Inler Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Το να πας από Gigabyte AD27QD σε FI27Q δεν έχει νόημα ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους.Εγώ ότι συγκριτικά είδα η LG υπερέχει της Gigabyte. Προσωπική γνώμη πάντα διάβαζα για το μαύρο στην LG και το χαμηλό contrast ratio.Ίσως φταίει το κομμάτι δεν παρατήρησα στο μαύρο κάτι το τόσο Μοναδικό αρνητικό που με ενοχλεί η μη δυνατότητα περιστροφής της οθόνης και σε αυτά τα χρήματα το θεωρώ μεγάλο fail. Και τα αναφέρω αυτά γιατί η οθόνη αγοράστηκε μετά την επιστροφή της Q27G2U και πιο πολύ για δοκιμή και δεν πίστευα ότι θα αξίζει όσα γράφονται ούτε το χρηματικό αντίτιμο και τελικά κρατήθηκε.Για αυτό προτίμησα/προτίμησε Amazon αν δεν σου αρέσει ή το οτιδήποτε άλλο την επιστρέφεις πίσω. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από Inler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, Inler είπε Το να πας από Gigabyte AD27QD σε FI27Q δεν έχει νόημα ελάχιστη διαφορά μεταξύ τους.Εγώ ότι συγκριτικά είδα η LG υπερέχει της Gigabyte. Προσωπική γνώμη πάντα διάβαζα για το μαύρο στην LG και το χαμηλό brightness.Ίσως φταίει το κομμάτι δεν παρατήρησα στο μαύρο κάτι το τόσο αρνητικό ούτε το brightness προβληματίζει.Σε σκοτεινό δωμάτιο έχω 22-26 brightness και 60-67 contrast. Μοναδικό αρνητικό που με ενοχλεί η μη δυνατότητα περιστροφής της οθόνης. Εγω ετσι και αλλιως σε αλλη βαση θα την βάλω δεν με απασχολεί το οτι δεν εχει περιστροφή..Το θέμα ειναι να αξίζει το μονιτορ..!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Dimi Arap είπε Για pc με ενδιαφέρει εμένα..για να πιάσει 144hz θέλει hdmi και όχι dp??? φιλε ελληνικα γραφω display port 1.4 144hz ,δεν φτανει που σου γραφω αναλυτικα απαντας και με υφος,εγω φταιω που ασχοληθηκα. Επεξ/σία 16 Μαΐου 2020 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, ICE-T είπε φιλε ελληνικα γραφω display port 1.4 144hz ,δεν φτανει που σου γραφω αναλυτικα απαντας και με υφος,εγω φταιω που ασχοληθηκα. Μα δεν μίλησα με ύφος ερώτηση έκανα άνθρωπε μου..Μπερδεύτηκα με το τέλος π λες για το hdmi...Μερικοί μήπως την έχετε δει κάπως??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Τι γνώμη έχετε για την επιλογή 1080p με 1440p με Gpu 2070 super... Βλεπω διάφορα βίντεο πριν κάνω την μεγάλη κίνηση τις διαφορες στα ιδια games και στις 2 αναλύσεις..Η διαφορά στα fps ειναι πολύ μεγάλη και επειδή δεν σκέφτομαι να την πουλήσω άμεσα την κάρτα σκέτομαι να μην πάρω την LG και να πάρω μια δυνατή 1080p..Τι γνώμη έχετε εσεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristakos95 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Μια χαρα θα παιζεις σε 2κ με 2070 super. Σε ΑΑΑ games δεν σε νοιαζει να πιανεις τοσο πολλα frames, αρκει να εισαι πανω απο 60. Τωρα σε shooters + mobas πιανει μια χαρα πανω απο 100 (εκτος απο κατι br που ειναι λιγο ζορικα στο optimization οπως pubg κτλπ) Οποτε οπως και να το δεις δεν βρισκω λογο να απς σε 1080p με 2070super, μονο αν παιζεις επαγγελματικα κανα csgo και θες 300 fps. Πηγαινε με την lg ειναι εξαιρετικο κομματι θα την ευχαριστηθεις. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, xristakos95 είπε Μια χαρα θα παιζεις σε 2κ με 2070 super. Σε ΑΑΑ games δεν σε νοιαζει να πιανεις τοσο πολλα frames, αρκει να εισαι πανω απο 60. Τωρα σε shooters + mobas πιανει μια χαρα πανω απο 100 (εκτος απο κατι br που ειναι λιγο ζορικα στο optimization οπως pubg κτλπ) Οποτε οπως και να το δεις δεν βρισκω λογο να απς σε 1080p με 2070super, μονο αν παιζεις επαγγελματικα κανα csgo και θες 300 fps. Πηγαινε με την lg ειναι εξαιρετικο κομματι θα την ευχαριστηθεις. Σε ευχαριστώ @xristakos95 Η πληροφορία σου ειναι πολύ χρήσιμη...!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Να γράψω ότι παρέλαβα και εγώ την LG εδώ και μια εβδομάδα και είναι πραγματικά τρομερή. Κάνει καλό quality control η LG. Κανένα dead pixel, bleed + glow ελάχιστο και δε με ενοχλεί καθόλου (γενικά είμαι εξαιρετικά ευαίσθητος στο θέμα οθόνης, έχω τεράστιες απαιτήσεις γιατί παρατηρώ το παραμικρό). Τα χρώματα είναι όμως το κάτι άλλο. Θυμίζουν κάτι από OLED. *Κατέβασε την τιμή και το mediamarkt στα 550€ (το αναφέρω για κάποιον που μπορεί να μένει εκτός Αθήνας). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 καλοριζικη φιλε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, djuan1988 είπε Να γράψω ότι παρέλαβα και εγώ την LG εδώ και μια εβδομάδα και είναι πραγματικά τρομερή. Κάνει καλό quality control η LG. Κανένα dead pixel, bleed + glow ελάχιστο και δε με ενοχλεί καθόλου (γενικά είμαι εξαιρετικά ευαίσθητος στο θέμα οθόνης, έχω τεράστιες απαιτήσεις γιατί παρατηρώ το παραμικρό). Τα χρώματα είναι όμως το κάτι άλλο. Θυμίζουν κάτι από OLED. *Κατέβασε την τιμή και το mediamarkt στα 550€ (το αναφέρω για κάποιον που μπορεί να μένει εκτός Αθήνας). Καλορίζικη φίλε..Τι παιχνίδια έπαιξες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, Dimi Arap είπε Καλορίζικη φίλε..Τι παιχνίδια έπαιξες? Ευχαριστώ πολύ! Έπαιξα GTA V, Odyssey, World of Warships και ελάχιστα για να δω πως είναι CoD:MW. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimi Arap Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2020 4 ώρες πριν, djuan1988 είπε Ευχαριστώ πολύ! Έπαιξα GTA V, Odyssey, World of Warships και ελάχιστα για να δω πως είναι CoD:MW. Στο Cod ήσουν ευχαριστημένος? Αντιμετωπισες κάποιο πρόβλημα με τα hz της οθόνης? Εγω λόγο οικονομικού θέματος που μ έτυχε πρέπει να αγοράσω μια πιο οικονομική κ φυσικά 1080p αντί 1440p...Με την πρώτη ευκαιρία θα ρην αγοράσω κ γω... Τωρα σκέφτομαι να πάρω την αντίστοιχη σε 1080p 27GL63T-B που φαίνεται αρκετή καλη.. Αλλιώς θα παρω την AOC 24G2U... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 25/5/2020 στις 1:24 ΠΜ, Dimi Arap είπε Στο Cod ήσουν ευχαριστημένος? Αντιμετωπισες κάποιο πρόβλημα με τα hz της οθόνης? Εγω λόγο οικονομικού θέματος που μ έτυχε πρέπει να αγοράσω μια πιο οικονομική κ φυσικά 1080p αντί 1440p...Με την πρώτη ευκαιρία θα ρην αγοράσω κ γω... Τωρα σκέφτομαι να πάρω την αντίστοιχη σε 1080p 27GL63T-B που φαίνεται αρκετή καλη.. Αλλιώς θα παρω την AOC 24G2U... Όχι, κανένα πρόβλημα, όλα καλά σε όλα τα παιχνίδια. Μόνο στο world of warships έχω θέμα, αλλά φταίει το τρομερό coding της wargaming λογικά. Το παιχνίδι έχει κόφτη στα 75 fps. Όταν είναι ανοιχτό το freesync έχω σπασίματα στην κίνηση, όχι frame drops, σπασίματα. Αν κλείσω το freesync ή αν το κρατήσω ανοιχτό και παράλληλα αλλάξω στο config file του παιχνιδιού το όριο στα fps στα 144 fps, δουλεύει άψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Στις 28/4/2020 στις 6:40 ΜΜ, jasondr είπε Καλησπέρα σας. Ερώτηση για αγορά οθόνης. Θα αντικαταστήσει μια παλιά Samsung SyncMaster SA350. 1.Τιμη 500 + - 50€ 2. Καθημερινή χρήση (office,Autodesk Inventor ,internet, 2 φορές την βδομάδα παιχνίδια τύπου AC Odyssey, Jedi Fallen Order και strategy , οχι multiplayer ). 3. 27' 4. Μέχρι νεοτέρας msi gtx 1050ti 4G Gaming X https://www.skroutz.gr/s/20192961/LG-27GL850-B.html Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο στην κατηγορία της. Βλέπω την έχεις σταμπάρει. Χτύπα την χωρίς δεύτερη σκέψη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ltodd Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2020 Και για αυτή ακούγονται πολύ καλά λόγια https://www.amazon.fr/BenQ-EX2780Q-Gaming-pouces-FreeSync/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα