρηγορο απλόαντ και το κυριότερο η βονταφον εχει ημερήσιο όριο καταναλωσης (τράτζικ!- που το κανει άχρηστο) . Προσωπικά αν και η κάλυψη της Vodafone είναι χειρότερη, αν και έχω και από τις δύο εταιρείες, παρατηρώ ότι στην Cosmote τρώει πολύ πιο γρήγορα τα δεδομένα. Αλλη κωδικοποίηση; Ποιος ξέρει...
kteacher2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 52 λεπτά πριν, zero13cool είπε Μήπως να δοκιμάσω το 20 καλύτερα? Μην πάρω μόνο 7giga.. Αν το βρει κάποιος ας το γράψει. https://content.vodafone.gr/Data/maziksekinamepali/ 3
Tsilias77 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Το εχει παρακανει ο κωτσοβολος με τις ψευτοπροσφορες.Μεγαλη προσοχη οσοι παραλαβουν.Μην ειναι εκθεσιακα κομματια.Να γινει ελεγχος πριν παραλαβετε απο κουριερ. Συγνωμη λαθος τοπικ. Oκ λάθος topic αλλά να σε ρωτήσω μιας και έχω παραγγείλει κάτι..πως θα καταλάβω κατά την παραλαβή αν είναι εκθεσιακό κομμάτι ή όχι;
zero13cool Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 10 λεπτά πριν, kteacher2 είπε https://content.vodafone.gr/Data/maziksekinamepali/ Είσαι άρχοντας!! Σ'ευχαριστώ! 2
kteacher2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, zero13cool είπε Είσαι άρχοντας!! Σ'ευχαριστώ! 1. Βαζεις κινητο 2. Βαζεις το ΡΙΝ που θα σου στειλουν με sms 3. Πατας το tab "TO ΘΕΛΩ" και εισαι ετοιμος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα