hpdra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Κι εγώ παρέλαβα παιδιά. Τιμιότατα μου φαίνονται/ακούγονται, για τέτοια τιμή. Κομπλέ!
neosstoforum Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μόλις τώρα, hpdra είπε Κι εγώ παρέλαβα παιδιά. Τιμιότατα μου φαίνονται/ακούγονται, για τέτοια τιμή. Κομπλέ! Από πού τα πήρες; Gearbest ή AliExpress;
hpdra Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 27 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Από πού τα πήρες; Gearbest ή AliExpress; Aliexpress!
neosstoforum Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, hpdra είπε Aliexpress! Μια χαρά. Τώρα βλέπω ότι βγαίνουν 5€ περίπου από το κατάστημα που τα αγόρασα. Τζάμπα πράγμα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2020 από neosstoforum
s2117 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, neosstoforum είπε Μια χαρά. Τώρα βλέπω ότι βγαίνουν 5€ περίπου από το κατάστημα που τα αγόρασα. Τζάμπα πράγμα. Έχεις λινκ;😁
neosstoforum Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2020 45 λεπτά πριν, s2117 είπε Έχεις λινκ;😁 Τα αγόρασα από αυτό το κατάστημα. Απλά (αν έχεις ήδη κάνει παραγγελία στο AliExpress) θα πρέπει να δημιουργήσεις καινούριο λογαριασμό για να επωφεληθείς από το κουπόνι της πρώτης παραγγελίας, το οποίο κουπόνι μπορείς να το βρεις με μια απλή αναζήτηση "AliExpress first time coupon" και αφαιρεί 4 δολάρια. Υπάρχουν διάφορα, κάποια δουλεύουν κάποια όχι, οπότε πρέπει να τα δοκιμάσεις ένα ένα. 1
black66.gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Παραγγελία στις 5/5/2020 από ali και παρέλαβα σήμερα!!!! Εν τω μεταξύ μου είχε γίνει refound γιατί είχε παρέλθει η ημερομηνία παράδοσης.
hpdra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στον 1 μήνα περιστασιακής χρήσης, το αριστερό ακουστικό παίζει πλέον με μειωμένη ένταση. Εντάξει λίγα τα λεφτά που έχασα, αλλά να τα λέμε και τα κακά. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από hpdra
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα