Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

θέλω να πάω κάποια κουτιά με πράγματα σε μια μεταφορική έξω από τη Θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω αυτοκίνητο. Είναι η μονή μεταφορική που πάει τα πράγματα στο προορισμό που θέλω να τα στείλω, οπότε δε μπορώ να επιλέξω άλλη μεταφορική. Μήπως ξέρετε κάποιον που να κάνει τέτοιου είδους μεταφορές;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DoubleX είπε

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

θέλω να πάω κάποια κουτιά με πράγματα σε μια μεταφορική έξω από τη Θεσσαλονίκη αλλά δεν έχω αυτοκίνητο. Είναι η μονή μεταφορική που πάει τα πράγματα στο προορισμό που θέλω να τα στείλω, οπότε δε μπορώ να επιλέξω άλλη μεταφορική. Μήπως ξέρετε κάποιον που να κάνει τέτοιου είδους μεταφορές;

Δεν μπορούν να στα πάρουν απο το σπίτι;

Δημοσ.

Σε Λάρισα & Αθήνα που έχω χρησιμοποιήσει στο παρελθόν τα παίρναν από την είσοδο της πολυκατοικίας με το φορτηγό

Δημοσ.

Η συγκεκριμένη δεν έρχεται και για τον προορισμό που θέλω να στείλω τα πράγματα δεν πάει άλλη.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, DoubleX είπε

Η συγκεκριμένη δεν έρχεται και για τον προορισμό που θέλω να στείλω τα πράγματα δεν πάει άλλη.

Όλες οι μεταφορικές κάνουν παραλαβή/παράδοση στο χώρο του πελάτη, ακόμα και αν δεν έχουν δικά τους μέσα μισθώνουν φορτοταξί.

Τώρα αν η συγκεκριμένη δεν έχει διάθεση όχι μόνο να σε εξυπηρετήσει αλλά ούτε καν να σου συστήσει κάποιον, ζήτα το από κάποια άλλη μεταφορική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...