antreas.f Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Καλησπερα στην παρεα Ξερει καποιος ποτε θα ενημερωθει το συστημα με τα νεα εισοδηματα στο συστημα (2019) . Με το εισοδημα του 18 δεν το δικαιουμε ενω με του 19 ναι,στην αιτηση μου βγαζει ακομα του 18 ενω εχω κανει την φορολογικη δηλωση του 19.
Tekamxhan12 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 6 ώρες πριν, antreas.f είπε Καλησπερα στην παρεα Ξερει καποιος ποτε θα ενημερωθει το συστημα με τα νεα εισοδηματα στο συστημα (2019) . Με το εισοδημα του 18 δεν το δικαιουμε ενω με του 19 ναι,στην αιτηση μου βγαζει ακομα του 18 ενω εχω κανει την φορολογικη δηλωση του 19. Και εγω το ιδιο θεμα εχω.. ρωτησα στον δημο που κατοικω και μου ειπαν μετα απο 2-3 μερες φενονται η και λιγο περισσοτερο
antreas.f Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tekamxhan12 είπε Και εγω το ιδιο θεμα εχω.. ρωτησα στον δημο που κατοικω και μου ειπαν μετα απο 2-3 μερες φενονται η και λιγο περισσοτερο Θα ενημερωθεί σε κανα μήνα μαζικά από ότι έμαθα από τους περσινούς που είχαν το ίδιο πρόβλημα ,απλά πρέπει να ακυρώσεις την αίτηση υπό επεξεργασία και να κανείς νέα Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από antreas.f
Tekamxhan12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 8 ώρες πριν, antreas.f είπε Θα ενημερωθεί σε κανα μήνα μαζικά από ότι έμαθα από τους περσινούς που είχαν το ίδιο πρόβλημα ,απλά πρέπει να ακυρώσεις την αίτηση υπό επεξεργασία και να κανείς νέα Ναι αλλα τωρα τον μηνα του ΜΑΙΟΥ θα τον χασουμε και πολυ πιθανον και τον ιουνιο ενω τα δικαιουμαστε γτ καναμε φορολογικη...
antreas.f Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Tekamxhan12 είπε Ναι αλλα τωρα τον μηνα του ΜΑΙΟΥ θα τον χασουμε και πολυ πιθανον και τον ιουνιο ενω τα δικαιουμαστε γτ καναμε φορολογικη... Εδώ οι απόψεις εινΑι διαφορετικές καθώς άλλος μου είπε ότι τα περνεις αναδρομικά άλλος ότι δεν παίζει ρόλο διότι πληρώνεσαι για δυο 6 μήνα όποτε δεν αδικούμαστε
ptwma Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Βασικά παιδιά για να ξέρουμε και τι λέμε, δε σας χρωσταει κανείς τίποτα. Ένα βοήθημα είναι από το κράτος που διαστρεβλώνει την αγορά και επιδοτεί τον ιδιοκτήτη. Αυτοί που αδικούνται είναι αυτοί που δεν παίρνουν κανένα επίδομα και πληρώνουν κανονικά και όχι εσείς που παίζει να χάσετε δύο μήνες. 1
christakos07 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, Tekamxhan12 είπε Ναι αλλα τωρα τον μηνα του ΜΑΙΟΥ θα τον χασουμε και πολυ πιθανον και τον ιουνιο ενω τα δικαιουμαστε γτ καναμε φορολογικη... Τι ακριβώς εννοείς με αυτό; Εφόσον δικαιούσαι με τα νέα εισοδήματα θα πληρωθείς όταν οι αρμόδιοι, αποφασίσουν να πληρώσουν με βάση αυτά. Προς το παρόν αν είχες εγκεκριμένη αιρηση, μια χαρά θα έπαιρνες το επίδομα.
Tekamxhan12 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 12 ώρες πριν, antreas.f είπε Εδώ οι απόψεις εινΑι διαφορετικές καθώς άλλος μου είπε ότι τα περνεις αναδρομικά άλλος ότι δεν παίζει ρόλο διότι πληρώνεσαι για δυο 6 μήνα όποτε δεν αδικούμαστε Στην ιστοσελιδα του οπεκα το λεει ξεκαθα οτι δεν δικαιουμαστε αναδρομικα.. τελος παντων εμενα παντως εδω και 1 μηνα μου βγαζει οτι δεν εχω εξουσιοδοτηση να κανω νεα αιτηση
antreas.f Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Tekamxhan12 είπε Στην ιστοσελιδα του οπεκα το λεει ξεκαθα οτι δεν δικαιουμαστε αναδρομικα.. τελος παντων εμενα παντως εδω και 1 μηνα μου βγαζει οτι δεν εχω εξουσιοδοτηση να κανω νεα αιτηση Αν το λέει τότε σίγουρα θα ισχύει η πρώτη εκδοχή ,η εξουσιοδότηση είναι άλλο πρόβλημα ,πρέπει να μπεις με τους κωδικούς ταξις του προσώπου που μένεις μαζί(κοινή δήλωση ) να δηλώσεις ότι συμφωνεί με την αίτηση και να πρόσθεθει και το δικό του εισόδημα Επεξ/σία 29 Απριλίου 2020 από antreas.f
antreas.f Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Το σύστημα ενημερώθηκε με τα εισοδήματα του 2019
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να δικαιούται κάποιος επίδομα ενοικίου, μόνο το ετήσιο καθαρό εισόδημα;
antreas.f Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 20 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Ποιές είναι οι προϋποθέσεις για να δικαιούται κάποιος επίδομα ενοικίου, μόνο το ετήσιο καθαρό εισόδημα; Καλύτερα να διαβάσεις το παρακάτω https://www.google.gr/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/283290/epidoma-enoikiou-2020-poioi-prepei-na-kanoun-amesa-aitisi-gia-na-mi-xasoun-kanena-mina-epidomatos/amp
AntiCambeR Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 Δημοσ. 19 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, antreas.f είπε Καλύτερα να διαβάσεις το παρακάτω https://www.google.gr/amp/s/www.dikaiologitika.gr/eidhseis/asfalish/283290/epidoma-enoikiou-2020-poioi-prepei-na-kanoun-amesa-aitisi-gia-na-mi-xasoun-kanena-mina-epidomatos/amp "Το συνολικό εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 7.000 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, προσαυξανόμενο κατά 3.500 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος του νοικοκυριού." Καταρχήν τα 7.000€ για είναι λίγα.2ον πως πιάνεται το 2ο άτομο, να μην εργάζεται;
Boubis1411 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Δημοσ. 20 Μαΐου 2020 Στις 18/5/2020 στις 10:03 ΜΜ, antreas.f είπε Το σύστημα ενημερώθηκε με τα εισοδήματα του 2019 Αυτό που το ξέρεις; υπάρχει κάποιο άρθρο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις