ge-lyk Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Σε συμβόλαιο μού ενεργοποιήθηκε κανονικά. Σε cu μπήκαν 10 gb αυτόματα με την ανανέωση. Και όπως διαβάζω το αρχικό link, αυτό καταλαβαίνω ότι εννοούν. 20 gb για συμβόλαια και 10 για καρτοκινητά
Boubis1411 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, tiniakos είπε Σε Vodafone φοιτητικό από το παραπάνω link δε δίνει την προσφορά. Τα ίδια
SugarAddicted Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 41 λεπτά πριν, Marimarilou είπε Εδώ: http://content.vodafone.gr/Data/maziksekinamepali/ σε καρτοκινητό ενεργοποιήθηκε κανονικά.
tiniakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μόλις εμφανίστηκε στο cu app η προσφορά και την ενεργοποίησα. 2
Boubis1411 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, tiniakos είπε Μόλις εμφανίστηκε στο cu app η προσφορά και την ενεργοποίησα. Ωραιος μόλις το πήρα σε φοιτητικό
tiniakos Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Χωρίς το app μπορεί άραγε να ενεργοποιηθεί σε cu? Από τη σελίδα www.vodafonecu.gr δε βρίσκω κάτι. Μόλις μπήκε και εκεί. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από tiniakos
Lazorik Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/open-new-day/ 1
petran07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Μου ήρθε και εμένα στην εφαρμογή CU Μέχρι πότε μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε.?
eric_in Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, petran07 είπε Μου ήρθε και εμένα στην εφαρμογή CU Μέχρι πότε μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε.? #μαζί_ξεκινάμε πάλιMε δώρο 20GB και 1000’ ομιλίας προς όλους για 15 ημέρες Διευκρινίσεις Η εγγραφή στην προσφορά θα μπορεί να πραγματοποιηθεί από 4 Μαΐου έως και 20 Μαΐου 2020. Επιτρέπεται μόνο μία ενεργοποίηση της προσφοράς ανά συνδρομητή. Η προσφορά ισχύει για διάστημα 15 ημερών με την επιτυχή ενεργοποίησή της Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας (υπάρχοντες και νέους) Vodafone συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος (ιδιώτες & επαγγελματίες). Επίσης, ισχύει για τους συνδρομητές των προγραμμάτων καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητό Ολυμπιακός που έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση υπολοίπου οποιασδήποτε αξίας τις τελευταίες 30 μέρες. Η προσφορά δεν ισχύει για roaming στην Ε.Ε. και τον υπόλοιπο κόσμο. Για τους συνδρομητές συμβολαίου τα GB της προσφοράς ισχύουν για χρήση από το κινητό και δεν μοιράζονται με άλλες συσκευές μέσω της υπηρεσίας Internet4Sharing. Για συνδρομητές συμβολαίου που έχουν ενεργό κάποιο από τα Vodafone familyRED προγράμματα η προσφορά δεν μοιράζεται με τα υπόλοιπα μέλη. Το κάθε μέλος του FamilyRED προγράμματος μπορεί να ενεργοποιήσει την προσφορά ξεχωριστά. Από τη στιγμή της ενεργοποίησης και για όλη τη διάρκεια της προσφοράς, προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα δωρεάν MBs και τα λεπτά της προσφοράς. Μέσω της υπηρεσίας Vodafone Έλεγχος Χρήσης, οι συνδρομητές Vodafone θα λάβουν ενημερωτικό SMS όταν φτάσουν στο 80% και 100% της κατανάλωσης για τα GB της προσφοράς. Οι συνδρομητές των προγραμμάτων Καρτοπρογράμματος, Καρτοκινητής, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International & Καρτοκινητού Ολυμπιακός θα λαμβάνουν 80% και 100% SMS και για την κατανάλωση των διαθέσιμων λεπτών της προσφοράς. Η κατανάλωση της προσφοράς προηγείται του βασικού προγράμματος ή άλλων πακέτων που είναι ενεργοποιημένα. 1 1
rapidrag Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 28 λεπτά πριν, petran07 είπε Μου ήρθε και εμένα στην εφαρμογή CU Μέχρι πότε μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε.? Open new day για 15 μέρες 20GB 1000λ προς όλους ισχύει για ενεργοποιήσεις μέχρι 20/5 σε Vodafone CU
giorginho Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, zio10 είπε Θέλει να έχεις κάνει ανανέωση τον τελευταίο μήνα τελικά. Ω τι έκπληξη...! Και φυσικά όπως και την περασμένη φορά εμφανίζει το εντελώς ακαταλαβιστικο... 🙈 1
koooleeek Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Marimarilou είπε Εδώ: http://content.vodafone.gr/Data/maziksekinamepali/ Μόλις το ενεργοποίησα σε εταιρικό αριθμό και χωρίς πρόσβαση στις εφαρμογές (όχι ότι είχαμε και ποτέ), αλλά μέσω του link με δεδομένα (4G). Edit: Μου έδωσε μόνο τα GB και τα λεπτά ομιλίας δεν τα έδωσε. Και ήρθε μνμ «TO AITHMA ΣAΣ ΔEN OΛOKΛHPΩΘHKE. ΠAPAKAΛOYME EΠIKOINΩNHΣTE ME KAΠOION EKΠPOΣΩΠO MAΣ ΣTO 13830 H ΣTO LIVECHAT MEΣA AΠO TO MY VODAFONE APP.» Πάλι ζωγράφισε η Vodafone. New edit: Ύστερα από επικοινωνία με την υποστήριξη της Vodafone το περάσανε και φαίνονται κανονικά τα λεπτά. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από koooleeek
neosstoforum Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 Δημοσ. 4 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Ενεργοποιήθηκε σε φοιτητικό CU χωρίς καμιά ανανέωση υπολοίπου μέσα στο 2020. Επεξ/σία 4 Μαΐου 2020 από neosstoforum
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα